Κατάργηση Δυσοσμίας & Άλγης σε Λίμνες Γηπέδου Γκολφ σε Ξενοδοχείο

(Για να δείτε την αρχική πρόταση που είχε γίνει
στον ίδιο πελάτη τρεις μήνες νωρίτερα, πατήστε εδώ.)

Τον Οκτώβριο του 2013, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτη μας που ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη λύση που δώσαμε στο πρόβλημά του, του στείλαμε την ακόλουθη επιστολή:

Κύριε …,

Σε συνέχεια της πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε:

Μετά από την ευχάριστη είδηση ότι το OXONE PS16 που ρίξατε στις λίμνες σας στις αρχές Αυγούστου κατέστειλε τη δυσοσμία και την άλγη για όλο τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και συνεχίζει να μην υπάρχει δυσοσμία μέχρι και σήμερα, μπορούμε με βεβαιότητα να προτείνουμε ως ολοκληρωτική λύση τη χρήση αυτού και μόνο του προϊόντος.

Η δοσολογία κάθε χρόνο θα είναι:
– 150 κιλά το Πάσχα
– 150 κιλά τον Ιούνιο
– 150 κιλά τον Αύγουστο

Δηλαδή, με 450 κιλά υλικό, συνολικής αξίας μικρότερης των 5.000€, θα έχετε οριστική λύση στο πρόβλημά σας, χωρίς καμία άλλη περίπλοκη και ακριβή παρέμβαση στις εγκαταστάσεις σας. Αυτή η θετική εξέλιξη οφείλεται στην απρόσμενα μακρά διάρκεια της δράσης του OXONE PS16, που συνεχίζει να μας ξαφνιάζει με τις εκπληκτικές ιδιότητές του.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν η δράση του υλικού δεν είχε τόσο μακρά διάρκεια, θα σας προτείναμε το σύστημα ιονισμού και οξυγόνωσης OXYGENEO, που θα κόστιζε σίγουρα πάνω από 80.000€ για συνολικό όγκο νερού 45.000 κυβικών που έχουν και οι τρεις λίμνες μαζί. Αυτή η επένδυση τώρα είναι περιττή.

Παρόλα αυτά, προτείνουμε τη χρήση του συστήματος OXYGENEO (με πολύ χαμηλότερο κόστος λόγω του μικρού όγκου νερού) στις πισίνες των εγκαταστάσεών σας. Και εκεί, όμως, μπορεί να σας συμφέρει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να χρησιμοποιήσετε το ενεργό οξυγόνο, για να έχετε οικολογικές πισίνες με εξαιρετικά μειωμένη τη χρήση του χλωρίου. Στις πισίνες χρησιμοποιείται ο άλλος τύπος του προϊόντος, το OXONE D15.

Τέλος, στη δεξαμενή συγκέντρωσης του νερού στην έξοδο του βιολογικού σας, όπου, όπως μου αναφέρατε, επίσης υπάρχει πρόβλημα δυσοσμίας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιείτε το OXONE PS16 σε δοσολογία ανάλογη της πιο πάνω αναφερθείσας, ανάλογα με τα κυβικά νερού της δεξαμενής σας.

Στην ενότητα Ξενοδοχεία υπάρχουν αρκετά ακόμα θέματα που θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να τα παρουσιάσω στον τεχνικό διευθυντή σας. Ένα παράδειγμα είναι η Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία, με την οποία σας εξοικονομούμε πραγματικά πολλά χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να βάφονται οι εξωτερικοί τοίχοι για πολλά χρόνια, αφού μένουν καθαροί και με ζωντανά χρώματα, χωρίς αλμύρα, χώματα, ρωγμές και άλλες φθορές.

Μοιράσου το στα social media