Μαύρισμα Αρμών Πλακιδίων Πισίνας από την Ανάπτυξη Άλγης

Προς ξενοδοχείο …
Υπόψη κ. …

Κύριοι,

Σε συνέχεια της χθεσινης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας ενημερώνω για μία πολύ απλή και οριστική λύση για το πρόβλημα της άλγης στην πισίνα σας. Είναι το BLUE MAGIC, υγρό απολυμαντικό νερού, με ιονισμένο χαλκό, προϊόν νανοτεχνολογίας.

Με τη χρήση του υλικού αυτού, η μαυρίλα στους αρμούς θα υποχωρήσει και μέσα σε λίγες μέρες θα έχει εξαφανιστεί.

Επίσης, το νερό θα είναι πιο διαυγές και η ποσότητα χλωρίου που θα χρειάζεται η πισίνα θα είναι πολύ λιγότερη. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να κάνετε σοκ χλωρίου τόσο τακτικά ή και καθόλου.

Η συσκευασία των 5 λίτρων κοστίζει 300€ – 10% = 270€ + ΦΠΑ.
Επίσης, θα χρειαστείτε ένα test kit μέτρησης υπολειμματικού χαλκού, αξίας 40€ + ΦΠΑ.

Σε πισίνα 110 κυβικών θα βάλετε περίπου 1,8 λίτρα στο ξεκίνημα και θα συμπληρώνετε μικρή ποσότητα όποτε μετράτε μείωση του χαλκού κάτω από τα 0,3ppm. Θα βάζετε τόση ποσότητα όση χρειάζεται, ώστε να είναι περίπου στα 0,5ppm ο χαλκός. Την πρώτη φορά μπορεί να πάει και μέχρι το 1ppm με την ποσότητα που θα ρίξετε.

Αν προτιμάτε, μπορείτε να παραγγείλετε ένα σύστημα παραγωγής ιόντων χαλκού και αργύρου και οξυγόνωσης για την απολύμανση και την οξείδωση των οργανικών ενώσεων. Πρόκειται για το OXYGENEO. Η τιμή του είναι 1.700€ + ΦΠΑ, αν το νερό σας είναι σχετικά μαλακό ή υφάλμυρο, και περίπου η διπλάσια (OXYGENEO PLUS), αν το νερό είναι σκληρό ή υφάλμυρο και έχει ως εκ τούτου υψηλή αγωγιμότητα. Επιπλέον, θα σας κοστίσει γύρω στα 800-1.000€ ο τεχνικός που θα στείλουμε για την εγκατάσταση, αν δεν μπορεί κάποιος δικός σας τεχνικός να το εγκαταστήσει. Αναλυτική προσφορά μπορείτε να μας ζητήσετε, αν θέλετε.

Εναλλακτικές λύσεις: (προς συζήτηση, για επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας)

Με αυτήν την ευκαιρία, προσθέτω κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media