Δυσοσμία κατά την Απόφραξη Αποχετεύσεων
και την Εκκένωση Βόθρων

Περιγραφή του προβλήματος

Το πρόβλημα της δυσοσμίας κατά της διάρκειας των εργασιών για την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου και την εκκένωση ενός βόθρου είναι σε όλους μας γνωστό. Οι γείτονες δυσανασχετούν και, αν πρόκειται για επιχείρηση (ξενοδοχείο, εστιατόριο, κατασκήνωση κτλ.), οι πελάτες διαμαρτύρονται.

Μία άμεση και απόλυτη λύση

Το ενεργό οξυγόνο σε σκόνη OXONE PS16 είναι ένα απόλυτα οικολογικό και ακίνδυνο προϊόν, που έχει πολλές διαφορετικές χρήσεις. Οξειδώνει τις οργανικές και ειδικότερα τις θειούχες ενώσεις, εξαλείφοντας έτσι την αιτία της δυσοσμίας στη ρίζα της.

Τρόπος εφαρμογής κατά την απόφραξη σωλήνα αποχέτευσης

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της απόφραξης ενός σωλήνα αποχέτευσης, ρίχνουμε στο φρεάτιο μία μικρή ποσότητα OXONE PS16, γύρω στα 200gr. Στη συνέχεια, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να τρέξει νερό (αν δεν έχει φράξει εντελώς ο σωλήνας), για να παρασυρθεί η σκόνη σε όλο το μήκος του σωλήνα που πρόκειται να αποφράξουμε. Αμέσως μετά είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την απόφραξη του συστήματος, χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν με τη δυσοσμία.

Τρόπος εφαρμογής κατά την εκκένωση βόθρου

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της εκκένωσης ενός βόθρου, ανοίγουμε το καπάκι και ρίχνουμε με ένα πλαστικό ποτηράκι OXONE PS16 κινώντας το χέρι μας προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε η σκόνη να πέσει όσο γίνεται σε ολόκληρη την έκταση της επιφάνειας των λυμάτων. Αρκούν 4-5 ποτηράκια, δηλαδή περίπου μισό με ένα κιλό. Στη συνέχεια, κλείνουμε ξανά το καπάκι για 1-2 λεπτά, για να μην έχουμε δυσοσμία. Τώρα μπορούμε να το ανοίξουμε ξανά και να ξεκινήσουμε την εκκένωση του βόθρου από τα λύματα, χωρίς να έχουμε την παραμικρή δυσοσμία.

“Οι άοσμες αποφράξεις και εκκενώσεις”

Αυτό μπορεί να είναι το διαφημιστικό μήνυμα του κάθε επαγγελματία που θέλει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, για να τον προτιμούν οι πελάτες, ξοδεύοντας λίγα μόνο ευρώ καθημερινά για το σκοπό αυτό. Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν αυτό το σημαντικό πλεονέκτημα στους πελάτες τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Μόνιμη εξάλειψη της δυσοσμίας σε δίκτυα αποχετεύσεων

Ομοίως, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και οι ιδιώτες ή τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να εξαλείψουν τη δυσοσμία από τις αποχετεύσεις τους σε καθημερινή βάση. Στη σελίδα παρουσίασης του OXONE PS16 θα βρείτε τη δοσολογία για διάφορες περιπτώσεις δυσοσμίας.

Μία εξίσου οικολογική εναλλακτική λύση για την απόσμηση των βόθρων

Το ελληνικής τεχνολογίας οικολογικό υγρό FACTOR DRAIN επιτυγχάνει επίσης απόλυτη απόσμηση στους βόθρους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η μόνη διαφορά του είναι ότι είναι σε υγρή μορφή και όχι σε μορφή σκόνης. Αρκεί ένας επιφανειακός ψεκασμός με μία πολύ μικρή ποσότητα FACTOR DRAIN. Αν δεν έχετε συσκευασία με ψεκαστήρι ή αν δεν έχετε καλή πρόσβαση για να ψεκάσετε, τότε μπορείτε να ρίξετε ένα καπάκι από το υγρό και να αναδεύσετε με ένα ξύλο, ώστε το υγρό να απλωθεί, όσο γίνεται, σε όλη την επιφάνεια των λυμάτων.

Αν επιπλέον υπάρχει ζήτημα με επικαθίσεις που πρέπει να διαλυθούν, τότε η προτεινόμενη δοσολογία αυξάνεται σημαντικά (δείτε τη σελίδα του προϊόντος FACTOR DRAIN).

Μοιράσου το στα social media