Προσφορά Διαρκείας

20%

Έκπτωση για τους Πιστούς Πελάτες μας σε όλα τα Αναλώσιμα Προϊόντα μας !

για παραγγελίες πάνω από 150€ + ΦΠΑ επί 3 ή περισσότερους μήνες συνεχόμενα

(Για τους πιστούς πελάτες χονδρικής, αλλά για μεγαλύτερες παραγγελίες, ισχύει: 25% προϊόν δώρο.)

Για αόριστο χρονικό διάστημα μπορούν όλοι οι πιστοί πελάτες μας να εκμεταλλεύονται αυτήν την προσφορά διαρκείας και να κάνουν με μειωμένο κόστος τις προμήθειές τους στα αναλώσιμά τους, αρκεί να δίνουν μία παραγγελία αξίας τουλάχιστον 150€ + ΦΠΑ κάθε μήνα. Από τον τρίτο μήνα και μετά ενεργοποιείται έκπτωση 20% σε όλα τα αναλώσιμα υλικά μας.

Η προσφορά ισχύει είτε για ένα αναλώσιμο υλικό είτε για περισσότερα αναλώσιμα στην ίδια παραγγελία, αρκεί η συνολική αξία να υπερβαίνει τα 150€ + ΦΠΑ. Επίσης, μπορεί μία παραγγελία να αφορά διαφορετικά υλικά από την προηγούμενη και την επόμενη παραγγελία. Η προσφορά ισχύει και πάλι κανονικά.

Αυτή η προσφορά διαρκείας είναι μία καλή ευκαιρία για τους πελάτες μας να δημιουργήσουν επαρκές απόθεμα από τα υλικά που χρειάζονται για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού τους, ώστε να μην έχουν ανάγκη να παραγγέλνουν αργότερα σε υψηλότερες τιμές, όταν θα πάψει να ισχύει η προσφορά.

Αυτή η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές που υπάρχουν αναρτημένες στον δικτυακό τόπο μας. Εξαίρεση αποτελούν τα μονωτικά υλικά WINWET. Σε αυτά τα υλικά, οι πιστοί πελάτες μας δικαιούνται τη μόνιμη έκπτωση 20% που δικαιούνται όλοι οι πελάτες, συν επιπλέον 20% έκπτωση. Δηλαδή, η συνολική έκπτωση που δικαιούνται είναι 36%.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα αναλώσιμα προϊόντα της εταιρείας μας, τα οποία παρουσιάζονται αναλυτικά στη σελίδα:
Τα Αναλώσιμα Προϊόντα της Smart Technical Solutions

Μοιράσου το στα social media