Απάντηση σε Τεχνική Εταιρεία για Πισίνες και Επεξεργασία Νερού

Στις αρχές Δεκεμβρίου 2013 μία τεχνική εταιρεία που κατασκευάζει και συντηρεί πισίνες, που είχε δει τη σελίδα Διαυγές νερό πισίνας όλο το χειμώνα χωρίς ανακυκλοφορία, μας ζήτησε μία ολοκληρωμένη πρόταση, τόσο για αυτό το ζήτημα όσο και για άλλα θέματα που σχετίζονται με τα έργα της. Στείλαμε την ακόλουθη απάντηση:

Κύριοι,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας σχετικά με τα υλικά για το κλείσιμο της πισίνας, επιβεβαιώνω πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτω κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης για τους πελάτες σας:

 1. Το υγρό υλικό BLUE MAGIC κοστίζει 300€ + ΦΠΑ η συσκευασία των 5 λίτρων.
  Η έκπτωση για εσάς θα είναι 30%.
  Για χρήση το χειμώνα ρίχνουμε ένα λίτρο ανά 30 κυβικά, ώστε να διατηρηθεί όλο το χειμώνα το νερό διαυγές.
 2. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενεργό οξυγόνο σε σκόνη OXONE D15, που είναι πολύ πιο οικονομική λύση, αλλά θέλει κάποιες επαναλήψεις μέσα στο χειμώνα (όχι πολλές, ίσως μία φορά το μήνα).
  Η χονδρική τιμή του είναι 7€ + ΦΠΑ.
  Η συσκευασία είναι σε πλαστικό κουβά των 18,16 κιλών.
 3. Για μία πιο ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας, μπορείτε να δείτε σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά και για πολλά ακόμα θέματα που αφορούν τα έργα σας, τις εξής ενότητες του δικτυακού τόπου μας:
  Πισίνες, Κολυμβητήρια, Water Parks, Spa, Jacuzzi, Υδρομασάζ κτλ.
  Τεχνικές Εταιρείες Επεξεργασίας Νερού & Αποβλήτων, Κολυμβητικών Δεξαμενών, Spa, Jacuzzi κτλ.
  Ξενοδοχεία
  Δήμοι & ΔΕΥΑ
  Χημικά Εργαστήρια
  Νερό κ.ά. Υγρά (αυτή η ενότητα περιλαμβάνει πολλές από τις τεχνικές προτάσεις μας που αναφέρονται στις πιο πάνω σελίδες, όμως θα βρείτε και αρκετές ακόμα)

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τα έργα σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων των πελατών σας.

Μοιράσου το στα social media