Δυσοσμία και Συσσωρευμένα Λίπη σε Βόθρο Ξενοδοχείου

Κύριοι,

Σε συνέχεια της πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας ενημερώνω για τα εξής:

  1. Για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας των βόθρων σας συνολικής χωρητικότητας 50 κυβικών, η καλύτερη λύση είναι το ενεργό οξυγόνο σε σκόνη OXONE PS16. Η τιμή του είναι …€ + ΦΠΑ η συσκευασία των 25kg. Η δοσολογία θα είναι περίπου ένα κιλό την εβδομάδα ή και λιγότερο, αν δείτε στην πράξη ότι δεν χρειάζεται τόσο πολύ ή τόσο συχνά. Δείτε και μία σχετική σελίδα στο site μας: Δυσοσμία κατά την Απόφραξη Αποχετεύσεων και την Εκκένωση Βόθρων.
  2. Για τη διάσπαση των λιπών στους βόθρους σας, το κατάλληλο υλικό είναι το CESS-TIC. Για να είναι οικονομική αυτή η λύση, χρειάζεται πρώτα να αδειάσετε τους βόθρους σας, ώστε να μείνουν μόνο λίγα κυβικά λυμάτων. Τότε θα αρκούν ένα ή δύο δοχεία. Μαζί με τα δοχεία που θα χρειαστείτε για την επανάληψη μετά από λίγες ημέρες και πιθανόν ακόμα μία φορά, συνολικά θα χρειαστείτε περίπου 6 δοχεία. Η συνολική αξία τους είναι …€ + ΦΠΑ.
  3. Σχετικά με την προστασία των βαμμένων και άλλων επιφανειών που σας ανέφερα, δείτε τη σελίδα Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία.
  4. Στην ενότητα Ξενοδοχεία, αν τη μελετήσετε προσεκτικά, θα βρείτε σίγουρα αρκετές ακόμα τεχνικές προτάσεις που μπορούν να σας προσφέρουν σημαντικά οικονομικά και λειτουργικά οφέλη.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media