Επεξεργασία Νερού σε Οικολογικό Αγροτικό Οικισμό στην Κορινθία

Στην προσπάθειά τους να καταστήσουν το νερό της γεώτρησης του οικισμού τους πόσιμο, οι κάτοικοι αυτού του οικισμού αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μικρές μονάδες αντίστροφης όσμωσης κάτω από τους πάγκους στις κουζίνες τους. Για την προστασία αυτών των συστημάτων από τα άλατα και το σίδηρο που περιέχει το νερό τους χρειάζονται ένα σύστημα επεξεργασίας νερού. Η πρότασή μας ήταν η εξής:

Κύριε … ,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας σχετικά με το θέμα της επεξεργασίας νερού για το οικολογικό κέντρο σας, προτείνουμε τα εξής:

 1. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ:
  Εγκαθιστώντας μία συσκευή MAX GROW θα έχετε πολλαπλά οφέλη, τόσο στο δίκτυο άρδευσης όσο και στα φυτά σας. Αυτά τα οφέλη αναφέρονται αναλυτικά στη σελίδα MAX GROW – Εφαρμογή σε Αγροτικές Καλλιέργειες και στις υποσελίδες της.
  Στη μία ίντσα η τιμή της συσκευής είναι 950€ + ΦΠΑ.
 2. ΑΠΟΣΛΗΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ:
  Για την κεντρική παροχή των οικημάτων σας προτείνουμε τη γερμανική τεχνολογία MERUS, με την οποία θα προστατεύσετε ολόκληρη την υδραυλική εγκατάσταση και τις ηλεκτρικές συσκευές σας από τις επικαθίσεις αλάτων και την οξείδωση. Παράλληλα, η συσκευή αντίστροφης όσμωσης (αφαλάτωσης) που θα μπει κάτω από τον πάγκο της κουζίνας θα προστατευθεί και αυτή και δεν θα χρειαστεί αποσκληρυντής.
  Στη μισή ίντσα η τιμή ενός δακτυλίου MERUS είναι 507€ + ΦΠΑ.
 3. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ:
  Το σύστημα Campbell SYSTEM CROS-4 θα σας καλύψει.
  Η τιμή του είναι (με ειδική έκπτωση για εσάς) 460€ + ΦΠΑ.

Πιο κάτω ακολουθεί ενημέρωση σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

 1. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ:
  Στην ενότητα Γεωργία – Εξοπλισμός, Ολοκληρωμένες Μονάδες Παραγωγής, Α’ Ύλες & Αναλώσιμα θα βρείτε μεταξύ άλλων και τις πιο κάτω ενδιαφέρουσες προτάσεις μας:

 2. ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ: ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ:
  Δείτε την ενότητα Ψυχρή Σύντηξη, η Λύση στο Ενεργειακό Πρόβλημα του Πλανήτη (Cold Fusion). Υπολογίζεται ότι στα τέλη του 2014 με αρχές του 2015 θα αρχίσει να διατίθεται πλέον μαζικά αυτή η τεχνολογία. Προς το παρόν, μπορείτε απλά να ενημερωθείτε διαβάζοντας τις σελίδες αυτής της ενότητας.
 3. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:
  Δείτε την ενότητα Ξενοδοχεία, όπου θα βρείτε τα εξής ενδιαφέροντα θέματα:

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media