Ιδιοκτήτες Κτιρίων

Καινοτόμες & Οικολογικές Τεχνικές Προτάσεις

Παρουσιάζουμε πιο κάτω τις κυριότερες από τις τεχνικές προτάσεις μας που αφορούν συντήρηση και βελτιώσεις σε κτιριακές εγκαταστάσεις:

 1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
  Οι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν τη μελέτη και εκτέλεση κτιριακών έργων και κατασκευών κάθε είδους. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 2. ΜΟΝΩΣΕΙΣ & ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Δείτε πιο κάτω τις καινοτόμες προτάσεις μας, οι οποίες βασίζονται στην αρχή της βαθιάς αδιαβροχοποίησης των επιφανειών μέσω εμποτισμού αντί της επικάλυψης που ήταν η συνήθης πρακτική μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να αντέχουν πολύ περισσότερο στο χρόνο.

  1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ
   ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
   Η ανακλαστική βαφή ANTITHERM, όταν εφαρμοστεί στην ταράτσα και στους εξωτερικούς τοίχους εξασφαλίζει δροσιά το καλοκαίρι.
   Η ίδια βαφή, όταν εφαρμοστεί στα ταβάνια και τους εσωτερικούς τοίχους, εξοικονομεί θερμότητα το χειμώνα, επειδή δεν επιτρέπει τη διαφυγή της μέσα από τους τοίχους και το ταβάνι προς το περιβάλλον.
   Αυτή η οικονομική μέθοδος, πιστοποιημένη από τον Δημόκριτο, στις περισσότερες περιπτώσεις καταργεί εντελώς την ανάγκη για οποιαδήποτε άλλη ακριβή και περίπλοκη μέθοδο θερμομόνωσης, χωρίς να προσθέτει κανένα φορτίο στο κτίριο όπως οι παραδοσιακές μέθοδοι.
   Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και την εφαρμογή των υλικών για όσους πελάτες το ζητήσουν.
   Για παραδοσιακού τύπου θερμομόνωση με ογκώδη θερμομονωτικά υλικά που έχουν υψηλό συντελεστή θερμομόνωσης, σε συνδυασμό πάντα με τις ανακλαστικές βαφές, πατήστε εδώ.
  2. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ
   Οι ακρυλικές ρητίνες εμποτισμού της οικογένειας WINWET προσφέρουν πολλές και ενδιαφέρουσες λύσεις στα κτίρια. Για παράδειγμα, με το CONTRAQUA 7/50 τα ξενοδοχεία δεν χρειάζεται να βάφουν κάθε λίγα χρόνια όλους τους εξωτερικούς τοίχους τους, γιατί παραμένουν καθαροί, χωρίς ξεθώριασμα, ξεφλουδίσματα, ρηγματώσεις. Επίσης, το υλικό νανοτεχνολογίας STAINBLOCKER προστατεύει τοίχους, μάρμαρα και κάθε είδους επιφάνειες από γκράφιτι και λεκέδες από λάδια, κόλλες, χρώματα κτλ. Οι πέτρινοι τοίχοι ομορφαίνουν και στεγανοποιούνται με την υδρόφοβη ρητίνη AQUABLOCK. Τα υγρά υπόγεια στεγνώνουν και γίνονται κατοικήσιμα με μία απλή εφαρμογή της στεγανωτικής βαφής SMALTOFIX.
   Και πολλές άλλες πρωτότυπες, οικονομικές και πρακτικές εφαρμογές.
   Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και την εφαρμογή των υλικών για όσους πελάτες το ζητήσουν.
  3. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ
   PENETRON, Σύστημα Στεγανοποίησης Σκυροδέματος με Ανάπτυξη Στεγανών Κρυστάλλων από Πυριτικά Άλατα μέσα σε ολόκληρη τη μάζα του σκυροδέματος. Διατίθεται σε διάφορες μορφές: πρόσμικτο, επαλειπτικό, επισκευαστικό, υδραυλικό. Η στεγανοποίηση είναι απόλυτη και εφ’ όρου ζωής, πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης. Η μοναδική απόλυτη λύση για δύσκολες εφαρμογές στεγανοποίησης σκυροδέματος σε υπόγεια, δεξαμενές και άλλες εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων.
   Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και την εφαρμογή των υλικών για όσους πελάτες το ζητήσουν.
 3. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
  Πιο κάτω θα βρείτε πολλές λύσεις για κάθε είδους προβλήματα, από την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων μέχρι μεμονωμένα προβλήματα με δυσοσμία, λίπη, ρίζες, χαρτιά, πανιά και άλλα αντικείμενα που συνήθως φράζουν τα αποχετευτικά δίκτυα και τους βόθρους.

  1. ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
   ROTOSEPTIC
   : Compact αυτόνομες μονάδες βιολογικού καθαρισμού για κατοικίες, ξενοδοχεία, οικισμούς έως 300 ατόμων. Υψηλή αξιοπιστία σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Ελληνική τεχνολογία.
   Μονάδες χημικού και βιολογικού καθαρισμού βιομηχανικών αποβλήτων. Αναλαμβάνουμε και τη μελέτη. Έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ Ή ΛΥΜΑΤΩΝ,
   ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ, ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΤΛ.
   Με μία σειρά από αποτελεσματικές λύσεις δίνουμε λύσεις σε κάθε είδους προβλήματα δυσοσμίας.
   Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελίδα Διαχείριση Αποβλήτων & Αποχετευτικών Δικτύων.
  3. ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΣΕ ΒΟΘΡΟΥΣ, ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ, ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΤΛ.
   Στην ίδια σελίδα θα βρείτε λύσεις και για αυτό το πρόβλημα, που παρουσιάζεται συχνά σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων αλλά και σε αποχετεύσεις αστικών λυμάτων.
 4. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ & ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε καινοτόμες λύσεις για οποιοδήποτε είδος καθαρισμού εκτός από τον τακτικό καθαρισμό χώρου. Μερικά παραδείγματα: υδραυλικές εγκαταστάσεις, εναλλάκτες θερμότητας, ψυκτικά μηχανήματα, περσίδες παραθύρων, παραβολικά φώτα οροφής, φίλτρα αγωγών κλιματισμού, κουζίνες, φούσκες εξαερισμού, δεξαμενές καυσίμων και νερού κ.ά.
  Οι κυριότερες από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τα συνεργεία μας είναι οι εξής:
  – χημικά υψηλής τεχνολογίας, που δεν διαβρώνουν τα μέταλλα και άλλες επιφάνειες
  – τεχνολογία υπερήχων
  – υδροβολή
  – ξηρός πάγος
  Επίσης, προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τα κατάλληλα υλικά, όταν ο καθαρισμός μπορεί να γίνει από μη εξειδικευμένο άτομο. Όλα τα υλικά μας διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

  1. ΧΗΜΙΚΟΣ & ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ, ΑΛΑΤΩΝ κ.ά. ΕΠΙΚΑΘΙΣΕΩΝ
   Αναλαμβάνουμε με εξειδικευμένα συνεργεία ή προμηθεύουμε οικολογικά υλικά για το χημικό και καθαρισμό σε όλων των ειδών τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, συσκευές και μηχανήματα σε βιομηχανίες, ξενοδοχεία, πλοία, κτίρια γραφείων κτλ.
   Με τα οικολογικά υλικά μας επιτυγχάνεται ήπιος αλλά αποτελεσματικός χημικός καθαρισμός σωληνώσεων, εναλλακτών, υδραυλικών εγκαταστάσεων και επιφανειών κάθε είδους από σκουριά, άλατα, υπολείμματα τσιμέντου και άλλες οργανικές ή ανόργανες επικαθίσεις.
   Τα υλικά μας δεν διαβρώνουν τα μέταλλα, όσες ώρες και αν μείνουν σε επαφή με αυτά.
   Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται υλικό που δεν αφρίζει, για καλύτερο καθαρισμό σε ολόκληρη την επιφάνεια του εξοπλισμού.
   Τέλος, για εφαρμογές υγειονομικής σημασίας, όπως είναι π.χ. οι καφετιέρες και οι ηλεκτρικές αντιστάσεις αντιστάσεις συσκευών, χρησιμοποιείται υλικό που ξεπλένεται εύκολα με νερό, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα “γλίτσας” όπως αφήνουν πολλά υλικά μέσα στις συσκευές.
   Εναλλακτικά εφαρμόζουμε τη μέθοδο καθαρισμού με υπερήχους MORANTZ.
  2. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΡΥΠΩΝ
   Αμερικάνικη τεχνολογία άμεσου καθαρισμού αποσπώμενων αντικειμένων κάθε είδους με εμβάπτιση σε δεξαμενή υδατικού διαλύματος με υπερήχους. Οικολογική, οικονομική, ταχύτατη, αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού, αποξείδωσης, απολίπανσης, απολύμανσης, αφαίρεσης αλάτων, σκουριάς, άλγης, αιθάλης, μούχλας, υπολειμμάτων τσιμέντου, χρωμάτων, κόλλας, καμένου λίπους, στρειδώνας κ.ά. ρύπων από στόρια, ρολοκουρτίνες, αντικείμενα αξίας, μηχανές σκαφών και αυτοκινήτων, εργαλεία, υδραυλικά εξαρτήματα, ηλεκτρικές αντιστάσεις, εναλλάκτες θερμότητας, σερπαντίνες, σκαλωσιές, λαμαρίνες αρτοποιίας, καλούπια (μήτρες), ανακλαστήρες φώτων οροφής, πολυελαίους, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αντικείμενα που βρέθηκαν σε πυρκαγιά ή πλημμύρα, τεχνητά φυτά, ομπρέλες, ξαπλώστρες, έπιπλα κήπου, χαλιά, μοκέτες, μηχανές και εξαρτήματα αυτοκινήτων, φίλτρα αέρα για κλιματισμό-εξαερισμό, είδη αλιείας και πολλά άλλα αντικείμενα.
   Ο καθαρισμός δεν προξενεί καμία φθορά στις επιφάνειες, σε αντίθεση με την αμμοβολή και τα χημικά.
   Για να δείτε την αναλυτική παρουσίαση της μεθόδου και τις εφαρμογές της σε διάφορα είδη αντικειμένων πατήστε εδώ.
   Επίσης, δείτε το δικτυακό τόπο του αμερικάνικου οίκου MORANTZ: www.ultrasonicmachines.com
   Τέλος, δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο επίδειξης στη σελίδα: www.ultrasonicmachines.com/videos
   Ζητήστε μας δωρεάν δοκιμαστικό καθαρισμό ενός αντικειμένου σας!
  3. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΔΙΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
   Στη σελίδα SUPER GEO κ.ά. Καθαριστικά Υλικά Νανοτεχνολογίας θα βρείτε μία σειρά από εξαιρετικά, μη τοξικά, προϊόντα νανοτεχνολογίας, που δεν βλάπτουν το αναπνευστικό σύστημα και το δέρμα όπως οι κοινοί διαλύτες και είναι σε θέση να καθαρίζουν εντελώς ακόμα και πορώδεις επιφάνειες ή αντικείμενα από όλων των ειδών τους ρύπους, όπως είναι λάδια, χρώματα, κόλλες, καυσαέρια, άλατα, σκουριά, καμένα λίπη, υπολείμματα τσιμέντου και οργανικές και ανόργανες επικαθίσεις κάθε είδους.
   Πολλά ακόμα προϊόντα νανοτεχνολογίας, που δεν αναφέρονται στο δικτυακό τόπο μας, συμπληρώνουν αυτή τη σειρά προϊόντων, που καλύπτει όλο το εύρος των αναγκών καθαρισμού.
  4. ΜΕΘΟΔΟΣ ΗΠΙΟΥ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
   Το υλικό  CALSOFT POWDER, που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας, είναι ένα ειδικής σύνθεσης διάλυμα ανθρακικού ασβεστίου και άλλων συστατικών, πολύ ψιλής κοκκομετρίας. Χάρη στο ειδικού σχεδιασμού μηχάνημα ομαλής εκτόξευσης υδατικού διαλύματος αυτού του υλικού, επιτυγχάνεται με πολύ χαμηλή πίεση 0,5 έως 3 bar ευγενικός αλλά τέλειος καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών από ρύπους κάθε είδους, όπως γκράφιτι, άλατα, χρώμα (αποχρωματισμός σοβάδων, μετάλλων κτλ.), στρειδώνα και άλγη, σκουριά, υπολείμματα τσιμέντου, λάδια, κόλλες, καυσαέριο, μούχλα, κρασί, αίμα, υπολείμματα τροφών κτλ., με καθαριστική ικανότητα ισοδύναμη με υδροαμμοβολή 500 bar, χωρίς όμως προξένηση καμίας φθοράς ή απώλειας επιφανειακής μάζας στις καθαριζόμενες επιφάνειες. Η μέθοδος είναι πιστοποιημένη από τη Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαιοτήτων του  Υπουργείου Πολιτισμού για καθαρισμό μνημείων και αρχαιοτήτων.
  5. ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
   Καθαρισμός επιφανειών και σωληνώσεων με υδροβολή πίεσης έως 3000 bar, καθαρισμός με ξηρό πάγο, και άλλες μέθοδοι με διάφορα εξειδικευμένα υλικά καθαρισμού αναφέρονται αναλυτικά στη σελίδα Καθαρισμός του δικτυακού τόπου μας.
 5. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε μερικές έξυπνες καινοτόμες και οικολογικές προτάσεις, που θα σας εξασφαλίσουν μείωση των κοστολογίων από τον πρώτο μήνα της εφαρμογής τους, που γίνεται με πολύ μικρό ή μηδενικό κόστος αρχικής επένδυσης, χάρη στα ευρωπαϊκά προγράμματα επιδότησης και τη δυνατότητα τραπεζικού δανεισμού, με τρόπο ώστε η μηνιαία δόση του δανείου να είναι κατά πολύ χαμηλότερη από το ποσό που θα εξοικονομείτε κάθε μήνα.

  1. ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ, ΓΡΑΝΙΤΗ, ΠΕΤΡΑΣ
   MARCALOR, καινοτόμος ελληνική τεχνολογία, που ρίχνει το κόστος της θέρμανσης περίπου στο 1/4 από την πιο φθηνή από τις άλλες μεθόδους θέρμανσης, ενώ παράλληλα προσφέρει πολλά ακόμα οφέλη, στην υγεία, στο περιβάλλον, στην αισθητική και στη λειτουργικότητα των κτιρίων.
  2. ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
   Σύστημα Φυσικού Φωτισμού Εσωτερικών Χώρων, 15 φορές πιο ισχυρό από τους κοινούς φωτοσωλήνες. Ελληνική τεχνολογία με πανευρωπαϊκή πατέντα, που εξάγεται ήδη σε αρκετές χώρες. Αποκτήστε το με επιδότηση 65% και τραπεζικό δανεισμό χωρίς καμία εκταμίευση, περιορίστε άμεσα το κόστος φωτισμού έως 85% και κερδίστε χρήματα από τον πρώτο μήνα!
   Το κάτοπτρο του συστήματος παρακολουθεί την κίνηση του ήλιου από την ανατολή μέχρι τη δύση, ώστε να ανακλά διαρκώς προς το εσωτερικό του φωταγωγού τη μέγιστη δυνατή ποσότητα ακτινοβολίας, η ένταση της οποίας πολλαπλασιάζεται κατά την κάθοδό της από ένα σύστημα ανακλαστήρων και διαχέεται με τη βοήθεια ενός πρισματικού φακού σε όλο το χώρο ομοιόμορφα.
   Ζητήστε μας να σας στείλουμε αναλυτική παρουσίαση του συστήματος. Προτείνουμε, επίσης, να κάνουμε μία συνάντηση στο χώρο σας, για να εξετάσουμε από τεχνική άποψη τις δυνατότητες εφαρμογής του συστήματος στις εγκαταστάσεις σας και να εκτιμήσουμε μαζί με μεγάλη προσέγγιση την εξοικονόμηση χρημάτων που θα σας εξασφαλίσει μία τέτοια εφαρμογή.
  3. ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΠΩΝ.
   Δείτε τη σελίδα FFI. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να μας ζητήσετε δείγμα για να κάνετε δοκιμές.
  4. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΥΣΗΣ
   ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΤΗΡΑ
   Το βελτιωτικό καύσης και καθαριστικό δεξαμενών πετρελαίου POWER FLOW απαλλάσσει τη δεξαμενή από μούργα, νερό και κατάλοιπα παραφίνης στον πυθμένα της, ενώ παράλληλα εξοικονομεί καύσιμα, διατηρεί τον καυστήρα καθαρό, περιορίζει τους ρύπους των καυσαερίων και προστατεύει το περιβάλλον. Ποσότητα ενός λίτρου για κάθε δύο τόνους πετρελαίου επαρκεί για άριστο αποτέλεσμα.
  5. ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ STS
   Το πρωτοποριακό σύστημά μας συνδέεται εύκολα στην υπάρχουσα ηλεκτρολογική εγκατάσταση και επιτυγχάνει περαιτέρωμείωση των λογαριασμών της ΔΕΗ κατά 10-20%, ακόμα και σε εγκαταστάσεις όπου λειτουργούν διατάξεις διόρθωσης συνημιτόνου με πυκνωτές ή άλλα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Παράλληλα προστατεύει κινητήρες, λαμπτήρες, ηλεκτρονικά μέρη και γενικά όλη την ηλεκτρολογική εγκατάσταση από φθορές και της εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
   Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ
  Λύσεις σε προβλήματα όπως είναι τα τρωκτικά που προξενούν ζημιές σε καλωδιώσεις, οι ατέλειες στην ποιότητα της ηλεκτροδότησης, ο κίνδυνος πυρκαγιάς και άλλα.

  1. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΖΗΜΙΕΣ
   Προϊόντα και υπηρεσίες προστασίας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων & ηλεκτρολογικού – ηλεκτρονικού εξοπλισμού από την BLITZ ELECTRIC PROTECTION: αντικεραυνική προστασία, προστασία έναντι κρουστικών φορτίων, προστασία έναντι υπερτάσεων, αντιμετώπιση υποτάσεων, σταθεροποίηση τάσης, UPS, προστασία έναντι παρασίτων και αρμονικών, μετασχηματιστές απομόνωσης κ.ά. είδη προστασίας
  2. ΑΠΩΘΗΣΗ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΩΝ
   Βιομηχανικού Τύπου Συσκευή Απώθησης Τρωκτικών ELECTRIC CAT, για λόγους υγιεινής και για την προστασία εγκαταστάσεων, και ειδικότερα των καλωδιώσεων από βραχυκυκλώματα εξαιτίας της φθοράς που προξενούν τα ποντίκια, οι αρουραίοι και άλλα τρωκτικά, σε βιομηχανίες, κτίρια, υπαίθριες εγκαταστάσεις, αγροτικές καλλιέργειες κτλ.
  3. ΑΝΤΙΑΝΑΦΛΕΚΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ, ΘΑΜΝΟΥΣ, ΔΕΝΤΡΑ, ΔΑΣΗ
   Στη σελίδα Πυροπροστασία – Πυρόσβεση θα βρείτε πληροφορίες για τα εξής υλικά:
   Για το ξύλο: EKTOVIL Χ-250.
   Για ξερά χόρτα και θάμνους: EKTOVIL VERDE.
   Για δέντρα και δάση: GEO FIRE PROTECTOR.
   Εφαρμογές: Πυροπροστασία  και κατάσβεση πυρκαγιάς με ψεκασμό σε κτήματα και δασικές εκτάσεις, σε ξύλινους στύλους μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ, σε ξύλινες κατοικίες, σε αποθήκες και σε κάθε είδους ξύλινες κατασκευές ή χώρους με αποθηκευμένα εύφλεκτα υλικά.
   Επίσης, διαθέτουμε υλικά πυροπροστασίας για υφάσματα, μοκέτες, βαμμένους τοίχους και άλλες επιφάνειες.
 7. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
  Σε αυτήν την ενότητα, που είναι και η πιο πλούσια σε ποικιλία τεχνικών προτάσεων, θα βρείτε αρκετές μεθόδους προληπτικής συντήρησης για προστασία από προβλήματα όπως:
  – επικαθίσεις αλάτων σε σωληνώσεις, εναλλάκτες, συσκευές, μηχανήματα, αντλίες κτλ.
  – διάβρωση μετάλλων (σωλήνες, υδραυλικός εξοπλισμός, μεταλλικές κατασκευές κάθε είδους)
  – διαρροές σωληνώσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων γενικότερα
  – υδραυλικό πλήγμα, που προκαλεί θόρυβο και ζημιές στα δίκτυα
  – σωματίδια και λάσπη μέσα στο νερό, που προξενούν προβλήματα στο δίκτυο
  – συσσώρευση χιονιού στη στέγη
  – πάγωμα σωληνώσεων το χειμώνα
  – πισίνες με έντονη οσμή χλωρίου, επικίνδυνες για την υγεία των λουομένων
  – μικροβιακό φορτίο στο νερό, νόσος λεγεωναρίων κ.ά.
  – αεραγωγοί που δεν έχουν καθαριστεί για χρόνια και είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία

  1. ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΨΥΞΗΣ, ΑΤΜΟΥ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ
   Μεγάλη ποικιλία υλικών για τη συντήρηση και την επισκευή δικτύων. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής:
   BOILER CLEANER
   Καθαριστικό υγρό για κυκλώματα θέρμανσης. Απομακρύνει σκουριές και άλλες επικαθίσεις.
   BOILER LIQUID
   Σφραγιστικό υγρό για κυκλώματα θέρμανσης. Σταματάει τις διαρροές από μικρές τρύπες και ενώσεις.
   PRO-POXY & PLASTIC POXY
   Εποξειδικοί  στόκοι δύο συστατικών για τη σταγενοποίηση διαρροών σε δίκτυα θέρμανσης και ύδρευσης, μπανιέρες, λούκια, συντριβάνια και για κάθε είδους επισκευές σε μέταλλο, ξύλο, πλαστικό κ.ά. υλικά.
   HEIFI-TOP & FERROCLEAN
   Γερμανικά φίλτρα εξαέρωσης και φίλτρανσης για κυκλώματα θέρμανσης.
   HYDRA-RESTER
   Αντιπληγματικά εξαρτήματα για υδραυλικές εγκαταστάσεις και δίκτυα ύδρευσης & αποχέτευσης
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ
   ICE FREE: Θερμαντικές ταινίες προστασίας από τον παγετό και τη συσσώρευση χιονιού για σωληνώσεις, στέγες, υδρορροές, ράμπες, δοχεία φύλαξης υγρών, μεταλλικές κατασκευές κτλ.
   Σε υπαίθριες σωληνώσεις και αντλίες καταργούνται οι ζημιές από τη διαστολή του νερού όταν παγώνει.
   Μεταλλικά και σύμμικτα κτίρια και άλλες κατασκευές μπορούν να γίνουν εξαρχής πολύ πιο ελαφριά, αν έχει εξασφαλιστεί η προστασία τους από τη συσσώρευση χιονιού στην οροφή τους.
   Στις ράμπες αποφεύγεται η ολισθηρότητα σε περίπτωση παγετού.
   Σε δοχεία αποθήκευσης υγρών εξασφαλίζεται η κατάλληλη θερμοκρασία για να μην πήξει το υγρό.
  3. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
   κ.ά. ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

   Η ελληνική τεχνολογία STOPCOR, που είναι ισοδύναμη της διεθνώς χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας ICCP, προστατεύει τις υδραυλικές εγκαταστάσεις από τη διάβρωση λόγω ηλεκτρόλυσης, από τη χημική οξείδωση και από τις επικαθίσεις αλάτων, με εφαρμογή επίσης σε μεταλλικό οπλισμό κτιρίων, πλοία, σκάφη αναψυχής, πυλώνες της ΔΕΗ, κάγκελα, σκάλες κινδύνου, μεταλλικές εξέδρες ξηράς ή θαλάσσιες, μεταλλικούς αγωγούς νερού, καυσίμων και άλλων υγρών, υπόγειους ή υπέργειους, μεταλλικές δεξαμενές και γενικά σε μεταλλικές κατασκευές κάθε είδους.
   Επίσης, με την τεχνολογία STOPCOR μπορεί να γίνει σημαντική μείωση του κόστους κατασκευής νέων μεταλλικών κατασκευών και υδραυλικών δικτύων, επειδή χάρη στην καθοδική προστασία που παρέχεται από τις συσκευές STOPCOR μπορεί άφοβα να χρησιμοποιείται απλός χάλυβας αντί γαλβανισμένου ή ανοξείδωτου.
   Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
  4. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΑ κ.ά ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΙΛΤΡΑ
   Χάρη στον πρωτοποριακό φυγοκεντρικό διαχωριστή σωματιδίων CENTRIFUGAL SEPARATOR, το νερό απαλλάσσεται από όλα τα στερεά σωματίδια (χώμα, άμμος κ.ά.) που έχουν διάμετρο από 20 μικρά και πάνω. Εφαρμόζεται σε γεωτρήσεις, δίκτυα ύδρευσης, κυκλώματα βιομηχανικής ψύξης και άλλα δίκτυα νερού. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι πετυχαίνει καλύτερη φίλτρανση από ένα συνηθισμένο φίλτρο κεντρικής παροχής, χωρίς να απαιτεί τακτικούς καθαρισμούς ή άλλη συντήρηση.
   Για διάφορους τύπους φίλτρων νερού που χρειάζονται καθαρισμό και συντήρηση πατήστε εδώ.
  5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΑ ΣΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
   Δείτε τη σελίδα MERUS, όπου παρουσιάζεται η μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία αποσκλήρυνσης του νερού με μικρομοριακές ταλαντώσεις. Οι δακτύλιοι Merus δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και αποτελούν την οικολογική λύση στο πρόβλημα των αλάτων και της σκουριάς στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Στην Ελλάδα έχουν τοποθετηθεί περίπου 2.500 δακτύλιοι τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ ο κατάλογος ικανοποιημένων πελατών είναι πλούσιος σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής οικονομίας.
   Δείτε σχετικά τη σελίδα: Εφαρμογές τεχνολογίας MERUS.
  6. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ
   Δείτε τη σελίδα Επεξεργασία Νερού σε Πισίνες, Spa, Συντριβάνια όπου παρουσιάζονται αρκετά δημοσιεύματα σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που προκαλεί το χλώριο στην υγεία παιδιών και ενηλίκων, καθώς και εναλλακτικές οικολογικές μέθοδοι που εξασφαλίζουν διαυγές νερό χωρίς τη χρήση των χημικών που βλάπτουν την υγεία και το περιβάλλον.
  7. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ.
   LEGIONCARE, Συσκευή Ιονισμού του Νερού Ύδρευσης, Πύργων Ψύξης, Σιντριβανιών κτλ. για την Προστασία από τη Legionella κ.ά. Παθογόνους Μικροοργανισμούς.
  8. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΕΡΙΣΜΟΥ
   Καθαρισμός Αεραγωγών Κλιματισμού και Αερισμού, για την Αντιμετώπιση του Συνδρόμου του Άρρωστου Κτιρίου. Καλέστε μας για δωρεάν επίδειξη και φωτογράφηση των αεραγωγών σας με ειδικό ρομπότ, για να δείτε πόσο μεγάλο φορτίο ρύπανσης περιέχουν και να αντιληφθείτε πόσο ανθυγιεινός είναι ο αέρας στο χώρο εργασίας σας.

____________________________________________________

Σημείωση:
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει στο πιο πάνω κείμενο να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες βρεθήκατε καθώς κάνατε κλικ στους διάφορους συνδέσμους (links) του πιο πάνω κειμένου. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο αγοράς αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο πιο πάνω κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με τον κλάδο αγοράς σας, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά τον Ιανουάριο του 2011, που είναι ο μήνας της τελευταίας ενημέρωσης της παρούσας σελίδας.

Μοιράσου το στα social media