Γεωμεμβράνη Πολυαιθυλενίου για τη Συλλογή των Απόνερων
από το Πλύσιμο Μηχανημάτων Έργων

Το Μάιο του 2014 ο υπεύθυνος του τομέα οχημάτων μίας γνωστής μεταλλουργικής εταιρείας της Κεντρικής Ελλάδας μάς ζήτησε λύση στο εξής πρόβλημά της. Παραθέτουμε τα λόγια που χρησιμοποίησε ο ίδιος για την περιγραφή του προβλήματος:

“Έχει ένα πλυστικό μηχάνημα και θέλει να καθαρίζει τα μηχανήματα έργων.
Χρειάζεται ένα ανθεκτικό πανί για να το απλώνει στην πλατεία, να πηγαίνουν επάνω εκεί για να πλέλονται τα μηχανήματα. Εκεί θα πέφτουν νερά, λάδια, γράσο, λάσπη κτλ. Θέλει μετά να τα μαζεύει όλα αυτά τα απόβλητα σαν σακί και να τα πηγαίνει κάπου αλλού για διαχείριση.”

Την ίδια ημέρα, αφού μιλήσαμε με τον προμηθευτή μας, του στείλαμε την πιο κάτω πρόταση με email:

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας ενημερώνω για αυτό που μου ζητήσατε:

  1. ΓΕΩΜΕΜΒΡΑΝΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ (HIGH DENSITY) ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ (HDPE)
    This material offers the highest tensile strength, impact strength, rigidity, tear & puncture resistance. It has very good ESCR (Environmental Stress Cracking Resistance) and the highest chemical resistance among polyolefin geomembranes. HDPE is the preferred choice in landfills lining, insulation of chemical plants, roads, petrol stations etc. as well as in mining, due to its chemical resistance. It is supplied in flat rolls 5,8 or 6 m wide at thickness of 0,75-2 mm.
    Αυτή η γεωμεμβράνη από high density πολυαιθυλένιο, σε πάχος 2mm και φάρδος 6m, θα σας καλύψει πλήρως τουλάχιστον για 10 χρόνια.
    Η τιμή ανά τ.μ. είναι 4,90€ + ΦΠΑ + κόστος μεταφοράς.
  2. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ:
    Δείτε τη σελίδα Συνεργεία Αυτοκινήτων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τα οχήματά σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των οχημάτων σας.

Μοιράσου το στα social media