Όροι Συνεργασίας με Πελάτες

Ελάχιστη Αξία Παραγγελίας
Ειδών για Αποστολή

Η Smart Technical Solutions, στην προσπάθειά της να εξυπηρετεί τους πελάτες της με το μικρότερο δυνατό κόστος, ώστε να διατηρεί τις τιμές των προϊόντων της σε χαμηλά επίπεδα, έχει ορίσει τους εξής όρους σχετικά με την ελάχιστη αξίας παραγγελίας:

 1. Σε κάθε παραγγελία, είτε χονδρικής είτε λιανικής, θα πρέπει να συμπληρώνεται το ποσό που αναφέρεται πιο κάτω. Αυτό μπορεί να γίνεται είτε με την παραγγελία περισσότερων τεμαχίων από το ίδιο είδος είτε με τη συμπλήρωση της παραγγελίας και με άλλα είδη.
  • Ελάχιστη Αξία Παραγγελίας Ειδών για Αποστολή – Χονδρική Πώληση: 250€ + ΦΠΑ
  • Ελάχιστη Αξία Παραγγελίας Ειδών για Αποστολή – Λιανική Πώληση: 100€ + ΦΠΑ
 2. Τα πιο πάνω ποσά μπορούν, κατ’ εξαίρεση, σε ορισμένες περιπτώσεις και μόνο κατόπιν συνεννόησης, να μειωθούν ως εξής:
  • Ελάχιστη Αξία Παραγγελίας Ειδών για Αποστολή – Χονδρική Πώληση: 100€ + ΦΠΑ
  • Ελάχιστη Αξία Παραγγελίας Ειδών για Αποστολή – Λιανική Πώληση: 30€ + ΦΠΑ
 3. Για κάποια προϊόντα ενδέχεται να ισχύει διαφορετικό ποσό ελάχιστης αξίας παραγγελίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το ποσό αυτό αναφέρεται στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.
 4. Η ελάχιστη αξία παραγγελίας ισχύει ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής (courier, ΕΛΤΑ, πρακτορείο μεταφορών, παράδοση από τον οδηγό μας κτλ.).
 5. Παραγγελίες κάτω από την ελάχιστη αξία παραγγελίας επιβαρύνονται με 5 έως 15 ευρώ διαχειριστικά έξοδα και έξοδα συσκευασίας.
  (Το ακριβές ποσό της επιβάρυνσης εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της παραγγελίας.)
 6. Επιπλέον, σε κάθε περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής που χρεώνει ο μεταφορέας.
 7. Για παραλαβή προϊόντων από την έδρα μας δεν ισχύει κανείς περιορισμός όσον αφορά την ελάχιστη αξία παραγγελίας.

Αλλοι Όροι Συνεργασίας

Επείγουσες αυθημερόν παραδόσεις επιβαρύνονται με 15 ευρώ επιπλέον της αξίας των εμπορευμάτων. Για παραλαβή των προϊόντων από την έδρα μας (Ορφανίδου 18, Άνω Πατήσια) δεν ισχύει η επιβάρυνση για αυθημερόν παράδοση.

 • Όλες οι παραδόσεις και οι αποστολές γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 έως 16:00.
 • Επιστροφές εμπορευμάτων δεν γίνονται δεκτές, εκτός αν αναφέρεται το αντίθετο στην προσφορά ή στο τιμολόγιό ή σε υπογεγραμμένο συμφωνητικό ή στη σελίδα του δικτυακού τόπου μας που αφορά το συγκεκριμένο προϊόν.
 • Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, τα έξοδα αποστολής που χρεώνει ο μεταφορέας βαρύνουν τον πελάτη, εκτός αν έχει συμφωνηθεί το αντίθετο. Συγκεκριμένα:
  1. ΕΛΤΑ: Χρεώνονται στο τιμολόγιο.
  2. SPEEDEX: Χρεώνονται στο τιμολόγιο (ειδικές τιμές λόγω συνεργασίας).
  3. Courier του πελάτη: Τα πληρώνει ο πελάτης κατά την παραλαβή.
  4. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ: Τα πληρώνει ο πελάτης κατά την παραλαβή.
 • Τρόπος πληρωμής:
  • Μετρητά ή επιταγή, προκαταβολή ή αντικαταβολή ή συνδυασμός αυτών των τρόπων πληρωμής.
  • Για παραγγελίες εμπορευμάτων που δεν υπάρχουν σε στοκ, απαιτείται προκαταβολή τουλάχιστον του 50% της αξίας τους.
  • Η αντικαταβολή με πρακτορείο μεταφορών αποκλείεται, επειδή τα πρακτορεία καθυστερούν υπερβολικά τις πληρωμές των αντικαταβολών. Αντί της αντικαταβολής, υπάρχουν οι εξής εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής όταν η αποστολή γίνεται με ιδιωτικό πρακτορείο μεταφορών:
   1. Προπληρωμή ολόκληρου του ποσού με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας: Ο πελάτης στέλνει στην εταιρεία το αποδεικτικό κατάθεσης με fax και η αποστολή γίνεται άμεσα ή στο συμφωνημένο χρόνο παράδοσης.
   2. Πληρωμή μετά την παράδοση των εμπορευμάτων στο πρακτορείο και πριν τη μεταφορά τους: Ο πελάτης κάνει την κατάθεση αφού λάβει με φαξ την απόδειξη παραλαβής από το πρακτορείο. Στη συνέχεια, δίνεται εντολή στο πρακτορείο να πραγματοποιήσει τη μεταφορά.
   3. Πληρωμή μετά τη μεταφορά στον τόπο προορισμού και πριν την παραλαβή. Στην περίπτωση αυτή το πρακτορείο έχει λάβει την εντολή να παραδώσει μόνο μετά την επίδειξη του καταθετηρίου.
 • Αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.
 • Χρόνος παράδοσης: Αναφέρεται κατά περίπτωση στην προσφορά.
 • Ισχύς προσφοράς: Αναφέρεται κατά περίπτωση στην προσφορά.

Εγγύηση Μέγιστου Κόστους Υλικών

Διαβάστε για αυτό το θέμα στη σχετική σελίδα που εμφανίζεται στο Αριστερό Μενού. Πρόκειται για μία εμπορική καινοτομία της Smart Technical Solutions, που εξασφαλίζει στους πελάτες της ότι τα υλικά που θα χρειαστούν για κάποιο έργο τους δεν θα ξεπεράσουν ένα καθορισμένο κόστος.

Μοιράσου το στα social media