Νοσοκομεία, Κλινικές, Μαιευτήρια

Καινοτόμες & Οικολογικές Τεχνικές Προτάσεις

Η παρουσίαση των τεχνικών προτάσεων της Smart Technical Solutions για τα νοσοκομεία, τις κλινικές και τα μαιευτήρια θα γίνει σε αυτή τη σελίδα προσεχώς.

Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε μία σελίδα στο αριστερό μενού, που αφορά το θέμα της προστασίας από τη λεγεωνέλλα, ένα επικίνδυνο βακτήριο που αναπτύσσεται στα δίκτυα ύδρευσης.

____________________________________________________

Σημείωση: Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει στο πιο πάνω κείμενο να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες βρεθήκατε καθώς κάνατε κλικ στους διάφορους συνδέσμους (links) του πιο πάνω κειμένου. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο αγοράς αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο πιο πάνω κείμενο.

Μοιράσου το στα social media