Ξενοδοχειακές εφαρμογές της τεχνολογίας Merus

Δείτε στο Αριστερό Μενού μερικές από τις ξενοδοχειακές εφαρμογές της τεχνολογίας MERUS που έχουν γίνει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ειδικά στα ξενοδοχεία υπάρχουν πολλές δυνατότητες εφαρμογών, λόγω των πολλών διαφορετικών κυκλωμάτων που διαθέτουν, ιδίως τα μεγάλα εποχιακά ξενοδοχεία σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Όλες οι περιγραφές εφαρμογών αποτελούνται από τρία μέρη:

  1. αναλυτική περιγραφή του τεχνικού προβλήματος που αντιμετώπιζε ο πελάτης και ανάλυση των αρνητικών συνεπειών του, από τεχνική και οικονομική άποψη,
  2. παρουσίαση της λύσης που εφαρμόστηκε μετά από εισήγηση της Smart Technical Solutions και ανάλυση του σκεπτικού της πρότασης,
  3. παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο ο πελάτης διαπίστωσε τα θετικά αποτελέσματα της εφαρμογής, δηλαδή την επίλυση του προβλήματός του, και σύντομη αναφορά στα τεχνικά, οικονομικά και άλλα οφέλη και ευκολίες που απολαμβάνει μέχρι και σήμερα χάρη στη θετική παρέμβαση της Smart Technical Solutions.

Περισσότερες περιγραφές εφαρμογών για το συγκεκριμένο θέμα θα αναρτηθούν σταδιακά. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για την περιγραφή ενός είδους εφαρμογής  που δεν αναφέρεται στο Αριστερό Μενού, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας το στείλουμε με email.

Μοιράσου το στα social media