Προστασία Ξύλινων Κατασκευών

από Υγρασία, Αρμύρα, Καυσαέριο και άλλους παράγοντες

Το πρόβλημα προς επίλυση

Όλες οι ξύλινες κατασκευές που εκτίθενται είτε σε απευθείας επαφή με το νερό είτε στην υγρασία του αέρα παρουσιάζουν με τα χρόνια διάφορες φθορές: σκεβρώνουν, ξεθωριάζουν, ξεφλουδίζουν. Επίσης, ασπρίζουν από την αλμύρα, μαυρίζουν από το καυσαέριο και γενικά υπόκεινται σε φθορές από διάφορους παράγοντες.

Warped ping pong table top  …. faded wooden staircase
Σκεβρωμένο τραπέζι πιγκ-πογκ εξαιτίας της υγρασίας Ξεθωριασμένη ξύλινη σκάλα εξαιτίας της αρμύρας
 faded wooden floor  faded wooden floor
 Ξεθωριασμένο ξύλινο πάτωμα   Ξεθωριασμένο ξύλινο πάτωμα

Η λύση που προτείνει η Smart Technical Solutions

Δείτε αναλυτική παρουσίαση των προτεινόμενων λύσεων στη σελίδα Προστασία ξύλινων κατασκευών από την υγρασία, την ηλιακή ακτινοβολία, την αλμύρα, τον πάγο, τον αέρα, τη σκόνη, τη φωτιά.

Το κυριότερο προστατευτικό μέσο που προτείνεται είναι η ακρυλική υδρόφοβη διαφανής ρητίνη CONTRAQUA WS, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία του ξύλου από όλους τους παράγοντες που το φθείρουν και αλλοιώνουον την εμφάνισή του. Με την απλή εφαρμογή αυτής της ρητίνης, αποφεύγεται το σκέβρωμα, το ξεθώριασμα, το μαύρισμα από το καυσαέριο, το άσπρισμα από την αρμύρα και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνήθως οι υπαίθριες ξύλινες κατασκευές.

__________________________________________

Σημείωση:                                                                    
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η πιο πάνω ενημέρωση να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες θα βρεθείτε καθώς θα κάνετε κλικ σε διάφορα σημεία του πιο πάνω κειμένου. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το τεχνικό πρόβλημά σας αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο πιο πάνω κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με το τεχνικό πρόβλημά σας, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά τον Οκτώβριο του 2012, που είναι ο μήνας της τελευταίας ενημέρωσης της παρούσας σελίδας.

 

Μοιράσου το στα social media