Υδραυλικές Εγκαταστάσεις – Τεχνικές Προτάσεις

για εταιρείες κατασκευής μονάδων επεξεργασίας
νερού & αποβλήτων, κολυμβητικών δεξαμενών, Spa κτλ.

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε τεχνικές προτάσεις που αφορούν γενικά υδραυλικές εγκαταστάσεις, και όχι ειδικά για κάποια κατηγορία εφαρμογών, όπως πισίνες, μονάδες επεξεργασίας νερού ή βιολογικούς καθαρισμούς.

 1. Στεγανοποίηση ή εξαρχής κατασκευή στεγανών δεξαμενών σκυροδέματος
  1. Το σύστημα ανάπτυξης στεγανών κρυστάλλων εσωτερικά του σκυροδέματος PENETRON περιλαμβάνει προϊόντα τόσο για την εξαρχής κατασκευή στεγανής δεξαμενής όσο και για την εκ των υστέρων στεγανοποίηση, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να αδειάσουμε τη δεξαμενή από το νερό ή τα λύματα που περιέχει.
  2. Το HYDRAULIC CEMENT DAMTITE αποτελεί μία λύση άμεσης επέμβαης, σε περιπτώσεις διαρροής.
 2. Αντιμετώπιση του υδραυλικού πλήγματος
  Το υδραυλικό πλήγμα, ως συνέπεια της λειτουργίας των αντλιών κατά κύριο λόγο, προξενεί σταδιακή φθορά στις εγκαταστάσεις. Το HYDRA-RESTER είναι η οικονομική και αξιόπιστη λύση σε αυτό το πρόβλημα, που εκτός της φθοράς προκαλεί και σημαντική ηχορρύπανση και αίσθημα ανησυχίας στους χειριστές των εγκαταστάσεων.
 3. Χημικός καθαρισμός κυκλωμάτων και εξαρτημάτων νερού και λυμάτων
  1. Μία σειρά από οικολογικά μη διαβρωτικά υλικά, με κυρίαρχο το φυτικής προέλευσης FYTOCLEAN LIQUID, σας περιμένει για τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων των πελατών σας, είτε με ανακυκλοφορία σε σωληνώεις είτε με εμβύθιση εξαρτημάτων μέσα σε ένα δοχείο γεμάτο με το κατάλληλο οικολογικό υλικό.
  2. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να κριθεί σκόπιμο να έρθει συνεργείο της εταιρείας μας για τον καθαρισμό μίας σύνθετης εγκατάστασης που παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες. Δείτε περισσότερα στη σελίδα Χημικός και Μηχανικός Καθαρισμός Υδραυλικών Εγκαταστάσεων.
 4. Καθαρισμός αποσπώμενων αντικειμένων-εξαρτημάτων με υπερήχους
  Αντλίες, φίλτρα, βάνες, σκάλες πισίνας, φυσητήρες βιολογικών καθαρισμών και άλλος αποσπώμενος εξοπλισμός μπορεί να καθαριστεί ακόμα και από τους πιο δύσκολους και επίμονους ρύπους σε βαθμό ολοκληρωτικής απολύμανσης σε βάθος των πόρων του μετάλλου ή του πλαστικού ή του όποιου υλικού κατασκευής, με την αμερικάνικη τεχνολογία καθαρισμού με υπερήχους MORANTZ ULTRASONICS, που από τη φύση της δεν μπορεί να διαβρώσει ή να φθείρει με οποιονδήποτε τρόπο τον εξοπλισμό που καθαρίζει.
 5. Άλλες μέθοδοι για τον καθαρισμό του εξοπλισμού
  Για άλλες μεθόδους καθαρισμού δείτε τη σελίδα Καθαρισμοί επιφανειών & μηχανημάτων.
 6. Αποφυγή ζημιών από το πάγωμα σωληνώσεων
  Σε κλίματα όπου η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδέν, είναι απαραίτητη η τοποθέτηση του συστήματος ICE FREE κατά μήκος των σωληνώσεων, των βανών και των αντλιών, ώστε να μην παγώνει μέσα τους το νερό και τις καταστρέφει.
 7. Εποξικός στόκος για επισκευές κάθε είδους και επούλωση διαρροών σε σωλήνες
  Τα υλικά PLASTIC POXY και PRO POXY είναι πολύτιμοι βοηθοί σε δύσκολες στιγμές.
 8. Απόφραξη αγωγών αποχέτευσης από ρίζες
  Σε αυτό το πολύ συχνό πρόβλημα το R-D δίνει οριστική λύση. Χρησιμοποιείται και προληπτικά, για συντήρηση των αγωγών και αποφυγή ανάπτυξης ριζών μέσα τους.
 9. Πρακτικές και οικονομικές λύσεις για τις δεξαμενές νερού, αποβλήτων και καυσίμων
  Στην ενότητα Δεξαμενές θα βρείτε μία σειρά από τέτοιες λύσεις.
 10. Προστασία από τη διάβρωση εξαιτίας της ηλεκτρόλυσης και της χημικής οξείδωσης των μετάλλων
  Μία εγκατάσταση που παραδίδεται καινούργια, εμφανίσιμη και λειτουργικά άρτια, μπορεί μέσα σε λίγα χρόνια να έχει αλλάξει εντελώς όψη και να παρουσιάσει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα εξαιτίας της διάβρωσης των μετάλλων που συμμετέχουν σε αυτήν. Στις πιο κάτω σελίδες θα έχετε τη δυνατότητα να μελετήσετε πλήρως το θέμα αυτό, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τα μέτρα σας, προς όφελος των πελατών σας αλλά και του καλού ονόματος της δικής σας επιχείρησης:

Για να δείτε συνολικά τις καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις της Smart Technical Solutions για τα έργα κατασκευών και συντήρησης που αναλαμβάνουν οι τεχνικές εταιρείες επεξεργασίας νερού & αποβλήτων, κολυμβητικών δεξαμενών, spa, Jacuzzi, υδρομασάζ κτλ., πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media