Επιστολή προς ξενοδοχεία

Κύριοι,

Ακολουθεί μία ενημέρωση σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που, αν τις υιοθετήσετε, θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης, ενώ παράλληλα θα αυξήσουν την πελατεία σας, καθώς θα έχετε πιο ικανοποιημένους πελάτες ως προς διάφορα θέματα.

 1. ΠΙΣΙΝΕΣ:
  1. Oxygeneo, σύστημα ιονισμού και οξυγόνωσης για οικολογικές πισίνες
   Αν σας το εγκαταστήσουμε στην πισίνα σας και το διαφημίσετε κατάλληλα στο διαδίκτυο, στα έντυπά σας και στα πρακτορεία με τα οποία συνεργάζεστε, θα αυξήσετε κι εσείς όπως και άλλοι ξενοδόχοι που το έχουν κάνει, τις κρατήσεις σας σημαντικά, επειδή θα διαφοροποιηθείτε σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο: ότι πάνω από το 50% του πληθυσμού δεν κολυμπάει σε πισίνες με χλώριο και αναζητά πάντα ξενοδοχεία με οικολογικές πισίνες, που είναι λίγα.
  2. OXONE D15, οξειδωτικό για πισίνες και spa για διαυγές και υγιεινό νερό
   Στα ξενοδοχεία οι πισίνες θολώνουν αυτήν την εποχή λόγω ζέστης και μεγάλου φορτίου. Με το χλώριο το νερό δεν ξεθολώνει σε τέτοιες ακραίες συνθήκες. Με το Oxone θα εντυπωσιαστείτε από τη διαύγεια του νερού. Η κατανάλωση χλωρίου θα μειωθεί κατακόρυφα και το σοκ χλωρίωσης θα καταργηθεί.
 2. ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΤΟΙΧΩΝ:     
  Το υλικό AQUABLOCK, υδρόφοβη ακρυλική ρητίνη υψηλών αντοχών εφαρμόζεται πάνω από το χρώμα και δεν ξαναβάφετε για πολλά χρόνια, εξοικονομώντας έτσι πολλά χρήματα. Οι τοίχοι δεν θα είναι πλέον ξεθωριασμένοι από τον ήλιο και την αλμύρα, ούτε θα ρηγματώνουν και θα ξεφλουδίζουν. Οι σκόνες, τα χώματα και άλλες βρωμιές θα ξεπλένονται εύκολα με σκέτο νερό.
  Δείτε σχετικά με αυτό το θέμα τη σελίδα Κατακόρυφες εξωτερικές επιφάνειες (τοίχοι, κολώνες, δοκάρια κ.ά.) – υγρομόνωση, θερμομόνωση, προστασία. Μπορούμε, αν θέλετε, να σας στείλουμε μία μικρή ποσότητα για δοκιμή ή να παραγγείλετε ένα δοχείο 20 λίτρων. Κόστος ανά τ.μ. γύρω στα 1,5 με 2 Ευρώ.
  Επίσης, μπορείτε να δείτε τη σελίδα Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία.
 3. ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΦΗ:
  Για να μην ανάβουν συνέχεια τα κλιματιστικά οι πελάτες σας και πληρώνετε υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, στο επόμενο φρεσκάρισμα προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μία ανακλαστική βαφή και στους τοίχους και στις ταράτσες σας. Τα δωμάτια θα είναι δροσερά χωρίς κλιματισμό. Το κόστος των υλικών (αστάρι + βαφή + AQUABLOCK) θα είναι γύρω στα 6-8 ευρώ το τ.μ.
  Μπορούμε να αναλάβουμε και την εφαρμογή με το δικό μας συνεργείο, δεδομένου ότι το χειμώνα θα έχει χρόνο διαθέσιμο και η χρέωση για την εργασία θα είναι χαμηλή.
  Δείτε τη σχετική σελίδα ANTITHERM, λεία ανακλαστική ή ψυχρή θερμομονωτική βαφή με διογκωμένο οψιδιανό.
 4. ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ, ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ:
  Έχουμε ειδικά υλικά που δεν υπάρχουν στην αγορά. Το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι ο εμποτισμός αντί της επικάλυψης, που έχει ημερομηνία λήξης. Η εφαρμογή τους είναι εύκολη για το προσωπικό σας, δεν θα χρειαστεί να φωνάξετε συνεργεία.
  Δείτε τη σελίδα Ταράτσες χωρίς υπάρχουσα μόνωση – υγρομόνωση & θερμομόνωση.
 5. ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΑΣ:
  Δείτε τη σελίδα Προστασία ξύλινων κατασκευών από την υγρασία, την ηλιακή ακτινοβολία, την αλμύρα, τον πάγο, τον αέρα, τη σκόνη, τη φωτιά. Προτείνουμε να εφαρμόσετε αρχικά ένα βερνίκι στο χρώμα της αρεσκείας σας, που θα το αγοράσετε από την αγορά, και στη συνέχεια να εφαρμόσετε το τελικό υλικό προστασίας CONTRAQUA WS, αδιαβροχοποίηση & προστασία του ξύλου. Προαιρετικά, μπορεί να προηγηθεί ένα δεύτερο βερνίκι, αντιαναφλεκτικό, το EKTOVIL X-250, αντιαναφλεκτικό βερνίκι ξύλου. Μπορεί, μάλιστα, και να μην εφαρμοστεί καθόλου το πρώτο βερνίκι, αν δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη χρωματική προτίμηση.
 6. ΔΑΠΕΔΑ, ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ:
  Υλικά σκέτα ή μαζί με εργασία. Διάφορες λύσεις για δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
  Δείτε τη σελίδα Δάπεδα & Προστασία Επιφανειών.
 7. ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ: 
  Ειδικότερα, αυτό το είδος δαπέδων ενδιαφέρει πολύ τους ξενοδόχους στις Κυκλάδες αλλά και στα Δωδεκάνησα, στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
  Δείτε τη σελίδα CONCRETE COLLECTION, κερωμένη πατητή τσιμεντοκονία (Beton Ciré).
 8. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΛΑΔΙΑ, ΡΥΠΟΥΣ:
  Με το κατάλληλο διαφανές ελαιόφοβο και υδρόφοβο υλικό STAINBLOCKER, ελαιόφοβο και υδρόφοβο προστατευτικό υλικό νανοτεχνολογίας.
 9. ΔΥΣΟΣΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ:
  Βιολογικός καθαρισμός και φρεάτια κουζίνας, σιφόνια δωματίων κτλ., όλα θα πάψουν να μυρίζουν με λίγο OXONE PS16, Ενεργό οξυγόνο για την καταπολέμηση της δυσοσμίας κάθε λίγες μέρες. Ειδικά για το βιολογικό καθαρισμό προτιμάται άλλο υλικό, με βακτήρια, για να τον ενισχύουμε παράλληλα με την απόσμηση: BIO-FAT-BREAKER, Βιολογικό Οικολογικό υγρό ή Air-O-Paks, ισοδύναμο προϊόν σε σκόνη.
 10. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ: 
  Έτοιμες μονάδες compact, οικονομική λύση, με πιστοποιήσεις, εγγυήσεις κτλ.
  Δείτε τη σελίδα: ROTOSEPTIC, Αυτόνομες Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού.
 11. ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ: 
  Οι συσκευές STOPCOR, συσκευή αντιδιαβρωτικής καθοδικής προστασίας προστατεύουν όλη την υδραυλική εγκατάσταση από προβλήματα διάβρωσης (τρυπήματα και διαρροές) και καταργούν το σκουρόχρωμο νερό, ειδικά όταν το ξενοδοχείο έχει μείνει κλειστό για αρκετούς μήνες το χειμώνα.
 12. ΕΠΙΚΑΘΙΣΕΙΣ ΑΛΑΤΩΝ:
  Οι επικαθίσεις αλάτων σε διάφορες επιφάνειες προξενούν φθορές και ανάγκη για συχνές αντικαταστάσεις εξοπλισμού, όπως βρύσες και ντους που βουλώνουν, βάνες που κολλάνε, κυκλοφορητές που καίγονται κ.ά. Επιπλέον, στα boilers και στους εναλλάκτες θερμότητας η σπατάλη ενέργειας εξαιτίας των επικαθίσεων είναι ανυπολόγιστη. Στη σελίδα Άλατα, πουρί, άλγη και άλλες επικαθίσεις θα βρείτε μία σειρά από αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για αυτό το δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν λίγο πολύ όλα τα ξενοδοχεία.
 13. ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ:
  Για την κεντρική παροχή διαθέτουμε ένα μοναδικό σύστημα χωρίς αναλώσιμα και κινούμενα μέρη, το οποίο με φυγοκέντριση διαχωρίζει σωματίδια μεγαλύτερα από 20 μικρά και τα απορρίπτει. Έτσι, το νερό από το δίκτυο ύδρευσης ή τη γεώτρηση πάει καθαρό στη δεξαμενή και πιο κάτω στην κατανάλωση, ώστε να μην προξενεί φθορές στην εγκατάσταση. Επίσης, έτσι δεν απαιτείται κάθε χρόνο καθαρισμός του πυθμένα της δεξαμενής, που είναι δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία.
  Δείτε σχετικά τη σελίδα: Centrifugal Separator Βελγίου, υδροκυκλώνας διαχωρισμού σωματιδίων νερού.
 14. ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ, ΟΜΠΡΕΛΕΣ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ κ.ά. αντικείμενα: 
  Τον εξοπλισμό που είναι εκτεθειμένος στο ύπαιθρο τα ξενοδοχεία συνήθως τον αντικαθιστούν κάθε 3-4 χρόνια, επειδή δεν καθαρίζεται εύκολα η βρωμιά που συσσωρεύεται πάνω τους (αλμύρα, σκόνη κτλ.). Με μία μέθοδο με μπάνια υπερήχων όλα αυτά τα αντικείμενα γίνονται σαν καινούργια και δεν ξοδεύετε τα χρήματά σας κάθε τόσο για νέες αγορές εξοπλισμού.
  Δείτε σχετικά τη σελίδα MORANTZ ULTRASONICS, Καθαρισμός Αποσπώμενων Αντικειμένων με Υπερήχους.
  Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να μας στείλετε 2-3 αντικείμενά σας, για να τα καθαρίσουμε δωρεάν και να σας τα επιστρέψουμε. Στη συνέχεια, θα μας πείτε πόσα αντικείμενα έχετε από το κάθε είδος και θα σας υποβάλουμε μία προσφορά που θα είναι περίπου στο 1/3 του κόστους αντικατάστασης του εξοπλισμού που θα καθαρίσουμε.

Αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να βρείτε στο site μας www.sts.gr. Αν έχετε χρόνο και διάθεση, περιηγηθείτε σε αυτό και βρείτε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις που εξοικονομούν χρήματα, αυξάνουν την πελατεία και προσφέρουν στα ξενοδοχεία πολλά ακόμα οφέλη σαν αυτά που αναφέρονται στη σελίδα μας Οφέλη.

Με εκτίμηση,

Smart Technical Solutions

Μοιράσου το στα social media