Τράπεζες & Ασφαλιστικές Εταιρείες

Καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις

Επιστολή συνολικής παρουσίασης προς την Τεχνική Υπηρεσία

Το πιο κάτω κείμενο, που εστάλη τον Ιούνιο του 2013 προς την Τεχνική Υπηρεσία μίας από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλλάδας, είναι αντιπροσωπευτικό για τις λύσεις που είναι σε θέση να δώσει η Smart Technical Solutions σε διάφορα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνήθως ή τράπεζες. Επίσης, παρουσιάζει τη δυνατότητα για σημαντικές βελτιώσεις, που δεν σχετίζονται απαραίτητα με διαπιστωμένα προβλήματα.

Κύριοι,

Παραθέτουμε σε αυτό το κείμενο κάποιες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης των εγκαταστάσεών σας:

Α. ΔΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΝΕΕΣ “ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ”: 
  1. Καθαρισμός γκράφιτι:
   Με τη μέθοδο CALSOFT POWDER εγγυώμαστε τον πλήρη καθαρισμό του μαρμάρου χωρίς την παραμικρή φθορά του, λόγω της πολύ χαμηλής πίεσης (δείτε το σχετικό βίντεο καθαρισμού σε σαθρό σοβά μνημείου 600 ετών!)
   Καλέστε μας για μία αυτοψία, για να σας δώσουμε την προσφορά μας για τον καθαρισμό επιφάνειας που έχει επάνω της γκράφιτι. Ιδιαίτερα στα μάρμαρα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το μάρμαρο γίνεται λαμπερό και καθαρό σαν καθρέφτης, χωρίς την παραμικρή τραχύτητα εξαιτίας του καθαρισμού.
  2. Προστασία από νέες «επιδρομές»:
   Όπως σας είπα, για εφαρμογή του υδρόφοβου και ελαιόφοβου υλικού μας STAINBLOCKER σε καθαρή μαρμάρινη επιφάνεια 100 τ.μ. για πιλοτική εφαρμογή, το κόστος θα είναι 450€ + ΦΠΑ. Αν η εφαρμογή συνδυαστεί με καθαρισμό που θα έχει γίνει νωρίτερα από το συνεργείο μας, τότε το κόστος της εφαρμογής του υλικού προστασίας θα είναι +300€
 2. ΤΑΡΑΤΣΕΣ:
  1. Στεγανοποίηση:
   Με τα υλικά μας BETOSTAL SLN και CONTRAQUA 7/50 επιτυγχάνουμε βαθιά στεγανοποίηση με εμποτισμό και καταργούμε τα φθαρτά επικαλυπτικά υλικά (ασφαλτόπανα, ελαστομερή και άλλα), που αντέχουν μόνο για κάποια χρόνια. Δείτε σχετικά τη σελίδα Σύγκριση των προϊόντων Winwet με τις παραδοσιακές μεθόδους υγρομόνωσης.
  2. Θερμομόνωση:
   Με τα υλικά μας BETOSTAL SLN, ANTITHERM και AQUABLOCK επιτυγχάνουμε πλήρη υγροθερμομόνωση, ανώτερη από αυτήν της πολυστερίνης ή άλλων ογκωδών υλικών, που απαιτούν και την προσθήκη μεγάλου βάρους για την προστασία τους. Δείτε περισσότερα για τη σύγκριση των δύο μεθόδων στη σελίδα Ανακλαστικές ή Ψυχρές Βαφές.
   Το ίδιο ισχύει και για τους τοίχους (εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς, αν επιθυμείτε).
   Η οικονομία στην ψύξη και στη θέρμανση είναι πολύ μεγάλη με τα υλικά αυτά. Ο χρόνος απόσβεσης, συνεπώς, είναι συνήθως μικρότερος από ένα έτος.
  3. Ισόβια εγγύηση:
   Παρέχουμε γραπτή ισόβια εγγύηση σε όλα τα έργα μας, με την προϋπόθεση της επίβλεψης και συντήρησης κάθε τρία χρόνια, με πολύ μικρό κόστος.
 3. ΥΠΟΓΕΙΑ:
  1. Προβλήματα με διείσδυση νερού:
   Αναλαμβάνουμε την πλήρη στεγανοποίησή τους με εξειδικευμένα συνεργεία που χρησιμοποιούν τα υλικά του συστήματος PENETRON, που είναι μοναδικά παγκοσμίως, χάρη στη διείσδυση που κάνουν σε όλο το πάχος του σκυροδέματος.
  2. Προβλήματα υγρών τοίχων υπογείου:
   Για απλούστερα προβλήματα απλής υγρασίας, χωρίς εισροή νερού, πηγαίνουμε σε πιο οικονομική λύση: Το SMALTOFIX κάνει τους υγρούς τοίχους υπογείων στεγνούς για πάντα.
 4. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
  Υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούμε να προσφέρουμε στα κτίριά σας, αλλά δε θέλω να σας κουράσω με πολλές πληροφορίες άμεσα. Αν όμως ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δείτε τις σελίδες:

Β. ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 1. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:
  Η πρότασή μας είναι να γίνει χωρίς χρέωση μία πιλοτική εφαρμογή του Συστήματος Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας STS σε μία σχετικά μικρή κατανάλωσή σας.
  Ο συνολικός χρόνος της δοκιμής θα είναι περίπου 4 μήνες.
  Η πληρωμή του συστήματος θα γίνει μόνο εφόσον επιτευχθεί ικανοποιητικό ποσοστό εξοικονόμησης, πάνω από 10%.
  Ενδέχεται να μην εγκριθεί προς άμεση παραγγελία το πιλοτικό σύστημα, όμως θα ξεκινήσει η διαδικασία εισήγησης προς έγκριση άλλων πιο κεντρικών συστημάτων για κτίριά σας όπου έχετε σημαντικές καταναλώσεις.
  Ο προβλεπόμενος χρόνος απόσβεσης του συστήματος είναι ένα με δύο έτη.
  Το σύστημα αυτό επιτυγχάνει πρόσθετη εξοικονόμηση πέρα από τη διόρθωση του συνημιτόνου, χάρη σε μία νέα τεχνολογία που εξαλείφει τις ωμικές και επαγωγικές αντιστάσεις. Επίσης, προστατεύει τον εξοπλισμό σας από διάφορες αιτίες σταδιακής φθοράς.
  Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής εφαρμογής θα πρέπει να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των μηχανικών της τεχνικής υπηρεσίας σας και της εταιρείας μας, για να γίνονται οι απαραίτητες μετρήσεις.
  Για το σωστό σχεδιασμό της πιλοτικής εφαρμογής και για την αποφυγή λογικών σφαλμάτων που θα μπορούσαν να ακυρώσουν την αξιοπιστία των συμπερασμάτων στα οποία θα καταλήξουμε, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη αρκετοί παράγοντες, όπως είναι η σταθερότητα της κατανάλωσης και οι ώρες λειτουργίας με και χωρίς το σύστημα εγκατεστημένο. Γι’ αυτό το λόγο, η δοκιμή θα πρέπει να γίνει σε κάποιο σημείο κατανάλωσης που πληροί ορισμένες προϋποθέσεις και ως εκ τούτου προσφέρεται για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων στο τέλος της δοκιμής.
  Επειδή το σύστημα φτάνει στη μέγιστη απόδοσή του μετά από αρκετές εβδομάδες, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει η δοκιμή να διαρκέσει 4 μήνες.
  Ήδη έχει εγκατασταθεί σε αρκετές εταιρείες το σύστημα, μεταξύ των οποίων είναι και μία τράπεζα. Σχετικές επιστολές πελατών είναι στη διάθεσή σας, εφόσον μας τις ζητήσετε.
 2. ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:
  Στην ενότητα Περιβάλλον & Ενέργεια θα βρείτε αρκετές καινοτόμες προτάσεις, που μπορούν να βρουν εφαρμογή σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Μία από αυτές είναι η Ψυχρή Σύντηξη.
 3. ΕΞΥΠΝΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ:
  Ενδεικτικά σας παραπέμπω στη σελίδα A-GENIUS, για να δείτε το ασύρματο σύστημα, που προσφέρει μεγάλες ευκολίες, εξοικονόμηση με πολλούς τρόπους και λειτουργικά οφέλη. Υπάρχει επίσης και ενσύρματο σύστημα, τηλεφωνικά κέντρα με ιδιαίτερες δυνατότητες και άλλες προτάσεις αυτού του τύπου. Προτείνουμε να κάνετε μία συνάντηση με τον τεχνικό μας που είναι αρμόδιος για αυτά τα θέματα. Πρόκειται για τον ίδιο τεχνικό που θα αναλάβει και την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος εξοικονόμησης που αναφέραμε πιο πάνω.
 4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑ:
  Πριν από αρκετά χρόνια είχαμε τοποθετήσει στο κτίριό σας της οδού Σταδίου τρεις συσκευές SPRINGER 6″ σε τρεις σωλήνες επιστροφής του κρύου νερού από τους πύργους ψύξης προς τους τρεις συμπυκνωτές (condensers) των ψυκτών σας. Ο τότε ψυκτικός σας μας είχε διαβεβαιώσει τότε ότι τα αποτελέσματα αυτής της εφαρμογής ήταν άριστα. Συγκεκριμένα, μειώθηκε σημαντικά η ανάγκη για χημικούς καθαρισμούς και οι επικαθίσεις αλάτων στους πύργους ψύξης και στους αυλούς των συμπυκνωτών ήταν πλέον πολύ μαλακές.
  Τώρα η τεχνολογία έχει προχωρήσει και σας προτείνουμε για όλα τα κυκλώματα νερού (πύργων ψύξης, κλιματισμού, ζεστού νερού χρήσης, ύδρευσης κ.ά.) το συνδυασμό δύο μεθόδων που προσφέρουν την απόλυτη λύση στο πρόβλημα της σκουριάς και των αλάτων (βουλώματα, τρυπήματα σε σωληνώσεις, fan coils κτλ.). Πρόκειται για τις συσκευές STOPCOR και MERUS. Προτείνουμε να γίνει μία πιλοτική εφαρμογή με χρέωση σε κάποιο κύκλωμα όπου έχετε προβλήματα σκουριάς και αλάτων. Αφού δείτε τα αποτελέσματα, που είναι εύκολα μετρήσιμα ή έστω ανιχνεύσιμα (δείτε εδώ και εδώ), θα εισηγηθούμε την πλήρη προστασία για όλα τα κτίριά σας, ώστε να εξαλειφθούν σημαντικά κόστη καθαρισμών και αντικατάστασης εξαρτημάτων ή και του ίδιου του εξοπλισμού (π.χ. λέβητες, αντλίες, βάνες) εξαιτίας της μεγάλης φθοράς τους από σκουριές ή άλατα.
 5. ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑ:
  Αναλαμβάνουμε με δικά μας συνεργεία τον καθαρισμό σε αυλούς και καπάκια συμπυκνωτών (condensers), σε σερπαντίνες fan coils, πλακοειδείς εναλλάκτες, λέβητες, boilers ζεστού νερού χρήσης, σωληνώσεις, αντλίες, βάνες, και γενικά σε όλο τον εξοπλισμό σας.
  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
  Παράλληλα, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε το πιο οικολογικό καθαριστικό αλάτων και σκουριάς στην αγορά, για να κάνετε με δικό σας τεχνικό προσωπικό τους καθαρισμούς.
  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 6. ΛΟΙΠΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
  Για άλλες τεχνικές προτάσεις μας για βελτιώσεις, προληπτική συντήρηση και εξοικονόμηση ενέργειας στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις σας, μπορείτε να δείτε τις σελίδες:

Γ. ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ:

 1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΠΟΝΤΙΚΩΝ:
  Προτείνουμε να εγκατασταθεί πιλοτικά μία συσκευή ELECTRIC CAT σε ένα κτίριο όπου έχετε διαπιστωμένα προβλήματα από την παρουσία ποντικών, που πιθανόν να καταστρέφουν, κυρίως σε υπόγεια, χάρτινα αρχεία και καλωδιώσεις και γενικά να δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα στους εργαζομένους.
 2. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΣΙΔΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΑΣ:
  Είμαστε σε θέση με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας να παραλάβουμε Παρασκευή απόγευμα μετά το σχόλασμα όλες τις περσίδες ενός κτιρίου σας και να τις επιστρέψουμε την Κυριακή το μεσημέρι εντελώς καθαρές και απολυμασμένες σε βάθος μικροπόρων και επισκευασμένες αν έχουν στραβώσει σε κάποια σημεία. Η μέθοδος καθαρισμού που ακολουθούμε λέγεται MORANTZ ULTRASONICS, είναι αμερικάνικη και εφαρμόζει ήπιο μηχανικό καθαρισμό με υπερήχους μέσα σε υδατικό διάλυμα.
 3. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ:
  Η ίδια μέθοδος εφαρμόζεται σε εκατοντάδες διαφορετικά πεδία. Για παράδειγμα, όλος ο ηλεκτρονικός ή ηλεκτρολογικός εξοπλισμός μετά από πυρκαγιά ή πλημμύρα ή βαριά χρήση σε περιβάλλον με πολλούς ρύπους γίνεται ξανά καινούργιος εμφανισιακά και άριστα λειτουργικός με αυτή τη μέθοδο. Επίσης, τα παραβολικά φώτα οροφής, διάφορα υδραυλικά εξαρτήματα με σκουριές ή άλατα, αντλίες, βάνες που έχουν καλλήσει και δεν ξεκολλάνε με τίποτα, μεταλλικά φίλτρα στόμια κλιματισμού και κάθε άλλο αποσπώμενο αντικείμενο που χρειάζεται καθαρισμό από δύσκολους ρύπους, καθαρίζονται όλα με τη μέθοδο των υπερήχων.
 4. ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ:
  Στην Καθαρισμός, Απολύμανση, Υγιεινή θα βρείτε τις εξής υπο-ενότητες, που περιλαμβάνουν αρκετές ακόμα προτάσεις μας σε θέματα καθαρισμού, απολύμανσης και υγιεινής:

ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media