Βασική Ενημέρωση σε Πολιτικό Μηχανικό

για Μονώσεις, Μονωτικά Υλικά και άλλα Θέματα

Το καλοκαίρι του 2014 είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον σύμβουλο μηχανικό ενός ξενοδοχείου στη Βοιωτία που μας ανέθεσε την υγροθερμομόνωση της ταράτσας του. Εφαρμόστηκε με επιτυχία η παραδοσιακού τύπου μέθοδος θερμομόνωσης δώματος. Από τη συνεργασία αυτή προέκυψε μία καλή συνεργασία με τον συγκεκριμένο μηχανικό. Παραθέτουμε εδώ το κείμενο της βασικής ενημέρωσης που του αποστείλαμε λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του έργου στο ξενοδοχείο:

Κύριε …,

Σε συνέχεια της συνεργασίας που είχαμε στο έργο του ξενοδοχείου της Βοιωτίας και της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης για τους πελάτες σας:

 1. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ:
  Δείτε τη σελίδα Σύγκριση των προϊόντων Winwet με τις παραδοσιακές μεθόδους υγρομόνωσης.
  Διαθέτουμε και δικά μας συνεργεία για την εφαρμογή των υλικών, αν το προτιμάτε.
 2. ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ:
  Διαθέτουμε μερικές καινοτόμες και συμφέρουσες λύσεις. Δείτε την ενότητα: Μόνωση Θερμότητας.
 3. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ:
  Η τεχνολογία PENETRON είναι μονόδρομος.
  Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο συνεργείο εφαρμογής για τα υλικά αυτά.
  Μπορείτε, αν θέλετε, να παρακολουθήσετε τετράωρο σεμινάριο πάνω σε αυτά τα υλικά, καθώς επίσης και στα συμβατικά υλικά PENETRON (σύνδεσμος προς ξεχωριστή ενότητα).
 4. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ:
  Δείτε τις εξής ενότητες:
  Γραφεία Μελετών
  Τεχνικές Εταιρείες Κατασκευών, Λειτουργίας & Συντηρήσεων
  Συνεργεία Οικοδομικών Έργων
  Ξενοδοχεία
  Θα βρείτε πολλές επαναλήψεις σίγουρα στις σελίδες των πιο πάνω ενοτήτων, αλλά κάποια πράγματα αναφέρονται μόνο σε μία από αυτές, γι’ αυτό και σας τις παρέθεσα και τις 4 ενότητες, για να επιλέξετε όσα σας ενδιαφέρουν.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις των πελατών σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων των πελατών σας.

Όπως είπαμε και στο τηλέφωνο, μπορούμε να κάνουμε μία συνάντηση, είτε στα γραφεία μας είτε στο δικό σας γραφείο ή σε κάποιο έργο σας όπου μπορεί να χρειαστείτε τη συμβουλή μας.

Μοιράσου το στα social media