Συνεργεία Οχημάτων
(Αυτοκινήτων, Φορτηγών, Μηχανημάτων Έργων κ.ά.)

Καινοτόμες & Οικολογικές Τεχνικές Προτάσεις

Η Smart Technical Solutions παρουσιάζει εδώ τις τεχνικές προτάσεις της που αφορούν τη συντήρηση οχημάτων και διευκολύνουν την εργασία των μηχανικών αυτοκινήτων, ενώ παράληλα μειώνουν τα κόστη τους:

 1. ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΠΩΝ.
  Μπορείτε να μας ζητήσετε δείγμα για να κάνετε δοκιμές. Για πληροφορίες πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας.
 2. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ
  Για τους χημικούς καθαρισμούς των ψυγείων σας προτείνουμε ένα γερμανικό χημικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας με βάση το φωσφορικό οξύ, που δεν προσβάλλει τα μέταλλα (σίδηρο, χαλκό, αλουμίνιο, τιτάνιο κ.ά.).
  Χρησιμοποιείται χωρίς αραίωση ή δοκιμάστε το με αραίωση, να δείτε μέχρι πόση οικονομία υλικού μπορείτε να κάνετε χωρίς να μειωθεί η δράση του.
  Αν προτιμάτε, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς και την εφαρμογή του υλικού με πρόσθετη επιβάρυνση.
  Εναλλακτικά, εφαρμόζουμε τη μέθοδο των υπερήχων (δείτε την επόμενη παράγραφο).
  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 3. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ, ΨΥΓΕΙΩΝ, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ
  Σε περιπτώσεις που θα είναι χρονοβόρο για εσάς να κάνετε καθαρισμό κάποιων αντικειμένων με τις συμβατικές μεθόδους, ενδέχεται να σας συμφέρει να μας παραδώσετε τα αντικείμενα για να σας τα καθαρίσουμε εμείς με τη μέθοδο των υπερήχων, που κάνει βαθύ καθαρισμό μέχρι και στους μικρότερους πόρους των μετάλλων, των πλαστικών και άλλων υλικών.
  Εκτός από τις μηχανολογικές εφαρμογές έχει πολλές ακόμα, όπως είναι για παράδειγμα οι περσίδες παραθύρων και τα παραβολικά φώτα οροφής των γραφείων.
  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 4. ΚΟΛΛΕΣ, ΣΥΓΚΟΛΛΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ DIMCO
  Η Smart Technical Solutions είναι διανομέας των προϊόντων της εισαγωγικής εταιρείας DIMCO, που προωθεί στην ελληνική αγορά μία μεγάλη γκάμα από καινοτόμα τεχνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Προμηθεύει στους πελάτες της όλα τα υλικά που αναφέρονται στο δικτυακό τόπο www.dimco.gr με σημαντικό ποσοστό έκπτωσης, το οποίο κυμαίνεται ανάλογα με τις ποσότητες ανά παραγγελία.
 5. ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
  Δείτε τη σελίδα STOPCOR. Το σύστημα έχει αμέτρητες εφαρμογές πέρα από τα ψυγεία αυτοκινήτων. Για παράδειγμα, η ΔΕΗ το χρησιμοποιεί για τους πυλώνες της, για να μη διαβρώνονται οι γαλβανισμένες μεταλλικές βάσεις τους, και για την αντιδιαβρωτική προστασία αγωγών και αντλιών σε υδροηλεκτρικά έργα και σε αντλίες θαλασσινού νερού.
 6. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΔΙΑΛΥΤΗ
  Ζητήστε μας ένα δείγμα από το οικολογικό μη τοξικό υλικό νανοτεχνολογίας SUPER GEO. Δοκιμάστε να καθαρίσετε με αυτό λάδια, γράσα κτλ. Θα καταργήσετε όλους τους τοξικούς διαλύτες που χρησιμοποιείτε μέχρι τώρα και βλάπτουν την υγεία των τεχνικών σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μπάνιο αντί για διαλύτη, για την απολίπανση εξαρτημάτων. Δεν πετιέται μετά από λίγο καιρό, απλά το καθαρίζουμε με φίλτρο και το ξαναχρησιμοποιούμε πολλές φορές πριν το πετάξουμε. Είναι πολύ πιο ακριβό από τους διαλύτες, αλλά, επειδή δεν το πετάμε σύντομα, συμφέρει.
  Δεν βλάπτει καθόλου τα χέρια, μπορείτε να το πιάσετε άφοβα.

____________________________________________________

Σημείωση:
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει στο πιο πάνω κείμενο να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες βρεθήκατε καθώς κάνατε κλικ στους διάφορους συνδέσμους (links) του πιο πάνω κειμένου. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο αγοράς αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο πιο πάνω κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με τον κλάδο αγοράς σας, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά το Φεβρουάριο του 2012, που είναι ο μήνας της τελευταίας ενημέρωσης της παρούσας σελίδας.

 

Μοιράσου το στα social media