Συστήματα Επεξεργασίας Νερού

Τεχνικές προτάσεις για τεχνικές εταιρείες κατασκευής, συντήρησης
και λειτουργίας συστημάτων επεξεργασίας νερού

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζονται καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές τεχνολογίες που προσφέρουν σημαντικά οφέλη όταν εφαρμόζονται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού.

  1. Βελτιστοποίηση λειτουργίας συστημάτων αποσκλήρυνσης και αντίστροφης όσμωσης
    Η συσκευή MAX GROW εξασφαλίζει σημαντικά καλύτερη απόδοση και στα δύο αυτά συστήματα. Επίσης, αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ιοντοεναλλακτικών ρητινών στους αποσκληρυντές και τους απιονιστές νερού και των μεμβρανών στις μονάδες αντίστροφης όσμωσης. Τέλος, επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση νερού και, κατ’ επέκταση, μείωση του κόστουος ενέργειας ανά κυβικό επεξεργαζόμενου νερού. Δείτε σχετικά τις εξής σελίδες:MAX GROW

  2. Μία πολύ οικονομική λύση για την αφαλάτωση
    Η Αφαλάτωση Θαλασσινού Νερού με Ψυχρή Σύντηξη αποτελεί το μέλλον στην επεξεργασία νερού. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και σε καινούργιες και σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις, με την κατάργηση της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ και την εγκατάσταση μίας μονάδας παραγωγής ενέργειας με ψυχρή σύντηξη. Έτσι, το κόστος της ενέργειας για την παραγωγή αφαλατωμένου νερού πέφτει κατακόρυφα.

Για να δείτε συνολικά τις καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις της Smart Technical Solutions για τα έργα κατασκευών και συντήρησης που αναλαμβάνουν οι τεχνικές εταιρείες επεξεργασίας νερού & αποβλήτων, κολυμβητικών δεξαμενών, spa, Jacuzzi, υδρομασάζ κτλ., πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media