Χημικά Εργαστήρια

Καινοτόμες & Οικολογικές Τεχνικές Προτάσεις
για το νερό και τα απόβλητα

Η Smart Technical Solutions παρουσιάζει εδώ τις τεχνικές προτάσεις της που μπορούν να δώσουν στους πελάτες των χημικών εργαστηρίων λύσεις αποτελεσματικές, οικονομικές και εύκολες στην εφαρμογή τους, σε προβλήματα ποιότητας νερού και αποβλήτων, καθώς και σε άλλα προβλήματα υγιεινής.

Για όσα από τα πιο κάτω θέματα σας ενδιαφέρουν μπορείτε να δείτε τις επιμέρους σελίδες ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε να σας στείλουμε αναλυτική ενημέρωση. Επίσης, μπορούμε να υποβάλουμε στους πελάτες σας τεχνική και οικονομική προσφορά για τον εξοπλισμό, τα αναλώσιμα ή τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εφαρμογής τους.

 1. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ
  Δείτε τη σελίδα Επεξεργασία Νερού σε Πισίνες, Spa, Συντριβάνια όπου παρουσιάζονται αρκετά δημοσιεύματα σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που προκαλεί το χλώριο στην υγεία παιδιών και ενηλίκων, καθώς και εναλλακτικές οικολογικές μέθοδοι που εξασφαλίζουν διαυγές νερό χωρίς τη χρήση των χημικών που βλάπτουν την υγεία και το περιβάλλον. Στις επαγγελματικές πισίνες, όπου η χρήση του χλωρίου είναι υποχρεωτική λόγω του υψηλού φορτίου, μειώνεται η κατανάλωσή του μέχρι και 90%.
 2. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ.
  Δείτε τη σελίδα LEGIONCARE, Συσκευή Ιονισμού του Νερού Ύδρευσης, Πύργων Ψύξης, Σιντριβανιών κτλ. για την Προστασία από τη Legionella κ.ά. Παθογόνους Μικροοργανισμούς.
 3. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
  κ.ά. ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

  Επίσης, σας παρουσιάζουμε την ελληνική τεχνολογία STOPCOR, που είναι ισοδύναμη της διεθνώς χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας ICCP και προστατεύει τις υδραυλικές εγκαταστάσεις από τη διάβρωση λόγω ηλεκτρόλυσης, από τη χημική οξείδωση και από τις επικαθίσεις αλάτων, με εφαρμογή επίσης σε μεταλλικό οπλισμό κτιρίων, πλοία, σκάφη αναψυχής, πυλώνες της ΔΕΗ, κάγκελα, σκάλες κινδύνου, μεταλλικές εξέδρες ξηράς ή θαλάσσιες, μεταλλικούς αγωγούς νερού, καυσίμων και άλλων υγρών, υπόγειους ή υπέργειους, μεταλλικές δεξαμενές και γενικά σε μεταλλικές κατασκευές κάθε είδους. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 4. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΑ κ.ά ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΙΛΤΡΑ
  Χάρη στον πρωτοποριακό φυγοκεντρικό διαχωριστή σωματιδίων CENTRIFUGAL SEPARATOR, το νερό απαλλάσσεται από όλα τα στερεά σωματίδια (χώμα, άμμος κ.ά.) που έχουν διάμετρο από 20 μικρά και πάνω. Εφαρμόζεται σε γεωτρήσεις, δίκτυα ύδρευσης, κυκλώματα βιομηχανικής ψύξης και άλλα δίκτυα νερού. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι πετυχαίνει καλύτερη φίλτρανση από ένα συνηθισμένο φίλτρο κεντρικής παροχής, χωρίς να απαιτεί τακτικούς καθαρισμούς ή άλλη συντήρηση.
  Για διάφορους τύπους φίλτρων νερού που χρειάζονται καθαρισμό και συντήρηση πατήστε εδώ.
 5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΑ ΣΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Δείτε τη σελίδα MERUS, όπου παρουσιάζεται η μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία αποσκλήρυνσης του νερού με μικρομοριακές ταλαντώσεις. Οι δακτύλιοι Merus δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και αποτελούν την οικολογική λύση στο πρόβλημα των αλάτων και της σκουριάς στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Στην Ελλάδα έχουν τοποθετηθεί περίπου 2.500 δακτύλιοι τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ ο κατάλογος ικανοποιημένων πελατών είναι πλούσιος σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής οικονομίας (βλ. Εφαρμογές τεχνολογίας MERUS).
 6. ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
  ROTOSEPTIC: Compact αυτόνομες μονάδες βιολογικού καθαρισμού για κατοικίες, ξενοδοχεία, οικισμούς έως 300 ατόμων. Υψηλή αξιοπιστία σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Ελληνική τεχνολογία.
  Μονάδες χημικού και βιολογικού καθαρισμού βιομηχανικών αποβλήτων. Αναλαμβάνουμε και τη μελέτη. Έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 7. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ Ή ΛΥΜΑΤΩΝ,
  ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ, ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΤΛ.
  Με μία σειρά από αποτελεσματικές λύσεις δίνουμε λύσεις σε κάθε είδους προβλήματα δυσοσμίας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελίδα Διαχείριση Αποβλήτων & Αποχετευτικών Δικτύων.
 8. ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΣΕ ΒΟΘΡΟΥΣ, ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ, ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΤΛ.
  Στην ίδια σελίδα θα βρείτε λύσεις και για αυτό το πρόβλημα, που παρουσιάζεται συχνά σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων αλλά και σε αποχετεύσεις αστικών λυμάτων.
 1. ΧΗΜΙΚΟΣ & ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ, ΑΛΑΤΩΝ κ.ά. ΕΠΙΚΑΘΙΣΕΩΝ
  Αναλαμβάνουμε με εξειδικευμένα συνεργεία ή προμηθεύουμε οικολογικά υλικά για το χημικό και μηχανικό καθαρισμό σε όλων των ειδών τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, συσκευές και μηχανήματα σε βιομηχανίες, ξενοδοχεία, πλοία, κτίρια γραφείων κτλ.
  Με τα οικολογικά υλικά μας επιτυγχάνεται ήπιος αλλά αποτελεσματικός χημικός καθαρισμός σωληνώσεων, εναλλακτών, υδραυλικών εγκαταστάσεων και επιφανειών κάθε είδους από σκουριά, άλατα, υπολείμματα τσιμέντου και άλλες οργανικές ή ανόργανες επικαθίσεις.
  Τα υλικά μας δεν διαβρώνουν τα μέταλλα, όσες ώρες και αν μείνουν σε επαφή με αυτά.
  Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται υλικό που δεν αφρίζει, για καλύτερο καθαρισμό σε ολόκληρη την επιφάνεια του εξοπλισμού.
  Τέλος, για εφαρμογές υγειονομικής σημασίας, όπως είναι π.χ. οι καφετιέρες και οι ηλεκτρικές αντιστάσεις αντιστάσεις συσκευών, χρησιμοποιείται υλικό που ξεπλένεται εύκολα με νερό, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα “γλίτσας” όπως αφήνουν πολλά υλικά μέσα στις συσκευές.
  Εναλλακτικά εφαρμόζουμε τη μέθοδο καθαρισμού με υπερήχους MORANTZ, όποτε αυτό είναι πρακτικά εφικτό και οικονομικά συμφέρον για τον πελάτη.
 2. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΡΥΠΩΝ
  Αμερικάνικη τεχνολογία άμεσου καθαρισμού αποσπώμενων αντικειμένων κάθε είδους με εμβάπτιση σε δεξαμενή υδατικού διαλύματος με υπερήχους. Οικολογική, οικονομική, ταχύτατη, αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού, αποξείδωσης, απολίπανσης, απολύμανσης, αφαίρεσης αλάτων, σκουριάς, άλγης, αιθάλης, μούχλας, υπολειμμάτων τσιμέντου, χρωμάτων, κόλλας, καμένου λίπους, στρειδώνας κ.ά. ρύπων από στόρια, ρολοκουρτίνες, αντικείμενα αξίας, μηχανές σκαφών και αυτοκινήτων, εργαλεία, υδραυλικά εξαρτήματα, ηλεκτρικές αντιστάσεις, εναλλάκτες θερμότητας, σερπαντίνες, σκαλωσιές, λαμαρίνες αρτοποιίας, καλούπια (μήτρες), ανακλαστήρες φώτων οροφής, πολυελαίους, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αντικείμενα που βρέθηκαν σε πυρκαγιά ή πλημμύρα, τεχνητά φυτά, ομπρέλες, ξαπλώστρες, έπιπλα κήπου, χαλιά, μοκέτες, μηχανές και εξαρτήματα αυτοκινήτων, φίλτρα αέρα για κλιματισμό-εξαερισμό, είδη αλιείας και πολλά άλλα αντικείμενα.
  Ο καθαρισμός δεν προξενεί καμία φθορά στις επιφάνειες, σε αντίθεση με την αμμοβολή και τα χημικά.
  Για να δείτε την αναλυτική παρουσίαση της μεθόδου και τις εφαρμογές της σε διάφορα είδη αντικειμένων πατήστε εδώ.
  Επίσης, δείτε το δικτυακό τόπο του αμερικάνικου οίκου MORANTZ.
  Τέλος, δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο επίδειξης
  Ζητήστε μας δωρεάν δοκιμαστικό καθαρισμό ενός αντικειμένου σας!
 3. ΑΠΩΘΗΣΗ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΩΝ
  Βιομηχανικού Τύπου Συσκευή Απώθησης Τρωκτικών ELECTRIC CAT, για λόγους υγιεινής και για την προστασία εγκαταστάσεων, και ειδικότερα των καλωδιώσεων από βραχυκυκλώματα εξαιτίας της φθοράς που προξενούν τα ποντίκια, οι αρουραίοι και άλλα τρωκτικά, σε βιομηχανίες, κτίρια, υπαίθριες εγκαταστάσεις, αγροτικές καλλιέργειες κτλ.
 4. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΕΡΙΣΜΟΥ
  Καθαρισμός Αεραγωγών
   Κλιματισμού και Αερισμού, για την Αντιμετώπιση του Συνδρόμου του Άρρωστου Κτιρίου. Καλέστε μας για δωρεάν επίδειξη και φωτογράφηση των αεραγωγών σας με ειδικό ρομπότ, για να δείτε πόσο μεγάλο φορτίο ρύπανσης περιέχουν και να αντιληφθείτε πόσο ανθυγιεινός είναι ο αέρας στο χώρο εργασίας σας.

____________________________________________________

Σημείωση:
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει στο πιο πάνω κείμενο να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες βρεθήκατε καθώς κάνατε κλικ στους διάφορους συνδέσμους (links) του πιο πάνω κειμένου. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο αγοράς αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο πιο πάνω κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με τον κλάδο αγοράς σας, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά το Φεβρουάριο του 2012, που είναι ο μήνας της τελευταίας ενημέρωσης της παρούσας σελίδας.

 

Μοιράσου το στα social media