Προσφορές
προϊόντα με ειδικές εκπτώσεις

Η Smart Technical Solutions παρουσιάζει σε αυτήν τη σελίδα τα προϊόντα που βρίσκονται κατά καιρούς σε προσφορά για διάφορους λόγους (εκποίηση στοκ, προϊόντα παλαιότερης τεχνολογίας, έκπτωση γνωριμίας νέου προϊόντος κ.ά.).

Επίσης, στο Αριστερό Μενού θα βρείτε μερικές ακόμα προσφορές που ισχύουν είτε για κάποια χρονικά διαστήματα είτε μόνιμα.

Τα προϊόντα που είναι αυτήν την περίοδο σε προσφορά είναι τα εξής:

Ακρυλικές ρητίνες Winwet   Μονωτικά και προστατευτικά υλικά
Έκτακτη προσφορά στα μονωτικά υλικά Winwet λόγω της οικονομικής κρίσης

Για το χρονικό διάστημα που θα διαρκεί η κρίση της ελληνικής οικονομίας η Smart Technical Solutions αποφάσισε να συμπιέσει τις τιμές των προϊόντων WINWET όσο είναι δυνατόν, για να διευκολύνει τους πελάτες της να αντιμετωπίσουν με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα μόνωσης και γενικότερης προστασία που αντιμετωπίζουν στα κτίρια και τις κάθε είδους εγκαταστάσεις τους. Για να δείτε τις τιμές των υλικών Winwet και το ποσοστό αυτής της έκτακτης έκπτωσης για κάθε προϊόν ξεχωριστά, πατήστε εδώ.

Aquacare, τύπος Oxygeneo   Μετατροπέας συμβατικής πισίνας σε οικολογική
Συσκευή Ιονισμού και Οξυγόνωσης του Νερού σε Πισίνες για Απολύμανση χωρίς Χλώριο. Προτείνεται και για την απολύμανση αποθηκευμένου νερού σε δεξαμενή. Για την αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος πατήστε εδώ.
Λόγω εκποίησης στοκ εμπορικής εταιρείας που έκλεισε, οι συσκευές διατίθενται σε τιμή προσφοράς.
Τιμή Νέου Βελτιωμένου Τύπου: 4.100 Ευρώ + ΦΠΑ
Κανονική Τιμή Παλαιού Τύπου: 2.900 Ευρώ + ΦΠΑ
Τιμή Προσφοράς Παλαιού Τύπου: 1.700 Ευρώ + ΦΠΑ
Τιμή Προσφοράς για 3 τεμάχια: 1.300 Ευρώ + ΦΠΑ / τεμ. (για 3 μικρές ή για μία μεγάλη πισίνα)

Συσκευές AQUA MAGNETICS   Μαγνητικός Αποσκληρυντής Νερού
Μαγνητική Συσκευή Ιονισμού των Αλάτων του Νερού, που απομακρύνει παλιές επικαθίσεις σε δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης-ψύξης, πύργους ψύξης, κυκλώματα βιομηχανικού νερού, ατμολέβητες, ατμογεννήτριες κτλ.  Για την αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος ζητήστε μας να σας στείλουμε ενημερωτικό έντυπο, επειδή δεν υπάρχει αναρτημένη σελίδα στο internet. Μπορείτε όμως να πατήστε εδώ, για να δείτε τη σελίδα που παρουσιάζει τους δακτυλίους επεξεργασίας νερού MERUS, που είναι το προϊόν που αντικατέστησε τις συσκευές AQUA MAGNETICS.
Λόγω εκποίησης του παλαιού στοκ μας, οι συσκευές διατίθενται σε τιμή προσφοράς,  στα 2/3 της τιμής των αντίστοιχων μεγεθών δακτυλίων MERUS βιομηχανικού τύπου.
Τιμή Νέου Νέου Προϊόντος: βλ. Τιμοκατάλογος Δακτυλίων Merus
Κανονική Τιμή Παλαιού Προϊόντος: ήταν περίπου στις ίδιες τιμές με τους δακτυλίους MERUS
Τιμή Προσφοράς Παλαιού Προϊόντος: στα 2/3 των τιμών των δακτυλίων MERUS industrial

Συσκευές SPRINGER   Ηλεκτρονικός Αποσκληρυντής Νερού
Ηλεκτρονική Συσκευή Ιονισμού των Αλάτων του Νερού, που απομακρύνει παλιές επικαθίσεις σε δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης-ψύξης, πύργους ψύξης, κυκλώματα βιομηχανικού νερού, ατμολέβητες, ατμογεννήτριες κτλ.  Για την αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος πατήστε εδώ, για να δείτε το ενημερωτικό έντυπο του προϊόντος σε pdf.
Λόγω εκποίησης του παλαιού στοκ μας, οι συσκευές διατίθενται σε τιμή προσφοράς, στα 2/3 της τιμής των αντίστοιχων μεγεθών δακτυλίων MERUS βιομηχανικού τύπου.
Τιμή Νέου Νέου Προϊόντος: βλ. Τιμοκατάλογος Δακτυλίων Merus
Κανονική Τιμή Παλαιού Προϊόντος: ήταν περίπου στις ίδιες τιμές με τους δακτυλίους MERUS
Τιμή Προσφοράς Παλαιού Προϊόντος: στα 2/3 των τιμών των δακτυλίων MERUS industrial

Μοιράσου το στα social media