Βίδες (Κοχλίες)

Προστασία τους από τη Διάβρωση Λόγω Οξείδωσης ή Ηλεκτρόλυσης

Το πιο κάτω κείμενο στάλθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 σε γνωστή εταιρεία κατασκευής βιδών και εμπορίας εργαλείων και βιομηχανικού και ναυτιλιακού εξοπλισμού:

Κύριε ,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας , σας ενημερώνουμε για διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο των πελατών σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης των εγκαταστάσεών τους.

 1. Καταρχήν, όσο αφορά τις ειδικές βίδες που κατασκευάζετε για τους πελάτες σας κατόπιν παραγγελίας, προτείνουμε να ενημερώνετε τους πελάτες σας για τη δυνατότητα που έχουν να αποφύγουν τη σταδιακή φθορά τους εξαιτίας των δύο γνωστών φαινομένων που είναι οι συνήθεις αιτίες σταδιακής φθοράς των βιδών:
  – χημική οξείδωση (η βίδα γίνεται ένα σώμα με τη σπειροειδή υποδοχή της και δεν ξεβιδώνεται με τίποτα)
  – ηλεκτρολυτική διάβρωση (η βίδα χάνει μάζα και αδυνατίζει, μέχρι που κόβεται με την πρώτη πίεση που θα της εξασκήσουμε, και μένει μέσα στο σπείρωμα, οπότε χρειάζεται άλλου είδους επέμβαση για να λυθεί το πρόβλημα).
  Η λύση είναι να εφαρμόζουν την τεχνολογία STOPCOR για την αντιδιαβρωτική προστασία του εξοπλισμού τους. Αυτή η πολύ απλή ελληνική τεχνολογία εφαρμόζεται σε όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, όπως θα δείτε στη σελίδα STOPCOR, Μεγάλη Ποικιλία Εφαρμογών για την Προστασία από τη Διάβρωση.
  Έχουμε κάνει πολλές εφαρμογές και έχουμε δώσει λύσεις εκεί που οι πελάτες μας είχαν πιστέψει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από τις συνεχείς επισκευές και αντικαταστάσεις του διαβρωμένου εξοπλισμού τους.
 2. Για την ενημέρωσή σας σχετικά με άλλες τεχνικές προτάσεις μας, προτείνουμε να επισκεφθείτε τις εξής ενότητες του δικτυακού τόπου μας:
  Βιομηχανία, Βιοτεχνία & Χειροτεχνία (επιλέξτε τους παραγωγικούς κλάδους που σας ενδιαφέρουν)
  Τεχνικό Πολυκατάστημα με Συνεργεία Εφαρμογής Διαφόρων Ειδικοτήτων
  Υπηρεσίες (επιλέξτε τους τομείς υπηρεσιών που σας ενδιαφέρουν)
  Δημόσιος Τομέας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις των πελατών σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες σας. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημα ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων των πελατών σας.

Μοιράσου το στα social media