Προσφορά για σύστημα ηλεκτροστατικού
καθαρισμού υδραυλικού λαδιού για πρέσες

και άλλες τεχνικές προτάσεις μας για τις εταιρείες του κλάδου σας

Η πιο κάτω επιστολή εστάλη σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών απορριμμάτων μετά από ζήτησή της για ένα σύστημα καθαρισμού του υδραυλικού λαδιού στις πρέσες απορριμμάτων, ώστε να διατηρείται σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια και να μη φθείρονται τα έμβολα της πρέσας πρόωρα.

Κύριοι,

Σε συνέχεια της χθεσινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας στέλνω συνημμένα τον τιμοκατάλογο των συστημάτων FRIESS EFC, για να επιλέξετε τον τύπο που προτιμάτε (δυναμικότητα και αν θα περιλαμβάνει και αφύγρανση ή όχι). Η αφύγρανση συνιστάται για το υδραυλικό λάδι, για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του λαδιού, αλλά και για την καλύτερη συντήρηση του εξοπλισμού σας, χωρίς διαβρώσεις.
Οι τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν τα εξής:
– τη μεταφορά από τη Γερμανία στην Ελλάδα (περίπου 200 με 300 Ευρώ)
– τον ΦΠΑ του τιμολογίου μας
Η παράδοση στην έδρα σας θα γίνει χωρίς επιβάρυνση.
Δείτε τη σχετική σελίδα στο site του γερμανικού οίκου Friess.
Χρόνος παράδοσης: Συνήθως είναι στις 2 με 3 εβδομάδες.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Αν θέλετε, μπορούμε να εξετάσουμε και τα συστήματα φυγοκέντρισης και να σας υποβάλουμε πρόταση και για αυτά. Βέβαια, εκεί δεν θα έχουμε τόσο τέλειο διαχωρισμό όσο με τον ηλεκτροστατικό καθαρισμό.

ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Προσθέτω κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

  1. Οι συσκευές καθοδικής προστασίας STOPCOR εξαλείφουν το πρόβλημα της διάβρωσης των μεταλλικών σωληνώσεων, δεξαμενών και λοιπών μεταλλικών εγκαταστάσεων εξαιτίας της ηλεκτρόλυσης και της οξείδωσης. Μπορείτε να σκεφτείτε ποιες εφαρμογές σας ενδιαφέρουν για τις εγκαταστάσεις σας. Ειδικότερα, στις υδραυλικές πρέσες το όφελος είναι σημαντικό, επειδή έτσι παύει η ρύπανση του υδραυλικού με οξείδια ή μόρια ελεύθερου σιδήρου και άλλων μετάλλων και έτσι αυξάνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής του.
  2. Για τη συντήρηση των μεταλλικών επιφανειών που έχουν αρχίσει να οξειδώνονται διαθέτουμε οικονομικά και αξιόπιστα υλικά, που θα τα βρείτε στην ενότητα Προϊόντα για Μέταλλα.
  3. Στη σελίδα Διαχείριση Αποβλήτων & Αποχετευτικών Δικτύων ίσως βρείτε κάποια αντικείμενα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα στις εργασίες σας.
  4. Δείτε επίσης μία έξυπνη και οικονομική λύση για Δεξαμενές Αποθήκευσης Νερού κ.ά. Υγρών.
  5. Για θέματα στεγανοποίησης και συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων θα βρείτε λύσεις στην ενότητα Οικοδομικά – Κτιριακά.
  6. Για ειδικούς καθαρισμούς μηχανημάτων ή δαπέδων ή αποσπώμενων αντικειμένων με διάφορες μεθόδους (ξηρός πάγος, υπέρηχοι, υδροβολή, χημικά) ή για χημικούς και μηχανικούς καθαρισμούς από επικαθίσεις διαφόρων ειδών, δείτε τις ενότητες Υπηρεσίες Καθαρισμού και Καθαριστικά Υλικά.
  7. Για μεθόδους εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας δείτε την ενότητα Ηλεκτρική Ενέργεια. Στην ενότητα Εξοικονόμηση Ενέργειας θα βρείτε μεθόδους εξοικονόμησης και για άλλες μορφές ενέργειας.
  8. Στις ενότητες Πυροπροστασία – Πυρόσβεση και Ηλεκτρολογικά – Ηλεκτρονικά θα βρείτε διάφορα θέματα σχετικά με την προστασία από ζημιές από φωτιά ή κακή ποιότητα ηλεκτροδότησης, και μερικά ακόμα θέματα.
  9. Στη σελίδα Εξοπλισμός για Γραμμές Παραγωγής θα βρείτε μία πολύ σύντομη νύξη για το θέμα αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Οι μηχανικοί μας μπορούν να σας προτείνουν βελτιώσεις και αυτοματισμούς που πιθανόν να μην είχατε σκεφτεί.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Με εκτίμηση,

Smart Technical Solutions

Μοιράσου το στα social media