Τεχνική Κατασκευαστική Συμβουλευτική Εταιρεία
για Έργα στην Αφρική

Κύριοι,

Σε συνέχεια της πρόσφατης επικοινωνίας μας σας ενημερώνουμε για τις κυριότερες τεχνικές προτάσεις μας για τα έργα σας, αφού λάβαμε υπόψη μας τις ιδιαιτερότητες του κλίματος και της κοινωνικής και πολιτικής κατάστασης των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείστε:

 1. ANTITHERM Ανακλαστική βαφή για μείωση της θερμοκρασίας των κτιρίων κατά 8-10°C. Εφαρμόζεται σε εξωτερικούς τοίχους και ταράτσες ή κεραμοσκεπές ή άλλου είδους στέγες.
 2. AQUABLOCK Προστασία επιφανειών από φθορές και ρύπους. Εφαρμογή σε βαμμένους τοίχους, πέτρα, μωσαϊκό, μάρμαρο κτλ.
 3. BETOSTAL SLN Υλικό υγρομόνωσης μόνωσης ταρατσών, που εφαρμόζεται στις ταράτσες πριν από τα δύο προηγούμενα υλικά.
 4. BETOSTAL F/18 Αδιαβροχοποιητικό αστάρι, που εφαρμόζεται στους τοίχους πριν από τα δύο προηγούμενα υλικά.
 5. COVERLACK 935 Απλή βαφή (μη ανακλαστική) εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, με πολύ μεγάλες αντοχές, που αυξάνονται ακόμα περισσότερο με ένα χέρι από πάνω. Όλες οι βαφές μας έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής, αν το AQUABLOCK εφαρμόζεται κάθε 3-5 χρόνια. Η μεταφορά τους σε θερμά κλίματα γίνεται χωρίς πρόβλημα, χάρη στο μυκητοκτόνο που περιέχουν.
 6. INOTHERM BLANKET Σύστημα θερμομόνωσης με πλάκες ινοβάμβακα, με πολλά πλεονεκτήματα έναντι της πολυστερίνης και άλλων συμβατικών υλικών μόνωσης.
 7. PENETRON Σύστημα στεγανοποίησης σκυροδέματος, για στεγανά θεμέλια και υπόγεια, ειδικά σε περιοχές με πολλά υπόγεια ύδατα και συχνές νεροποντές.
 8. BETOPLEX Πρόσμικτη ρητίνη για την κατασκευή δαπέδων από τσιμέντο.
 9. DURAPLEX Πρόσμικτη ρητίνη για κατασκευή ανθεκτικών τσιμεντοπλακών για τα πεζοδρόμια και για άλλες τσιμεντένιες κατασκευές που καταπονούνται από τη βαριά χρήση.
 10. BLITZ Προστασία από ζημιές λόγω κακής ποιότητας ηλεκτροδότησης, ακόμα και για όσους λειτουργούν ηλεκτρογεννήτριες στις εγκαταστάσεις τους.
 11. AQUACARE Συστήματα για οικολογικές πισίνες, που μειώνουν πολύ το χλώριο.
 12. BELCAN-C Εξαιρετικό απολυμαντικό υλικό αντί της χλωρίνης, οικολογικό και οικονομικό λόγω μεγάλης αραίωσης.
 13. CENTRIFUGAL SEPARATOR Μηχανισμός φίλτρανσης νερού με φυγοκέντριση, για γεωτρήσεις και δίκτυα ύδρευσης όπου υπάρχει χώμα, άμμος ή άλλα στερεά σωματίδια μέσα στο νερό.
 14. CESS-TIC Αποφρακτικό απορροφητικών βόθρων, για να ξαναβρούν τη χαμένη απορροφητικότητά τους, εξαιτίας της επικάθισης (πουρί) που έχει σχηματιστεί στα τοιχώματά τους.
 15. EKTOVIL VERDE Ψεκαζόμενο αντιαναφλεκτικό υλικό για θάμνους και ξερά χόρτα.
 16. EKTOVIL X-250 Αντιαναφλεκτικό βερνίκι για ξύλινες κατασκευές.
 17. ELECTRIC CAT Βιομηχανικού τύπου συσκευές απώθησης τρωκτικών, που καλύπτουν ένα στρέμμα η καθεμιά.
 18. FERACRYL, FEROFIX, RUSTBLOCKER, STOPCOR Σύστημα υλικών για την προστασία μεταλλικών κατασκευών από την οξείδωση.
 19. LEGIONCARE Σύστημα απολύμανσης νερού για ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλα κτίρια με κεντρικό σύστημα ζεστού νερού χρήσης, όπου υπάρχει ο κίνδυνος ανάπτυξης της λεγεωνέλλας, που είναι θανατηφόρο βακτήριο (με συχνά κρούσματα και στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες του κόσμου)
 20. MAX GROW Συσκευή ελληνικής τεχνολογίας, για την προστασία των υδραυλικών εγκαταστάσεων από τα άλατα. Επίσης, βοηθάει πολύ την ανάπτυξη των φυτών στις αγροτικές καλλιέργειες.
 21. MERUS Αντίστοιχο σύστημα από τη Γερμανία, που λειτουργεί χωρίς ρεύμα.
 22. STOPCOR Προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων από τη διάβρωση
 23. PEAT SORB Υλικό απαραίτητο για κάθε εγκατάσταση, για την απορρόφηση κηλίδων πετρελαίου, ορυκτελαίων κτλ. από το έδαφος ή από το νερό. Πολύ ανώτερο από το ροκανίδι ή το χώμα.
 24. ROTOSEPTIC Αυτόνομες μονάδες βιολογικού καθαρισμού για εγκαταστάσεις από 4 έως 300 άτομα.
Μοιράσου το στα social media