Κατάστημα Ηλεκτρικών Ειδών

Καινοτόμες & Οικολογικές Τεχνικές Προτάσεις

Ο συγκεκριμένος έμπορος ηλεκτρικών ειδών, στον οποίο απευθύναμε την πιο κάτω ηλεκτρονική επιστολή, έχει και ένα δικό του θερμοκήπιο. Η γνωριμία μας έγινε με αφορμή το ενδιαφέρον του για μία συσκευή MAX GROW για τη βελτίωση της παραγωγής του θερμοκηπίου του. Συζητήσαμε και το ενδεχόμενο γενικότερης συνεργασίας μας, με σκοπό την προώθηση όσων από τα είδη της εταιρείας μας θα μπορούσαν να προωθηθούν από ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών σε μία τουριστική περιοχή με πολλά ξενοδοχεία και με μεγάλη αγροτική παραγωγή, όπως είναι η δική του περιοχή. Λόγω του θερμοκηπίου που έχει, αναφέραμε πρώτα τις τεχνικές προτάσεις μας που αφορούν αγροτικές καλλιέργειες και στη συνέχεια τις υπόλοιπες.

Κύριοι,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα μπορούσατε ενδεχομένως να προωθήσετε στην τοπική αγορά σας:

 1. MAX GROW ηλεκτρονική συσκευή για βελτίωση του νερού άρδευσης
  Για εφαρμογή στο θερμοκήπιό σας πιλοτικά και ενδεχομένως για προώθηση σε πελάτες σας στη συνέχεια.
  Όπως είπαμε, η τιμή της συσκευής είναι 2.150€ + ΦΠΑ. Στην τιμή αυτή θα έχετε έκπτωση … %, επειδή έχετε κατάστημα και θα μας ενδιέφερε να γίνεται μεταπωλητής μας, αφού στην περιοχή σας υπάρχουν πολλά θερμοκήπια.
 2. AGROCARE σύστημα ηλεκτροστατικού ψεκασμού φυτών με ιόντα χαλκού
  Προσαρμόζεται είτε σε ψεκαστικά μηχανήματα, σε δεξαμενές νερού για ψεκασμούς ή για άρδευση και σε πλυντήρια συσκευαστηρίων γεωργικών προϊόντων, για τη βελτίωση της ποιότητας και την αύξηση της παραγωγής και την επιμήκυνση του χρόνου ζωής του καρπού, την εξοικονόμηση φυτοφαρμάκων και πολλά άλλα οφέλη που παρουσιάζονται αναλυτικά στη σελίδα AGROCARE, Πλεονεκτήματα και Οφέλη.
 3. SAFE TREE ένα έξυπνο και απλό σύστημα δενδροφύτευσης για δέντρα που δεν χρειάζονται πότισμα
  Ελληνική ευρεσιτεχνία που εξοικονομεί όλο το νερό που χρειάζεται μία ξενοδοχειακή μονάδα ή ένας δήμος για πότισμα των δέντρων.
 4. MARCALOR θερμαντικά σώματα, ελληνική τεχνολογία για πολύ οικονομική θέρμανση
  Μελετήστε ειδικότερα τη σελίδα MARCALOR – Πλεονεκτήματα και Οφέλη και πείτε μου αν θα θέλατε να γίνεται αντιπρόσωπός μας για την πόλη σας σε αυτό το αντικείμενο. Η έκπτωση που δικαιούστε πάνω στις λιανικές τιμές είναι 30%: MARCALOR – Μεγέθη, Τιμές και Κατανάλωση Ενέργειας.
 5. BLITZ SURGE PROTECTOR ολοκληρωμένη προστασία εξοπλισμού από κακή ποιότητα ηλεκτροδότησης
  Αυτό το σύστημα, λόγω του υψηλού κόστους του, προτείνεται μόνο για ξενοδοχεία, βιομηχανίες και βίλες με μεγάλες καταναλώσεις και πολλούς αυτοματισμούς. Πραγματικά σώζει εγκαταστάσεις και ακριβό εξοπλσιμό, όπου υπάρχει. Είναι απαραίτητο, επειδή λειτουργεί ανεξάρτητα από όλα τα άλλα συστήματα προστασίας που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί.
 6. A-GENIUS σύστημα ασύρματου ελέγχου ηλεκτρικής εγκατάστασης
  Επίσης απευθύνεται σε ξενοδοχεία, βιομηχανίες, βίλες και άλλες μεγάλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, λόγω του υψηλού κόστους του και επειδή μόνο σε μεγάλες εγκαταστάσεις υπάρχει σύνθετος εξοπλισμός που μας ενδιαφέρει να τον τηλεχειριζόμαστε εύκολα και άμεσα. Υπερέχει πολύ έναντι των συνηθισμένων ενσύρματων συστημάτων έξυπνου κτιρίου, ακόμα και επώνυμων εταιρειών.
 7. OXYGENEO σύστημα μετατροπής συμβατικής πισίνας σε οικολογική, με ελάχιστη χρήση χλωρίου
  Ιδανική λύση για ξενοδοχεία, για κατακόρυφη αύξηση της πελατείας τους και μείωση των ωρών απασχόλησης του προσωπικού με την πισίνα, αλλά και για ιδιώτες που θέλουν να εξασφαλίσουν στην οικογένειά τους υγιεινή κολύμβηση χωρίς απειλή για την υγεία τους: Σοβαρός Κίνδυνος από το Χλώριο για την Υγεία των Παιδιών μας.
 8. LEGIONCARE σύστημα απολύμανσης νερού ύδρευσης και προστασίας από τη λεγεωνέλλα
  Για ξενοδοχεία και άλλα μεγάλα κτίρια με κεντρικό σύστημα ζεστού νερού χρήσης για τα μπάνια.
 9. ROTOSEPTIC αυτόνομες μονάδες βιολογικού καθαρισμού από 4 έως 300 ατόμων
  Για ξενοδοχεία, κατοικίες και άλλες εγκαταστάσεις. Πολύ απλή και εξυπηρετική λύση, ελληνική τεχνολογία, με πλήρη τεχνική υποστήριξη.
 10. MAX GROW ηλεκτρονική συσκευή για προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων από επικαθίσεις αλάτων
  Η συσκευή αυτή, εκτός από τις γεωργικές καλλιέργειες, έχει και πολλές ακόμα εφαρμογές, που θα τις βρείτε στο Αριστερό μενού της σελίδας MAX GROW. Σίγουρα ενδιαφέρει όλους τους ξενοδόχους και ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων στις περιοχές που έχουν σκληρά νερά, επειδή τους προσφέρει μία πολύ απλή και αποτελεσματική λύση χωρίς αναλώσιμα, λειτουργικά έξοδα, συντήρηση και απασχόληση του προσωπικού τους.
 11. STOPCOR συσκευή αντιδιαβρωτικής προστασίας για υδραυλικές εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές, οπλισμό σκυροδέματος και πολλές άλλες εφαρμογές προστασίας μετάλλων από τη διάβρωση
  Απαραίτητο σε υδραυλικές εγκαταστάσεις ξενοδοχείων και άλλων κτιρίων. Σταματάει τη διάβρωση και τα τρυπήματα σωληνώσεων, τη σκουριά σε κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, μεταλλικές εξέδρες και κάθε μεταλλική κατασκευή, με τη συνεχή παραγωγή μικρής τάσης συνεχούς ρεύματος, χωρίς σύνδεση στο ρεύμα. Αναλώσιμο προϊόν, αντικαθίσταται κάθε τρία με πέντε χρόνια.
 12. Αποστείρωση Αέρα, Επιφανειών, Αεραγωγών – συσκευές απολύμανσης αέρα και επιφανειών με υπέρυθρη ακτινοβολία UVC
  Για μονάδες παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων, ζαχαροπλαστεία, ιατρεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, χώρους εργασίας, αεραγωγούς κλιματισμού και όπου αλλού απαιτείται απολύμανση αέρα και επιφανειών για λόγους υγιεινής και επιμήκυνσης της διάρκειας ζωής προϊόντων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media