Η Εμπειρία μας από τις Επιδείξεις των Καθαριστικών FACTOR σε Μεγάλους Πελάτες

Η Smart Technical Solutions έχει αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου, κυρίως μέσα από τον δικτυακό τόπο της, ένα πελατολόγιο αρκετών χιλιάδων πελατών, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν παραγγείλει κάποια μεμονωμένα είδη.

Τα προϊόντα του συστήματος καθαρισμού FACTOR, για πρώτη φορά έδωσαν στην εταιρεία τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το μεγάλο πελατολόγιό της για τη δημιουργία σταθερών σχέσεων με όλους αυτούς τους πελάτες, που είναι μεγάλες βιομηχανίες ή μικρότερες παραγωγικές μονάδες, ξενοδοχεία, τεχνικές εταιρείες, ναυτιλιακές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, δήμοι, δημοτικές εταιρείες ύδρευσης και αποχέτευσης κ.ά. κατηγορίες πελατών.

Καθημερινά το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας έρχεται σε επαφή με πολλούς από τους παλιούς πελάτες της και κλείνει ραντεβού με τους υπευθύνους συντήρησης αυτών των εταιρειών. Σε αυτές τις συναντήσεις, οι πωλητές της εταιρείας κάνουν επίδειξη των εντυπωσιακών ιδιοτήτων των καθαριστικών προϊόντων FACTOR.

Οι πελάτες, βλέποντας την εξαιρετική ευκολία με την οποία τα καθαριστικά αυτά διασπούν ρύπους ετών, δίνουν άμεσα την παραγγελία τους, και έτσι αρχίζει μία τακτική συνεργασία. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, που επαναλαμβάνεται σε καθημερινή βάση, είναι η δημιουργία ενός πολύ ισχυρού πελατολογίου που απολαμβάνει τα οφέλη των καθαριστικών FACTOR.

Οι πωλητές της εταιρείας, επιστρέφοντας στο γραφείο, κάνουν μία γραπτή αναφορά του τι έγινε κατά τη διάρκεια της επίδειξης στον κάθε πελάτη που επισκέπτονται. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των αναφορών είναι ο ενθουσιασμός των πελατών, που χαίρονται πολύ καθώς αντιλαμβάνονται ότι με αυτά τα καθαριστικά θα τους λυθούν τα χέρια στα θέματα του καθαρισμού σε επιφάνειες, μηχανήματα, εξαρτήματα όπου έχουν πολύ δύσκολους ρύπους, ενώ παράλληλα θα αποφύγουν την επιβάρυνση του οργανισμού τους από τοξικά και ερεθιστικά χημικά και πτητικούς διαλύτες, από τους οποίους υποφέρουν εδώ και χρόνια.

Έτσι, είναι εύλογο οι επιδείξεις να γίνονται σε ένα κλίμα γιορτινής χαράς, όπου λέγονται διάφορα αστεία μεταξύ των στελεχών των εταιρειών που επισκεπτόμαστε, και σταδιακά, ενώ προχωράει η επίδειξη, μαζεύονται όλο και περισσότερα στελέχη για να δουν με τα μάτια τους αυτά τα πρωτοφανή κατορθώματα των καθαριστικών FACTOR. Πολλές φορές ξεκινάμε με έναν απλό συντηρητή την επίδειξη και καταλήγουμε να μιλάμε με τον τεχνικό διευθυντή ή τον γενικό διευθυντή ή ακόμα και τον ιδιοκτήτη σε πολύ μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς που επισκεπτόμαστε, επειδή οι υφιστάμενοι καλούν τους προϊσταμένους τους για να δουν και αυτοί την εντυπωσιακή επίδειξη των υλικών μας.

Την αναλυτική αφήγηση και περιγραφή τέτοιων επιδείξεων που έχουμε κάνει σε πελάτες μας θα τη βρείτε στις σελίδες της ενότητας Καθαριστικά Υλικά FACTOR – Περιγραφές Εφαρμογών. Στις ίδιες αυτές σελίδες θα βρείτε επίσης και την περιγραφή της μετέπειτα εμπειρίας που είχαν οι ίδιοι πελάτες, καθώς έκαναν χρήση των καθαριστικών FACTOR στις εγκαταστάσεις τους, ανακαλύπτοντας σταδιακά και άλλες ευκολίες και οφέλη που μπορούν να τους προσφέρουν αυτά τα πρωτοποριακά ελληνικά οικολογικά καθαριστικά.

Μοιράσου το στα social media