Επιστολή After Sales Service προς Αρτοβιομηχανία

που είχε αγοράσει 3 δακτυλίους MERUS πριν από έξι χρόνια

για την προστασία τμήματος των υδραυλικών εγκαταστάσεών της
από τις επικαθίσεις αλάτων και την οξείδωση

Η πιο κάτω επιστολή εστάλη σε μία από τις μεγαλύτερες αρτοβιομηχανίες της Ελλάδας τον Ιανουάριο του 2013:

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

 1. Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ:
  1. Τον Φεβρουάριο του 2008 αγοράσατε 3 δακτυλίους επεξεργασίας νερού MERUS, που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία των εγκαταστάσεών σας, για την προστασία τους από τις επικαθίσεις αλάτων και την οξείδωση. Όπως μας είπαν τότε οι αρμόδιοι τεχνικοί σας, η εφαρμογή είχε επιτυχία.
   Επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, υπάρχει πιθανότητα οι δακτύλιοι να έχουν αποφορτιστεί, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει ξανά οι επικαθίσεις αλάτων στα ίδια σημεία (εναλλάκτες θερμότητας, λέβητας κτλ.). Αυτό μπορεί να σημαίνει για την εταιρεία σας περιττό κόστος σε ενέργεια και εργατικά και υλικά για καθαρισμό και συντήρηση και επισκευές. Η επαναφόρτιση ή η αντικατάσταση των δακτυλίων με πρόσφατα φορτισμένους δακτυλίους κοστίζει όσο το 1/3 της αξίας αγοράς τους, δηλαδή περίπου 800€. Αν σας ενδιαφέρει, μπορούμε να σας στείλουμε γραπτή προσφορά προς έγκριση.
  2. Κάποια στιγμή είχαμε επισκεφτεί ξανά τις εγκαταστάσεις σας και στη συνέχεια υποβάλαμε μία προσφορά για περαιτέρω προστασία από σκουριά, άλατα και διάβρωση λόγω ηλεκτρόλυσης σε όλες τις εγκαταστάσεις σας, με χρήση των τεχνολογιών:
 2. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
  1. Ο δικτυακός τόπος μας έχει εκατοντάδες σελίδες, που αναφέρονται σε μεγάλη ποικιλία τεχνικών προτάσεων και διαφόρων εφαρμογών τους. Για την ευκολία σας, έχουμε δημιουργήσει τη σελίδα Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική, όπου μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις τεχνικές προτάσεις που αφορούν τον κλάδο σας.
  2. Ενδεχομένως να σας ενδιαφέρουν και οι ενότητες:
   Γαλακτοκομικές & Τυροκομικές Μονάδες
   Ιδιοκτήτες Κτιρίων
  3. Αν έχετε χρόνο και διάθεση, μπορείτε να μελετήσετε και άλλες ενότητες, όπως είναι, για παράδειγμα:
   Τα Συνήθη Τεχνικά Προβλήματα και οι Λύσεις τους
   Τεχνικές και Οικονομικές Προτάσεις προς Πελάτες
   Περιγραφές Εφαρμογών (Case Studies)
   και πολλές ακόμα ενότητες, που βρίσκονται στην κατηγορία Προϊόντα & Υπηρεσίες.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media