Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού

Τεχνικές προτάσεις για τεχνικές εταιρείες κατασκευής, συντήρησης
και λειτουργίας μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζονται καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις που αφορούν τη συγκέντρωση, επεξεργασία και διάθεση αποβλήτων.

 1. Απομάκρυνση λιπαρών και ελαιωδών ουσιών που επιπλέουν στα λύματα
  Στις δεξαμενές συγκέντρωσης λυμάτων το σύστημα εξαφρισμού FRIESS Skimmer προσφέρει την τέλεια λύση για την απομάκρυνση λαδιών, λιπών, αφρών κ.ά. ουσιών που επιπλέουν, χωρίς να συμπαρασύρει καθόλου νερό έξω από τη δεξαμενή, σε αντίθεση με τα συνήθη ξέστρα που σαρώνουν την επιφάνεια και απομακρύνουν μεγάλες ποσότητες νερού μαζί με τις ουσίες που επιπλέουν, με αποτέλεσμα να προξενείται θέμα αποξήρανσης αυτής της μάζας πριν τη νόμιμη και περιβαλλοντικά αποδεκτή διάθεσή της.
 2. Ανάκτηση Θερμότητας Αποβλήτων
  Σε μεγάλες εγκαταστάσεις μπορεί να προσφέρει σημαντικό οικονομικό όφελος η Ανάκτηση της Θερμότητας των Αποβλήτων και η αξιοποίησή της για διάφορους σκοπούς, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε εφαρμογής.
 3. Βακτηριακή μάζα για την έναρξη ή την ενίσχυση της λειτουργίας βιολογικού καθαρισμού
  Προϊόντα όπως το BIO-FAT-BREAKER είναι κατάλληλα για αυτό το σκοπό.
 4. Αυτόνομες μονάδες βιολογικού καθαρισμού compact
  Οι ελληνικής κατασκευής μονάδες ROTOSEPTIC, χάρη στην υψηλή ποιότητας κατασκευή τους και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους, μπορεί να είναι σε πολλές περιπτώσεις μία πιο συμφέρουσα, και σίγουρα πιο απλή, λύση από την εξαρχής κατασκευή ενός βιολογικού καθαρισμού. Παρέχουν, δε, και την ευελιξία της μετακίνησης του βιολογικού καθαρισμού σε άλλο σημείο, σε περίπτωση που αυτό θα κριθεί αναγκαίο για διάφορους λόγους.
 5. Χρήση του νερού από το βιολογικό καθαρισμό για άρδευση
  Η συσκευή MAX GROW εξασφαλίζει πολλά και σημαντικά οφέλη στα φυτά. Περισσότερες πληρφορίες θα βρείτε στην ενότητα MAX GROW – Εφαρμογή σε Αγροτικές Καλλιέργειες.
 6. Απόσμηση εκτάσεων διάθεσης λυμάτων μετά το βιολογικό καθραρισμό
  Το οργανικό υλικό ODOR ELIMINATOR ψεκάζεται σε τέτοιες εκτάσεις και σταματάει άμεσα τη δυσοσμία. Το ίδιο υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευεργετικά αποτελέσματα σε πολλές ακόμα εφαρμογές (δείτε τη σχετική σελίδα παρουσίασης του προϊόντος).

Για να δείτε συνολικά τις καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις της Smart Technical Solutions για τα έργα κατασκευών και συντήρησης που αναλαμβάνουν οι τεχνικές εταιρείες επεξεργασίας νερού & αποβλήτων, κολυμβητικών δεξαμενών, spa, Jacuzzi, υδρομασάζ κτλ., πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media