Ελλιπής Καρπόδεση, Ανθόρροια, Ασθένειες,
Μικρορραγία και Ανισορραγία στα Αμπέλια

Καταρχήν, για όλα τα πιο πάνω προβλήματα είναι βέβαιο ότι θα βρείτε πολύ σωστές συμβουλές κάνοντας τις κατάλληλες αναζητήσεις στο Google.

Η δική μας πρόθεση είναι να σας ενημερώσουμε για κάποιες λύσεις για όλα αυτά τα προβλήματα, οι οποίες δεν αναφέρονται σε άλλους δικτυακούς τόπους, επειδή δεν είναι γνωστές. Συγκεκριμένα, προτείνουμε τα εξής:

  1. Σύστημα ηλεκτροστατικού ψεκασμού με ιόντα χαλκού AGROCARE
    Αυτό το σύστημα προσφέρει πολλά οφέλη στις καλλιέργειες. Μεταξύ άλλων, εξασφαλίζει και την ομοιόμορφη διασπορά και την καλύτερη προσκόλληση του ψεκαστικού διαλύματος στα φύλλα και στις ρώγες. Έτσι, τα χαλκούχα σκευάσματα και τα άλλα φάρμακα φτάνουν σε κάθε σημείο του φυτού και σε όλες τις ρώγες και τα προστατεύουν πλήρως. Επίσης, οι ορμόνες και τα διαφυλλικά λιπάσματα εξαπλώνονται παντού και παύει έτσι η μικρορραγία και η ανισορραγία, δηλαδή όλες οι ρώγες γίνονται αρκετά μεγάλες. Τέλος, το ποσοστό καρπόδεσης αυξάνεται κατά πολύ. Συνεπώς, η παραγωγή μεγαλώνει και η ποιότητά της βελτιώνεται. Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: Μπορείτε να ψεκάσετε το αμπέλι σας με σκέτο νερό με ιόντα χαλκού μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν από τη συγκομιδή, για προστασία από ασθένειες στις κρίσιμες τελευταίες εβδομάδες χωρίς την προσθήκη τοξικών ουσιών στην επιφάνεια του καρπού.
  2. Ηλεκτρονική συσκευή επεξεργασίας νερού άρδευσης MAX GROW
    Αυτή η συσκευή διασπά τα άλατα και έτσι ευνοεί σημαντικά το ριζικό σύστημα, καθώς το απαλλάσσει από τα σύμπλοκα αλάτων και λιπασμάτων που το καλύπτουν. Το φυτό μπορεί έτσι και τρέφεται καλύτερα, ενώ η υπερβολική χρήση λιπασμάτων γίνεται πλέον περιττή και το χωράφι δεν επιβαρύνεται με περιττή ποσότητα τοξικών ουσιών. Η καλύτερη θρέψη του φυτού και η μεγαλύτερη ανάπτυξη του ριζικού συστήματος εξασφαλίζουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα στο φυτό, καλύτερη υγεία, μεγαλύτερο και περισσότερο καρπό, συντομότερη συγκομιδή πριν εκτεθεί ο καρπός σε άσχημες καιρικές συνθήκες, αύξηση των σακχάρων στον καρπό και καλύτερη γεύση, και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μετά τη συγκομιδή.
  3. Σύστημα ανόργανης και οργανικής λίπανσης και φυτοπροστασίας NOURIVIT
    Αυτό το πρωτοποριακό και εξαιρετικά απλό και οικονομικό σύστημα υπόσχεται τη μέγιστη θρέψη και ανάπτυξη του φυτού, καταπράσινα φύλλα με άφθονη χλωροφύλλη, πιο σύντομη ωρίμανση και πιο νόστιμο και καρπό χωρίς μικροκαρπία, γερά άνθη και άριστη καρπόδεση, ενίσχυση του ριζικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Με το συνδυασμό αυτών των τριών συστημάτων, και ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες που δίνουν οι ειδικοί για τα αμπέλια, θα έχετε πλούσια και υγιή παραγωγή χωρίς να επιβαρύνετε το περιβάλλον, το χωράφι σας και την υγεία σας, και με μεγάλη οικονομία χρημάτων και χρόνου απασχόλησης στα αμπέλια σας.

Μοιράσου το στα social media