Φυτώρια & Εταιρείες Διαμόρφωσης Κήπων

Προστασία από τα Άλγη και άλλες Τεχνικές Προτάσεις μας

Την 1η Μαρτίου του 2014 δεχτήκαμε ένα ερώτημα από ένα μεγάλο φυτώριο της Θεσσαλονίκης σχετικά με το πρόβλημα της πρασινάδας (άλγη) που αναπτύσσεται πάνω σε βότσαλα, μάρμαρα, πλακάκια και άλλες επιφάνειες στα έργα τους, με αποτέλεσμα να χαλάει η αισθητική των συνθέσεων που παραδίδουν στους πελάτες τους και να δείχνει μία εικόνα εγκατάλειψης. Ακολουθεί η απάντηση που δώσαμε, μαζί με μία ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις τεχνικές προτάσεις μας που απευθύνονται στα φυτώρια και στις εταιρείες διαμόρφωσης κήπων:

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας,  απαντούμε στο ερώτημά σας και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα σας διευκολύνουν στα έργα σας και θα μειώσουν τα κοστολόγιά σας, ενώ παράλληλα θα ωφελήσουν τους πελάτες σας με διάφορους τρόπους:

 1. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΓΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΟΤΣΑΛΑ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
  1. Καθαρισμός υπαρχόντων αλγών:
   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δύο πιο κάτω υλικά αραιωμένα σε πολύ μεγάλη ποσότητα νερού. Τα βότσαλα μπορούν να εμβαπτιστούν σε υδατικό διάλυμα για λίγη ώρα, και στη συνέχεια να καθαριστούν με πίεση νερού. Οι σταθερές επιφάνειες (πλακάκι, τσιμέντο, μωσαϊκό, μάρμαρο, πλάκες Καρύστου κ.ά.) μπορούν να καθαριστούν με το διάλυμα με σκούπα ή σφουγγαρίστρα ή πιεστικό μηχάνημα, αφού αφήσετε το διάλυμα να δράσει επάνω στην επιφάνεια για λίγη ώρα.

   1. POLYDEX
    Τιμή συσκευασίας 1 λίτρου: …€ + ΦΠΑ
    Τιμή συσκευασίας 5 λίτρων: …€ + ΦΠΑ
   2. OXONE PS16
    Τιμή συσκευασίας 1 κιλού: …€ + ΦΠΑ
    Τιμή συσκευασίας 25 κιλών: …€ + ΦΠΑ
  2. Προστασία της επιφάνειας από μελλοντικές επικαθίσεις:
   Προτείνουμε την εμβάπτιση των βοτσάλων ή την επάλειψη των κεραμικών πλακιδίων ή πλακών από τσιμέντο ή άλλων επιφανειών με την διαφανή υδρόφοβη ρητίνη AQUABLOCK, που δεν επιτρέπει τη διείσδυση των ριζών των αλγών μέσα στους πόρους της επιφάνειας, με αποτέλεσμα να καθαρίζεται η επιφάνεια πολύ εύκολα με νερό και με σαπούνι, όχι μόνο από τα άλγη αλλά και από κάθε άλλο είδος ρύπων (λάδια, περιττώματα πτηνών, λάσπη, κοκκινόχωμα κ.ά.). Επίσης, η ρητίνη αυτή ζωντανεύει ελαφρώς τα χρώματα, χωρίς να προσδίδει γυαλάδα. Έτσι, το βότσαλο ή το μωσαϊκό δείχνει σαν βρεγμένο, με ολοζώντανα τα χρώματά του. Τέλος, προσφέρει πολύ καλή αντιολισθητική προστασία.
 2. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΥΤΩΡΙΑ
  Στις πιο κάτω σελίδες μπορείτε να βρείτε μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες προτάσεις για την παραγωγή σας και για τα έργα σας:
  Γεωργία – Εξοπλισμός, Ολοκληρωμένες Μονάδες Παραγωγής, Α’ Ύλες & Αναλώσιμα
  Γεωργία, Ανθοκομία, Δενδροκομία, Ιχθυοτροφεία
 3. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
  Επειδή σε πολλά έργα σας, όπως ταρατσόκηποι (πράσινες στέγες) και φύτευση πάνω από σκεπαστούς χώρους στάθμευσης, μπορεί να χρειαστεί να στεγανοποιήσετε επιφάνειες από σκυρόδεμα ή άλλα υλικά, όπως, ξύλο, πέτρα κ.ά., σας προτείνουμε να δείτε την ενότητα Τα πεδία εφαρμογής της τεχνολογίας WINWET καθώς επίσης την ενότητα PENETRON (σύστημα στεγανοποίησης σκυροδέματος).

____________________________________________________

Σημείωση:
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει στο πιο πάνω κείμενο να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες βρεθήκατε καθώς κάνατε κλικ στους διάφορους συνδέσμους (links) του πιο πάνω κειμένου. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο αγοράς αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο πιο πάνω κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με τον κλάδο αγοράς σας, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά το μήνα της τελευταίας ενημέρωσης της παρούσας σελίδας.

Μοιράσου το στα social media