Θέματα που Αναρτήθηκαν από το 2006 έως το 2011

Εδώ παρουσιάζονται οι σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου που αναρτήθηκαν από το 2006 έως το 2011 ταξινομημένες με βάση το μήνα που δημιουργήθηκαν ή τροποποιήθηκαν (για τα επόμενα έτη πατήστε εδώ). Πάνω-πάνω στη λίστα είναι οι πιο πρόσφατα δημιουργημένες ή τροποποιημένες σελίδες και πιο κάτω ακολουθούν οι λιγότερο πρόσφατες σελίδες.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα:

 • στους τακτικούς επισκέπτες (μηχανικούς, τεχνίτες, ιδιώτες κ.ά.) να εξοικονομούν χρόνο, καθώς μπορούν εύκολα να εντοπίζουν τα νέα θέματα που δεν έχουν δει σε παλαιότερες επισκέψεις τους επειδή δεν είχαν ακόμα αναρτηθεί,
 • στους αντιπροσώπους και τους franchisees της να ενημερώνονται τακτικά για τις νέες δραστηριότητές της, ώστε να προτείνουν τις αντίστοιχες τεχνικές λύσεις στους πελάτες τους.

Τα άρθρα του Blog

Στον πιο κάτω κατάλογο δεν συμπεριλαμβάνονται τα άρθρα που έχουν αναρτηθεί στο Ιστολόγιο (Blog) του δικτυακού τόπου.  Για να δείτε τα άρθρα του Blog ταξινομημένα με βάση τη χρονική σειρά ανάρτησής τους, πατήστε εδώ.

Τρέχον έτος

Για να δείτε τα θέματα που αναρτήθηκαν μέσα στο τρέχον έτος, επισκεφθείτε τη σελίδα Νέα Θέματα.
____________________________________________

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 έως ΜΑΪΟΣ 2012

Αυτούς τους 18 μήνες δεν έγινε καμία ανάρτηση νέας σελίδας στο δικτυακό τόπο της Smart Technical Solutions, επειδή γινόταν η μεταφορά του από τον παλιό πάροχο στον καινούργιο. Αυτή η διαδικασία ήταν χρονοβόρα, επειδή ο όγκος των πληροφοριών ήταν πολύ μεγάλος. Σε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε μία εξαιρετικά μακριά λίστα αναμονής νέων θεμάτων προς ανάρτηση, που η υλοποίησή της ξεκίνησε ξανά τον Ιούνιο του 2012 με εντατικούς ρυθμούς, κάτι που γίνεται εξάλλου φανερό στους πιο πάνω αναφερόμενους μήνες.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010

 • Γεωργία, Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία, Ιχθυοτροφεία, Ανθοκομία, Δενδροκομία κτλ.
  Η Smart Technical Solutions παρουσιάζει σε αυτήν τη νέα ενότητα του Αριστερού Μενού του δικτυακού της τόπου μία σειρά από επιλεγμένες και αξιόπιστες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις για όλους τους κλάδους που σχετίζονται με την καλλιέργεια φυτών κάθε είδους και την εκτροφή ζώων όλων των συνομοταξιών.
 • Απομάκρυνση επιπλέοντος λίπους από δεξαμενή αποβλήτων σε βιομηχανία γάλακτος
  Η εφαρμογή του skimmer FRIESSπροσέφερε τα εξής σημαντικά οφέλη:

  1. Η ποσότητα του αποβλήτου μειώθηκε κατά 80%, γιατί διαχωρίστηκε άριστα από το νερό, ενώ πριν από την εφαρμογή του skimmer το σύστημα επιφανειακής υπερχείλισης απομάκρυνε το λίπος μαζί με τετραπλάσια ποσότητα νερού, με αποτέλεσμα το κόστος αποκομιδής του αποβλήτου να είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού η εταιρεία αποκομιδής χρέωνε με το κιλό.
  2. Ακόμα και αυτό το χαμηλό κόστος αποκομιδής το κατάργησε ο πελάτης, επειδή το λίπος που απομακρύνεται πλέον από τη δεξαμενή αποβλήτων με τη βοήθεια του skimmer μπορεί και το πουλάει σε εταιρείες παραγωγής βιοαερίου, που δεν ενδιαφερόταν να το αγοράσει όσο ήταν αναμιγμένο με νερό.
  3. Η συντήρηση και το κόστος του καθαρισμού της δεξαμενής καθίζησης μειώθηκαν δραστικά.
  4. Ο χρόνος απόσβεσης του κόστους αγοράς και εγκατάστασης του skimmer ήταν μικρότερος από 4 μήνες, χάρη στα οφέλη που αναφέρθηκαν πιο πάνω.
 • Όροι Συνεργασίας και Ελάχιστη Αξία Παραγγελίας Ειδών για Αποστολή
  Σε αυτήν τη νέα σελίδα του Επάνω Μενού παρουσιάζονται οι Όροι Συνεργασίας της Smart Technical Solutions με τους πελάτες της, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελάχιστη Αξία Παραγγελίας Ειδών για Αποστολή, στην προσπάθεια της εταιρείας να εξυπηρετεί τους πελάτες της με το μικρότερο δυνατό κόστος, ώστε να διατηρεί τις τιμές των ειδών της σε χαμηλά επίπεδα.
 • Ενσωμάτωση και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών (Business Incubation)
  Η Smart Technical Solutions, που έχει ήδη ενσωματώσει στις δραστηριότητές της μερικές αξιόλογες επιχειρηματικές ιδέες ατόμων ή εταιρειών που για διάφορους λόγους δεν ήταν σε θέση να τις αναπτύξουν μόνοι τους, είναι ανοικτή σε νέες προτάσεις από φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες που αναζητούν έναν υγιή φορέα με την κατάλληλη υποδομή για να αναλάβει την προώθηση νέων προϊόντων ή επιχειρηματικών ιδεών που έχουν άμεση ή ακόμα και έμμεση σχέση με το αντικείμενο της εταιρείας, που είναι η προώθηση καινοτόμων και οικολογικών τεχνολογιών.
 • FAQ (συχνές ερωτήσεις)
  Σε αυτήν τη νέα σελίδα του Επάνω Μενού παρουσιάζονται οι πιο συχνές απορίες, αμφιβολίες και αντιρρήσεις που προξενούν οι καινοτόμες τεχνικές προτάσεις  της Smart Technical Solutions σε όσους ενημερώνονται γι’ αυτές για πρώτη φορά. Μαζί με τις ερωτήσεις αυτές υπάρχουν, φυσικά, και οι αντίστοιχες απαντήσεις.
 • Οδηγός Λύσεων Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας
  Με τη συνδυασμένη εφαρμογή επιλεγμένων μεθόδων μπορεί να επιτευχθεί σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Η Smart Technical Solutions μετά από ανάθεση του πελάτη αναλαμβάνει έναντι μικρής αμοιβής την πλήρη ενεργειακή μελέτη των εγκαταστάσεών του, που γίνεται μετά από αναλυτικές και επαναλαμβανόμενες μετρήσεις σε όλα τα σημεία κατανάλωσης, και στη συνέχεια του παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη πρόταση για τη συνδυαστική εφαρμογή των τεχνολογιών που θα κριθούν κατάλληλες και ωφέλιμες για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση.
 • Πράσινες Στέγες της ΕΣΧΑ: Σύστημα για Φυτεμένο Δώμα ”ESHA Oxygen”
  Η Smart Technical Solutions  διαθέτει συνεργεία πιστοποιημένα από την ΕΣΧΑ για στεγάνωση δώματος και φύτευσή του, που προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας, ομορφιά, περιβαλλοντικά οφέλη, προστασία της υποκείμενης κατασκευής από τη θερμική επιβάρυνση της ηλιακής ακτινοβολίας και πολλά ακόμα οφέλη.
 • Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης της KELYFOS
  Η Smart Technical Solutions διαθέτει συνεργεία πιστοποιημένα από την KELYFOSκαι αναλαμβάνει σε όλη την Ελλάδα ολοκληρωμένα έργα εξωτερικής θερμομόνωσης με χαμηλές τιμές, εξαιρετική ποιότητα και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης των έργων.
 • Γεμίσματα δαπέδων
  Τα έμπειρα συνεργεία της Smart Technical Solutions φροντίζουν ώστε τα γεμίσματα να είναι συμπαγή και να έχουν ομοιόμορφη πυκνότητα σε όλη την επιφάνεια, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος καθίζησης μέσα στα χρόνια. Ανάλογα με τα φορτία ανά τ.μ. που πρόκειται να υπάρχουν στο χώρο, επιλέγεται ο κατάλληλος τύπος γεμίσματος. Επίσης, λαμβάνονται υπόψη και άλλες ανάγκες του πελάτη, όπως η ηχομόνωση και η θερμομόνωση.
 • Βοτσαλωτά δάπεδα
  Όμορφες βοτσαλωτές δημιουργίες από την Smart Technical Solutions, που αναλαμβάνει την επίστρωση δαπέδων με βότσαλα. Ο βοτσαλοτάπητας είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που βρίσκει άριστη εφαρμογή σε εξωτερικούς χώρους, όπως λόγου χάρη, σε περιβάλλοντα χώρο πισίνας, αλλά και γενικότερα σε εξωτερικές επιφάνειες, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό.
 • Σταμπωτά δάπεδα
  22 διαφορετικά σχέδια με 30 επιλογές χρωματισμού και τη δυνατότητα δημιουργίας σύνθετων σχεδίων. Το σταμπωτό δάπεδο κατασκευάζεται από οπλισμένο και ενισχυμένο σκυρόδεμα C 16/20, σε πάχος 7-10 cm, και έτσι εμφανίζει πολύ υψηλές αντοχές σε τριβή και κρούση. Η επιφάνειά του χρωματίζεται όσο το μπετό είναι ακόμη νωπό, με ειδικό σκληρυντή επιφανείας.
 • Βιομηχανικά δάπεδα και ράμπες
  Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Smart Technical Solutions αναλαμβάνουν την εφαρμογή βιομηχανικών δαπέδων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Επίσης, κατασκευάζουν και ράμπες.
 • Εποξειδικά και ρητινούχα δάπεδα
  Τα συνεργεία της Smart Technical Solutions αναλαμβάνουν την εφαρμογή παντός είδους ρητινούχων και εποξειδικών δαπέδων με τη δυνατότητα δημιουργίας απεριορίστων σχεδίων και χρωμάτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • AGROCARE, η συσκευή που λύνει πολλά προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες 
  Σύστημα ηλεκτροστατικού ψεκασμού, επιδοτούμενο κατά 50%, που παράγει θετικά φορτισμένα ιόντα χαλκού, τα οποία προσκολλώνται πάνω στα φύλλα και τους καρπούς. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους καλλιέργειες, στον ψεκασμό και στην άρδευση, σε αποθήκες γεωργικών προϊόντων, σε πλυντήρια εσπεριδοειδών, συσκευαστήρια ντομάτας κ.ά. γεωργικών προϊόντων (εφαρμογή στο νερό πλύσης των προϊόντων για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής), πτηνοτροφεία, χοιροτροφία, γαλακτοκομία, μικρές λίμνες, σιντριβάνια, πηγάδια, δεξαμενές κ.ά., προσφέροντας πολλά και σημαντικά οφέλη, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότητα που δίνει το AGROCARE στους καλλιεργητές να συμμορφωθούν με την Υπουργική Απόφαση για μείωση των ψεκασμών με χαλκό, χωρίς να κινδυνεύσει να προσβληθεί η παραγωγή τους από ασθένειες.
 • Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης της MARMOLINE
  Η Smart Technical Solutions διαθέτει συνεργεία πιστοποιημένα από τη MARMOLINEκαι αναλαμβάνει ολοκληρωμένα έργα εξωτερικής θερμομόνωσης με χαμηλές τιμές, εξαιρετική ποιότητα και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης των έργων.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010

 • Συγκεντρωτικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων και Υπηρεσιών της STS
  Πρόκειται στην ουσία για τον πίνακα σε αρχείο Word ”Hyperlinks Προϊόντων και Υπηρεσιών της Smart Technical Solutions” που αναρτήθηκε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο τον Ιούλιο 2010, στον οποίο προστέθηκε μία ακόμα στήλη με θέμα: Συσκευασίες, Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής Χωρίς ΦΠΑ & Πληροφορίες Κατανάλωσης.
  Έτσι, οι επισκέπτες αυτού του δικτυακού τόπου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε έναν πίνακα τις τιμές όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που θα συναντούν στις διάφορες σελίδες του δικτυακού τόπου.
 • Τιμοκατάλογοι Προϊόντων και Υπηρεσιών της Smart Technical Solutions
  Για τη διευκόλυνση του επισκέπτη παρατίθενται σε αυτή τη σελίδα  σύνδεσμοι (links) προς όλους τους τιμοκαταλόγους που υπάρχουν μέσα σε αυτόν τον δικτυακό τόπο και οι οποίοι είναι οι εξής:
  1. Συγκεντρωτικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων και Υπηρεσιών
  2. Επιμέρους Τιμοκατάλοι Προϊόντων και Υπηρεσιών
 • Το Franchise της Smart Technical Solutions
  Μία πρόταση συνεργασίας χωρίς αρχικό κεφάλαιο και με πολύ χαμηλά λειτουργικά έξοδα. Μία πολύ καλή διέξοδος για δραστήρια άτομα που είναι πωλητές ή μηχανικοί ή διαθέτουν τεχνική κατάρτιση στη δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε.
 • Ενσωμάτωση και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών (Business Incubation)
  Η Smart Technical Solutionsέχει ήδη ενσωματώσει στις δραστηριότητές της μερικές επιχειρηματικές ιδέες ατόμων ή εταιρειών που για διάφορους λόγους δεν ήταν σε θέση να τις αναπτύξουν μόνοι τους (Business Incubation). Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία υπηρετεί το Όραμά της, καθώς βοηθάει αξιόλογες ελληνικές ιδέες να βρουν τη θέση τους μέσα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς, ενώ παράλληλα αυξάνει το κύρος της και προσθέτει πωλήσεις στο ενεργητικό της χάρη στις νέες καινοτόμες και οικολογικές λύσεις που εντάσσει στο σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.
 • Έκτακτη προσφορά στα μονωτικά υλικά Winwet λόγω της οικονομικής κρίσης
  Για το χρονικό διάστημα που θα διαρκεί η κρίση της ελληνικής οικονομίας η Smart Technical Solutions αποφάσισε να συμπιέσει τις τιμές των προϊόντων WINWET όσο είναι δυνατόν, για να διευκολύνει τους πελάτες της να αντιμετωπίσουν με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα μόνωσης και γενικότερης προστασία που αντιμετωπίζουν στα κτίρια και τις κάθε είδους εγκαταστάσεις τους.
 • Newsletter
  Ενημερωτικά Newsletters που αφορούν τις καινοτόμες & οικολογικές προτάσεις της Smart Technical Solutions.
  Στη σελίδα αυτή παρουσιάζονται μερικά από τα θέματα που έχουν σταλεί κατά καιρούς με Newsletter στους συνδρομητές. Η ποικιλία των θεμάτων αυτών δείχνει και το μεγάλο εύρος εφαρμογών των πολλών και διαφορετικών τεχνικών θεμάτων με τα οποία ασχολείται η Smart Technical Solutions, που όλα έχουν ως κοινά χαρακτηριστικά τους την καινοτομία και την οικολογία.
  Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά Newsletters από την Smart Technical Solutions, στείλτε μας ένα email.
 • Διαφημιστείτε στο δικτυακό τόπο www.sts.gr!
  Η Smart Technical Solutions σας προσκαλεί να διαφημιστείτε στο δικτυακό της τόπο, που διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία τεχνικών θεμάτων σε σύγκριση με τους άλλους τεχνικούς δικτυακούς τόπους της Ελλάδας και έχει από τα πιο υψηλά στατιστικά επισκεψιμότητας με σταθερά αυξητική τάση μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια.
 • Πελάτες & Εφαρμογές
  Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε:
  κατάλογο πελατών της εταιρείας, με δυνατότητα ταξινόμησης ανά προϊόν/υπηρεσία, γεωγραφική περιοχή, δραστηριότητα πελάτη και πεδίο εφαρμογής
  τεχνικές προτάσεις και οικονομικές προσφορές που έχουν σταλεί κατά καιρούς για διάφορα είδη σε υποψήφιους πελάτες
  περιγραφές εφαρμογών
  , όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα εξής:
  – το τεχνικό πρόβλημα του πελάτη με τις αρνητικές συνέπειές του
  – η λύση που εφαρμόστηκε
  – ο τρόπος με τον οποίο διαπιστώθηκε η επιτυχία της εφαρμογής
  – τα μετρήσιμα τεχνικά και οικονομικά οφέλη για τον πελάτη από την εφαρμογή.
 • Συσκευές SPRINGER – Ηλεκτρονικός Αποσκληρυντής Νερού
  Ηλεκτρονική Συσκευή Ιονισμού των Αλάτων του Νερού, που απομακρύνει παλιές επικαθίσεις σε δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης-ψύξης, πύργους ψύξης, κυκλώματα βιομηχανικού νερού, ατμολέβητες, ατμογεννήτριες κτλ.  Λόγω εκποίησης του παλαιού στοκ μας, οι συσκευές διατίθενται σε τιμή προσφοράς (βλ. Έκτακτες Προσφορές).

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010

 • Το χλωριωμένο νερό στις πισίνες «ίσως αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου»
  Δημοσίευση του in.gr στις 14/9/2010. Η κολύμβηση σε πισίνες με χλωριωμένο νερό επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα και προκαλεί βλάβες στο DNA που μπορούν δυνητικά να προκαλέσουν καρκίνο, δείχνει μικρή μελέτη στην Ισπανία. «Οι θετικές επιδράσεις της κολύμβησης στην υγεία μπορούν να αυξηθούν μειώνοντας τα επίπεδα των απολυμαντικών στο νερό» δήλωσε ο Έλληνας ερευνητής Μιχάλης Κογκεβίνας, διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Περιβαλλοντικής Επιδημιολογίας (CREAL) στη Βαρκελώνη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010

ΙΟΥΛΙΟΣ 2010

 • FERACRYL
  Οικολογικό διαφανές υδροδιαλυτό αστάρι μετάλλων με αντισκωριακές ιδιότητες.
 • RUSTBLOCKER
  Οικολογικό υδροδιαλυτό χρώμα μετάλλων με αντισκωριακές ιδιότητες. Aντιδρά χημικά με τον σίδηρο και μπλοκάρει την ήδη υπάρχουσα σκουριά, ενώ δεν επιτρέπει την δημιουργία καινούργιας.
 • CEROSIL
  Ακρυλική υδατοδιαλυτή ρητίνη με εδικό μίγμα κεριών, που παρέχει στις επιφάνειες αδιαβροχία και υδροφοβία. Είναι ιδανική για σκουρόχρωμες επιφάνειες, επειδή δεν προκαλεί καμία αισθητική αλλοίωση. Αντέχει στην ηλιακή ακτινοβολία και παραμένει αναλλοίωτη για πολλά χρόνια.
 • Υγιεινή
  Συμπληρώθηκε η σελίδα με πολλά νέα θέματα.
 • ROTOBIO, οργανικά προϊόντα βιολογικής επεξεργασίας με βακτήρια
  Οργανική μέθοδος εξουδετέρωσης φυτικών και ζωικών λιπών, πρωτεϊνών, αμύλου, απορρυπαντικών και άλλων οργανικών ουσιών, που τις μεταβολίζει σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό, για την επίλυση προβλημάτων δυσοσμίας, υγιεινής, απόφραξης δικτύων κ.ά. Η μέθοδος στηρίζεται σε βακτήρια σε υγρή ή στέρεη μορφή και έχει πολλές εφαρμογές, όπως: βόθρους και μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, προβλήματα οσμών σε εκτάσεις λίπη στην κουζίνα. τουαλέτες, λύματα με μεγάλη συγκέντρωση σε άμυλο, λύματα από φυτικά έλαια, ιχθυοτροφεία, λίμνες. ενυδρεία, γαλακτοκομικά-τυροκομικά απόβλητα, απόβλητα ζώων, εγκαταστάσεις κομποστοποίησης κ.ά.
 • ROTOSEPTIC
  Αυτόνομες Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού Επεξεργασίας Οικιακών και Αστικών Λυμάτων, κατάλληλες για επεξεργασία λυμάτων 4 έως 300 ατόμων.
 • Ολοκληρωμένες Μονάδες και Εξαρτήματα Βιολογικού και Χημικού Καθαρισμού
  για αστικά λύματα και για βιομηχανικά απόβλητα.
 • Διαχείριση Αποβλήτων & Αποχετευτικών Δικτύων  >  Μηχανικές Μέθοδοι
  Προστέθηκαν μερικές ακόμα μηχανικές μέθοδοι για τον καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων από επικαθίσεις και για το διαχωρισμό των λυμάτων από λάδια, λίπη, γράσα, αφρούς κτλ.
 • Τριτοβάθμιος Βιολογικός Καθαρισμός Λυμάτων
  για ανάκτηση του νερού μετά το βιολογικό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πότισμα κήπων ή άρδευση καλλιεργειών και εμπλουτισμένο με ιόντα χαλκού και αργύρου που ενισχύουν την ανάπτυξη των φυτών, τα προστατεύουν από ασθένειες και μειώνουν τη χρήση των φυτοφαρμάκων ψεκασμού και λίπανσης εδάφους.
 • Επικίνδυνες για την υγεία οι δημόσιες πισίνες, σύμφωνα με μελέτη
  Δημοσίευση του in.gr στις 26 Ιουλίου 2010. Οι δημόσιες πισίνες μπορεί να είναι πιο επικίνδυνες από ό,τι νόμιζαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες. Νέα μελέτη επισημαίνει πως η ανάμιξη οργανικών ουσιών με απολυμαντικές χημικές ουσίες στο νερό της πισίνας μπορεί να προκαλέσει ακόμη και γενετικές βλάβες στα κύτταρα των ανθρώπων, οι οποίες, μεταξύ άλλων, συνδέονται με κινδύνους όπως το άσθμα ή ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης. Η Smart Technical Solutions προτείνει: …
 • Στο νοσοκομείο 8 παιδιά από υπερχλωρίωση σε κολυμβητήριο
  Δημοσίευση της Απογευματινής στις 2 Απριλίου 2010. Συμπτώματα δυσφορίας παρουσίασαν την ώρα που κολυμπούσαν σε πισίνα του εθνικού κολυμβητηρίου Ιωαννίνων οκτώ παιδιά, ηλικίας 5 έως 7 ετών. Οι νεαροί κολυμβητές μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια ειδικού ελέγχου που ακολούθησε διαπιστώθηκε υπερβολική ποσότητα χλωρίου στο νερό. Η Smart Technical Solutions προτείνει: …
 • Το χλώριο στις πισίνες πυροδοτεί αλλεργίες
  Δημοσίευση ΤΟ ΒΗΜΑ online στις 16 Σεπτεμβρίου 2009. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το κολύμπι σε πισίνες με χλώριο μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισης άσθματος και αλλεργιών σε παιδιά που έχουν τάση για ανάπτυξη τέτοιου είδους προβλημάτων. Αυτό προκύπτει από μια νέα μελέτη η οποία διεξήχθη από ειδικούς του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λουβέν στο Βέλγιο και η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις χλωριωμένες πισίνες. Η Smart Technical Solutions προτείνει: …
 • Τρόπος Εγκατάστασης των συσκευών απολύμανσης νερού Aquacare
  Εγκατάσταση σε πισίνα και σε δεξαμενή ύδρευσης, για υγιεινό νερό με μειωμένο χλώριο και χωρίς άλλα χημικά πρόσθετα.
 • Πελατολόγιο της τεχνολογίας απολύμανσης νερού Aquacare
  Κατάλογος ικανοποιημένων πελατών σε πισίνες και σε δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης.
 • Φυσικές και Τεχνητές Λίμνες
  Επεξεργασία του νερού σε φυσικές ή τεχνητές λίμνες, ώστε να είναι κατάλληλο για κολύμβηση και για ανάπτυξη υγιούς χλωρίδας και πανίδας.
 • Φίλτρο BIG BLUE της PENTEK Αμερικής
  Φίλτρο κεντρικής παροχής που κατακρατά πολύ μικρά σωματίδια, που το μέγεθός τους είναι μεγαλύτερο από 1 μικρό. Είναι κατάλληλο και για την αφαίρεση της σκουριάς από το νερό.
 • Οξείδωση Σωληνώσεων (Εσωτερική – Εξωτερική) και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
  Συμπληρώθηκε η σελίδα με πολλά νέα θέματα.
 • Συγκριτική μελέτη: τεχνολογία MERUS, Το Μυστικό Μήνυμα του Νερού και Ομοιοπαθητική
  Δύο φωτογραφίες του νερού πριν και μετά από τη διέλευσή του από σωλήνα με εγκατεστημένο δακτύλιο Merus σε αντιπαραβολή με τις φωτογραφίες κρυστάλλων πάγου από το βιβλίο ”Το Μυστικό Μήνυμα του Νερού” του Ιάπωνα επιστήμονα Dr. Masaru Emoto. Επίσης, γίνεται και ένας παραλληλισμός με την Ομοιοπαθητική Ιατρική.
 • Επεξεργασία Αέρα, Κλιματισμός, Αερισμός
  Συμπληρώθηκε η σελίδα με αρκετά νέα θέματα και ένα εισαγωγικό κείμενο.
 • Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού (ψύξη και θέρμανση)
  Μελέτη, κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού, ανταλλακτικά, εξαρτήματα, αναλώσιμα, προληπτική συντήρηση, επισκευές. Επίσης, στο κείμενο γίνεται μία συνολική παρουσίαση όλων των θεμάτων αυτού του δικτυακού τόπου, τα οποία σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με συστήματα κεντρικού κλιματισμού, ταξινομημένα σε 9 κατηγορίες.
 • Κλιματισμός & Αερισμός: υλικά, συκευές
  Ανεμιστήρες
  Εξαρτήματα Ανεμιστήρων – Κινητήρες
  Αυτοματισμοί – Όργανα – Διακόπτες
  Εξαρτήματα – Υλικά
  Περσίδες – Στόμια
  Αεραγωγοί
  Συσκευές Επεξεργασίας και Φίλτρα Αέρα
  Κλιματισμός
  Μελέτη, Εφαρμογή, Συντήρηση Κλιματισμού, Αερισμού, κ.ά. Η/Μ έργων
 • Αποστείρωση Αέρα, Επιφανειών, Αεραγωγών
  Συστήματα απολύμανσης / αποστείρωσης αέρα και επιφανειών με υπεριώδη ακτινοβολία UVC.
  Η λύση στο πρόβλημα του αποδεκατισμού των επιχειρήσέων λόγω ασθενειών το χειμώνα:
  Διατάξεις μείωσης μικροβιακού φορτίου αέρα αεραγωγών για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου του αέρα που εισέρχεται ή ανακυκλοφορεί μέσω αεραγωγών στους χώρους εργασίας.
  Πολλές ακόμα εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων, σε νοσοκομεία, ιατρικούς χώρους, εργαστήρια, καλλιέργειες, πύργους ψύξης, συστήματα ψεκασμού και ύγρανσης, πισίνες κ.ά.
 • Αντιπληγματικά Εξαρτήματα HYDRA-RESTER, MINI-RESTER, MEGA-RESTER
  Αποσβένουν το υδραυλικό πλήγμα σε δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, καυσίμων, υγρών τροφίμων και κάθε είδους υγρού, αποσοβώντας έτσι ζημιές σε βάνες, αντλίες, σωληνώσεις, φλάντζες, συνδέσμους κτλ.
 • Διηλεκτρικοί Σύνδεσμοι από διάφορους κατασκευαστές
  Διηλεκτρικοί σύνδεσμοί για την ηλεκτρική μόνωση μεταξύ δύο διαφορετικών μετάλλων σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, για την εξάλειψη της ηλεκτρολυτικής διάβρωσης, για σωλήνες διατομών έως 4” κατάλληλοι για σύνδεση γαλβανιζέ με χάλκινο σωλήνα
 • Μονώσεις Ταρατσών, Υγρασίας και Θερμότητας
  Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει με δικά της συνεργεία και υλικά τη μόνωση υγρασίας και θερμότητας σε ταράτσες.
 • Στεγανοποίηση υπογείων, δεξαμενών, θεμελίων, ταρατσόκηπων, τοιχίων, φρεατίων, κ.ά.
  Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει με δικά της συνεργεία και υλικά στεγανοποιήσεις κάθε είδους.
 • Ελαιοχρωματισμοί, ανακλαστικές βαφές και προστασία επιφανειών
  Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει με δικά της συνεργεία και υλικά τον ελαιοχρωματισμό και την τελική προστασία των βαμμένων επιφανειών από ρύπους, graffiti, φθορές, ηλιακή ακτινοβολία, πάγο κτλ.
 • Εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων
  Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει με δικά της συνεργεία και υλικά την εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων με το ολοκληρωμένο σύστημα RELIUS/BASF ή με ανακλαστικές βαφές.
 • ECOSOFT CLEANING SERVICES, Υπηρεσίες ήπιου μη καταστροφικού καθαρισμού
  1. CALSOFT POWDER: ευγενικός αλλά τέλειος καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών
  2. FYTOCLEAN LIQUID: ήπιος αλλά αποτελεσματικός χημικός καθαρισμός δικτύων
  3. ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ επιφανειών και υδραυλικών δικτύων
 • Βελτίωση Ποιότητας + Διαφοροποίηση => Αύξηση Πωλήσεων
  Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της Smart Technical Solutions είναι η βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, καθώς και η διαφοροποίησή τους από τον ανταγωνισμό.
 • Μείωση Λειτουργικών Εξόδων σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς
  Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της Smart Technical Solutions είναι η μείωση των λειτουργικών εξόδων τους, η οποία επιτυγχάνεται με αρκετούς τρόπους: εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση εξόδων συντήρησης εγκαταστάσεων, αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού τους, μείωση των εργατοωρών που απαιτούνται για τη συντήρηση κ.ά. Παράλληλα, προτείνει τη συνεργασία με οικονομικούς συμβούλους εξειδικευμένους στη μείωση λειτουργικών εξόδων σε επιχειρήσεις και σε οργανισμούς. Έτσι, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ”πακέτο” για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων.
 • Αρχική Σελίδα του δικτυακού τόπου www.sts.gr
  Αναμορφώθηκε εξολοκλήρου η αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου. Επισκεφθείτε την.
 • Έκτακτες Προσφορές
  Προϊόντα με ειδικές εκπτώσεις: προϊόντα που βρίσκονται κατά καιρούς σε προσφορά για διάφορους λόγους (εκποίηση στοκ, προϊόντα παλαιότερης τεχνολογίας, έκπτωση γνωριμίας νέου προϊόντος κ.ά.).
 • Πρώτη Γνωριμία
  Σε αυτήν τη σελίδα δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να εστιάσει την προσοχή του, ανάμεσα στην πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάζονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, μόνο σε εκείνα που είναι πιθανό να τον ενδιαφέρουν περισσότερο, ανάλογα με το προφίλ του, την ειδικότητα και τις ανάγκες του.
 • Hyperlinks Προϊόντων και Υπηρεσιών της Smart Technical Solutions
  Αρχείο Word με πίνακα που παρέχει στον επισκέπτη του δικυτακού τόπου τη δυνατότητα ταξινόμησης των προϊόντων και υπηρεσιών της STS με τα εξής κριτήρια:
  – το προφίλ και τη δραστηριότητα του επισκέπτη
  – τις κατηγορίες των προϊόντων και υπηρεσιών της STS, με αλφαβητική σειρά
  – το όνομα του προϊόντος ή της υπηρεσίας, με αλφαβητική σειρά
  – ποια προϊόντα διακινούνται και μέσω μεταπωλητών – αντιπροσώπων και ποια όχι
 • Κοινωνική συμμετοχή
  Η Smart Technical Solutions διαθέτει αυτή τη σελίδα του δικτυακού της τόπου για θέματα κοινωνικής συμμετοχής κάθε είδους: αγγελίες ατόμων που έχουν κάποια ανάγκη, αναφορές σε θετικές πρωτοβουλίες ατόμων ή οργανώσεων, ιδέες για βελτιώσεις στην κοινωνική ζωή της χώρας κ.ά.
 • Η εταιρεία
  Συμπληρώθηκε η σελίδα που εμφανίζεται στο Επάνω Μενού του δικτυακού τόπου.
 • Επιστημονικές Θεωρίες και Ποιότητα Ζωής
  Φιλοσοφικό άρθρο που προτείνει έναν απλό τρόπο πρακτικής εφαρμογής των νεότερων επιστημονικών ανακαλύψεων και θεωριών σχετικά με τη δομή του σύμπαντος και της ύλης για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.
 • ACRYPLEX
  Πρωτοποριακό υγρό πρόσμικτο ακρυλικής βάσης σχεδιασμένο για πλαστικά χρώματα νερού, που προσδίδει στο χρώμα καλύτερη δυνατότητα πρόσφυσης σε λείες επιφάνειες, όπως γυαλί, μέταλλο, πλαστικό κτλ., χωρίς τον κίνδυνο να ξεφλουδίσει αργότερα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2010

 • HEIFI-TOP & FERROCLEAN, κορυφαία προστασία στη θέρμανση-ψύξη
  – Προστασία των κυκλωμάτων θέρμανσης-ψύξης με τα δύο φίλτρα της Judo GmbH:
  – Γερμανικά φίλτρα εξαέρωσης & καθαρισμού νερού σε κυκλώματα θέρμανσης-ψύξης
  – 2 σε 1: εξαέρωση και φίλτρανση
  – Απαραίτητα σε όλα τα κυκλώματα θέρμανσης και ψύξης, μικρά και μεγάλα.
  – Υπερτερούν σε πολλά σημεία έναντι των κοινών εξαερωτών της αγοράς.
  – Παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας, αντιδιαβρωτική προστασία, κατάργηση
  φραξιμάτων και διαρροών, αύξηση θερμαντικής/ψυκτικής απόδοσης και πολλά άλλα
  λειτουργικά, τεχνικά και οικονομικά οφέλη.
 • STOPCOR Liquid
  Αντιδιαβρωτική μέθοδος καθοδικής προστασίας με “υγρό ψευδάργυρο” για κλειστά κυκλώματα θέρμανσης-ψύξης. Προστατεύει από την ηλεκτροχημική διάβρωση (ηλεκτρόλυση).
 • Λύσεις για Άρδευση
  Η σελίδα συμπληρώθηκε με δύο νέα θέματα.
 • Τοπικοί Αντιπρόσωποι
  Συμπληρώθηκε ο κατάλογος των αντιπροσώπων της STS στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ο κατάλογος θα ενημερώνεται στο εξής τακτικά.
 • SATEC LT 87
  Οικολογικό καθαριστικό υγρό νανοτεχνολογίας που διαλύει τις επικαθίσεις αλάτων.
  Καταργεί τα οξέα που συνήθως χρησιμοποιούνται στους χημικούς καθαρισμούς.
  Φιλικό προς το περιβάλλον και προς τον άνθρωπο, δεν διαβρώνει τα μέταλλα όπως τα οξέα.

ΜΑΪΟΣ 2010

 • Επιστολή προς Βιομηχανίες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους
  Μία συνοπτική παρουσίαση των καινοτόμων και οικολογικών τεχνολογιών (προϊόντα και υπηρεσίες) που προτείνει η Smart Technical Solutions στον ευρύτερο κλάδο της βιομηχανίας, για την επίλυση διαφόρων τεχνικών προβλημάτων που συνήθως αντιμετωπίζουν οι περισσότερες παραγωγικές μονάδες όλων των κατηγοριών. Τεχνολογίες που εξασφαλίζουν πολλά οφέλη όπως: …
 • Τιμοκατάλογος και όροι συνεργασίας για τις συσκευές καθοδικής προαστασίας STOPCOR
  Αντιδιαβρωτική προστασία για μεταλλικές κατασκευές και υδραυλικές εγκαταστάσεις.
 • Σύστημα Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας STS
  – Μειώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ από 10% έως 20%.
  – Χρόνος απόσβεσης της επένδυσης: από 12 έως 24 μήνες.
  – Μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς αρχικό κεφάλαιο επένδυσης με leasing, με οικονομικό
  όφελος από τον πρώτο κιόλας μήνα.
  – Ειναι το μόνο που μειώνει την αντίσταση και ΔΕΝ μειώνει την τάση, δηλαδή την απόδοση.
  – Λειτουργεί επιπρόσθετα στη διόρθωση του συνημιτόνου και σε άλλες μεθόδους
  εξοικονόμησης
  – Εξουδετερώνει το στατικό ηλεκτρισμό και τα βλαβερά ηλεκτρομαγνητικά κύματα.
  – Δωρεάν Μελέτη για την Εκτίμηση του Κόστους Αγοράς και την Πρόβλεψη του Χρόνου
  Απόσβεσης βάσει στοιχείων που αναφέρονται στους 12 τελευταίους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
  – Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων για 6 μήνες, αν δεν ικανοποιηθεί ο πελάτης.
 • Λαμπτήρες LED 4ης γενιάς
  – Εξοικονομούν ενέργεια από 70% έως 95%.
  – Έχουν διάρκεια ζωής από 30.000 έως 50.000 ώρες.
  – Εγγύηση δωρεάν αντικατάστασης από 1 έως 5 έτη.
  – Χρόνος απόσβεσης από 6 μήνες έως 2 έτη.
  – Εντελώς αβλαβείς για την υγεία, απόλυτα φιλικοί προς το περιβάλλον.
  – Μεγάλη ποικιλία, αντικαθιστούν όλους σχεδόν τους τύπους λαμπτήρων.
  – Εύκολη τοποθέτηση, χωρίς τη μετατροπή που απαιτούσαν οι προηγούμενες γενιές LED.
  – Ακίνδυνοι λόγω χαμηλής τάσης: 9-12 Volt, με εξαίρεση των φορτηγών, που είναι 24 βολτ
  – Μεγάλη γωνία φωτισμού (ευρεία δέσμη φωτός), έως 150 μοίρες.
  – Δεν διατίθενται σε καταστήματα λιανικής πώλησης.
 • Τεχνολογία Merus για την εξοικονόμηση ενέργειας
  Καταργεί το θερμομονωτικό στρώμα αλάτων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις.
  Μειώνει έτσι σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας θέρμανσης ή ψύξης.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010

ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

 • OXONE®, Ενεργό οξυγόνο, ένα πρωτοποριακό υλικό με πολλές εφαρμογές
  1. Καταργεί άμεσα τη δυσοσμία σε αποχετεύσεις, βόθρους και βιολογικούς καθαρισμούς.
  2. Αντικαθιστά τα διαβρωτικά και ανθυγιεινά οξέα για το χημικό καθαρισμό αλάτων.
  3. Έχει πολλές ακόμα εφαρμογές σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και αλλού.
 • Polibond Elastico
  Ακρυλική ρητίνη μεγάλης ελαστικότητας σχεδιασμένη ειδικά για την κατασκευή «υδραυλικής τσιμεντόκολλας». Είναι η ιδανική λύση για γέμισμα ρωγμών που έχουν προέλθει από καθίζηση εδάφους ή δαπέδου.
 • Antitherm
  Οικοδομικό λευκό, λείο χρώμα τοίχων νανοτεχνολογίας, με αντιθερμικές ιδιότητες, πιστοποιημένο από τον Δημόκριτο.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

ΜΑΪΟΣ 2009

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2006 έως ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008

Τον Ιανουάριο του 2006 ξεκίνησε η κατασκευή αυτού του δικτυακού τόπου. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο αναρτήθηκαν περίπου 250 σελίδες, που μέχρι τον Αύγουστο του 2008 είχαν γίνει περίπου 350. Τότε έγινε πλήρης αναμόρφωση του δικτυακού τόπου, καθώς και αλλαγή του λογότυπου της Smart Technical Solutions, από τη γραφίστρια Έφη Γανιάρη, που έδωσε στο δικτυακό τόπο μία νέα μορφή.

Μοιράσου το στα social media