Κατάργηση Δυσοσμίας & Διάσπαση Λιπών σε Αποχέτευση
και άλλες Τεχνικές Προτάσεις για Ορνιθοτροφείο

Τον Οκτώβριο του 2013 στείλαμε την εξής επιστολή σε μονάδα παραγωγής πουλερικών που μας εξέθεσε τα προβλήματα δυσοσμίας και συσσώρευσης λίπους στο αποχετευτικό της δίκτυο:

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας επιβεβαιώνουμε την τιμή των 170€ + ΦΠΑ για το δοχείο των 20 λίτρων BIO-FAT-BREAKER για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας και τη διάσπαση των λιπών στις αποχετεύσεις σας.

ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Το ODOR ELIMINATOR είναι ένα παρεμφερές επίσης οργανικό υλικό, με εξειδίκευση στους ψεκασμούς σε ορνιθοτροφεία, ώστε να μην εισπνέουν τα κοτόπουλα αμμωνία και άλλες τοξικές ουσίες που εκλύονται από τα κόπρανά τους και να μην ασθενούν και πεθαίνουν, να μη βλάπτεται το αναπνευστικό τους σύστημα και το κρέας τους να είναι πιο μαλακό.

Αν τυχόν έχετε κάποιο σύστημα δροσισμού με εξάτμιση νερού, μπορούμε να σας δώσουμε λύση στο πρόβλημα της επικάθισης αλάτων με το σύστημα MAX GROW.

Η ανακλαστική βαφή ANTITHERM, αν εφαρμοστεί στη στέγη και τους τοίχους, μπορεί να μειώσει το καλοκαίρι τη θερμοκρασία των θαλάμων σας κατά 6-8°C.

Για να λάβετε μία πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις τεχνικές προτάσεις μας που αφορούν τον κλάδο σας, δείτε τη σελίδα Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία

Στη σελίδα Βιομηχανία γενικά μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

… και αμέσως μετά στείλαμε το εξής συμπληρωματικό μήνυμα:

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μας, σας προωθούμε και δύο προσφορές που στείλαμε τον Ιούνιο του 2008 στον τότε τεχνικό διευθυντή σας, κατόπιν ζήτησής του, για την προστασία ατμογεννήτριας από τις επικαθίσεις αλάτων και από τη διάβρωση λόγω ηλεκτρόλυσης και χημικής οξείδωσης.

Επίσης, στις προφορές αυτές υπήρχε πρόβλεψη και για τον αποσκληρυντή σας, για την αύξηση της απόδοσής του και για να διατηρούνται καθαρές οι ρητίνες του, καθώς επίσης για την προστασία της αντλίας και του σωλήνα της γεώτρησης από τη διάβρωση λόγω ηλεκτρόλυσης και χημικής οξείδωσης.

Μοιράσου το στα social media