Εγγύηση Μέγιστου Κόστους Υλικών

Η Εγγύηση Μέγιστου Κόστους Υλικών είναι μία εμπορική καινοτομία της Smart Technical Solutions, που εξασφαλίζει στους πελάτες της ότι τα υλικά που θα χρειαστούν για κάποιο έργο τους δεν θα ξεπεράσουν ένα καθορισμένο κόστος.

Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης είναι σε θέση να γνωρίζει από την αρχή το συνολικό κόστος των υλικών που θα χρειαστεί για ένα έργο του και να μη φοβάται ότι τελικά θα υποχρεωθεί να πληρώσει περισσότερο, όπως πολύ συχνά συμβαίνει στα περισσότερα έργα.

Έτσι, παύει να παίρνει ο πελάτης το ρίσκο μίας κακής εκτίμησης, για παράδειγμα, των υλικών που απαιτούνται ανά τ.μ. για την υγροθερμομόνωση μίας ταράτσας. Το ρίσκο αυτό το αναλαμβάνει η Smart Technical Solutions, η οποία έχει τη γνώση και την εμπειρία που απαιτούνται για να εκτιμήσει, ανάλογα με τα δεδομένα της κάθε εφαρμογής, ποια θα είναι η κατανάλωση των υλικών.

Σε περίπτωση υπέρβασης του εκτιμηθέντος ορίου, η εταιρεία πληρώνει από το δικό της ταμείο τα επιπλέον υλικά που θα απαιτηθούν για την ολοκλήρωση του έργου.

Η Εγγύηση Μέγιστου Κόστους Υλικών δίνεται μόνο σε περιπτώσεις όπου είναι εφικτή μία εκτίμηση, έστω κατά προσέγγιση. Όταν μία τέτοια εκτίμηση είναι εφικτή, τότε η εταιρεία δίνει από μόνη της την εγγύηση στους πελάτες της. Παρόλα αυτά, μπορεί ο κάθε πελάτης να τη ζητήσει, για να εξεταστεί αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για το δικό του έργο.

Μοιράσου το στα social media