Καθαρισμός Σερπαντίνων Πύργων Ψύξης
(Εξατμιστικών Συμπυκνωτών) από Επικαθίσεις Αλάτων

Η πιο κάτω επιστολή εστάλη με email τον Μάιο του 2014 σε μία γνωστή βιομηχανία τροφίμων στην Εύβοια.

Κύριοι,

Έχουμε μία παλαιότερη γνωριμία πριν από αρκετά χρόνια, όταν συζητούσαμε για τους δακτυλίους επεξεργασίας νερού MERUS και την ενδεχόμενη εφαρμογή τους στους εξατμιστικούς συμπυκνωτές των ψυγείων σας. Αυτή η τεχνολογία ίσως να σας είχε MAX GROW, Ηλεκτρονική Συσκευή Επεξεργασίας Νερούβοηθήσει σε σημαντικό βαθμό αν την είχατε εφαρμόσει τότε.

Υπάρχει πλέον μία νέα τεχνολογία, την οποία ίσως να τη γνωρίζετε ήδη: η συσκευή MAX GROW, που έχει δοκιμαστεί με άριστα αποτελέσματα σε εξατμιστικούς συμπυκνωτές, καθώς απομακρύνει επιτυχώς και τις παλιές επικαθίσεις αλάτων και κάνει τις σερπαντίνες να φαίνονται κυριολεκτικά σαν καινούργιες.

Παράλληλα, όμως, θέλουμε να σας προτείνουμε το εξής: να εξετάσουμε αν γίνεται να εφαρμοστεί η μέθοδος καθαρισμού με υπερήχους MORANTZ ULTRASONICS για τον καθαρισμό των σερπαντίνων αλλά και των τοιχωμάτων των εξατμιστικών συμπυκνωτών σας. Προϋπόθεση θα είναι να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να γεμίσουν οι πύργοι με νερό χωρίς να βλάπτονται οι ανεμιστήρες. Αυτό είναι εφικτό, αλλά θα χρειαστεί να κάνει μία αυτοψία ο τεχνικός μας.

Με αυτήν την ευκαιρία, σας προτείνω να δείτε την ενότητα Βιομηχανία, όπου θα βρείτε αρκετές ακόμα τεχνικές προτάσεις μας που θα σας ενδιαφέρουν.

Μία από αυτές είναι και η Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας περίπου κατά 15% στους ηλεκτρικούς κινητήρες και σε άλλες καταναλώσεις, με ένα σύστημα που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία.

Επίσης, η προστασία από τη διάβρωση λόγω ηλεκτρόλυσης και χημικής οξείδωσης, που γίνεται με την ελληνική τεχνολογία STOPCOR.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media