Προστασία από τη Λεγεωνέλλα (Legionella)
με το σύστημα LEGIONCARE

κορυφαία ελληνική τεχνολογία

Τεχνική και Οικονομική Πρόταση προς Πελάτες

Το πιο κάτω κείμενο αναφέρεται σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλινικές ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο με κεντρικό σύστημα ζεστού νερού χρήσης.

Επίσης, με κάποιες μικρές τροποποιήσεις θα μπορούσε να απευθύνεται και σε βιομηχανία με πύργους ψύξης ή σε κάποιον Δήμο με σιντριβάνι σε θερμό κλίμα, όπου η θερμοκρασία του νερού μπορεί ξεπεράσει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι τιμές σε αυτό το προϊόν δεν είναι ανακοινώσιμες και γι’ αυτό δεν αναφέρονται στο πιο κάτω κείμενο. Η Smart Technical Solutions υποβάλλει πλήρη οικονομική και τεχνική προσφορά γι’ αυτό το προϊόν μόνο κατόπιν συγκεκριμένης ζήτησης πελατών ή αντιπροσώπων της.

__________________________________________

Θέμα: Προσφορά για το σύστημα ιονισμού LEGIONCARE, σε συνδυασμό με άλλα επιβοηθητικά συστήματα, για την αποτελεσματική προστασία του δικτύου ύδρευσης των εγκαταστάσεών σας από το βακτήριο της legionella και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Κύριοι,

Σχετικά με την προστασία του δικτύου ύδρευσης του ξενοδοχείου σας από τη legionella και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς και αφού λάβαμε υπόψη μας τις εξής πληροφορίες που μας δώσατε τηλεφωνικά:

– δεξαμενή νερού χωρητικότητας 200 κυβικών
– κατανάλωση νερού 150-200 κυβικά την ημέρα
– εντοπίστηκε το βακτήριο της legionella στο νερό ύδρευσης του ξενοδοχείου σας

σας υποβάλλουμε την ακόλουθη τεχνική και οικονομική προσφορά μας:

1. ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΟΝΙΣΜΟΥ LEGIONCARE

1.1. Συσκευή AQUACARE, τύπος LEGIONCARE I, αποτελούμενη από έναν ηλεκτρονικό πίνακα, ένα θάλαμο ιονισμού με ηλεκτρόδια χαλκού & αργύρου και ένα Test Kit μέτρησης του υπολειμματικού χαλκού, κατάλληλη για την πλήρη απολύμανση του νερού για δεξαμενές μέχρι 200 κυβικών την ώρα. Ο θάλαμος ιονισμού θα εγκατασταθεί σε διάταξη ανακυκλοφορίας που θα κατασκευαστεί με τρόπο ώστε το νερό της δεξαμενής να αντλείται, να ιονίζεται και να επιστρέφει στη δεξαμενή πριν καταναλωθεί. Οι ώρες λειτουργίας της ανακυκλοφορίας θα είναι τόσες όσες απαιτούνται για να εξασφαλιστεί σταθερά ικανοποιητική συγκέντρωση ιόντων χαλκού και αργύρου μέσα στο νερό (θα γίνουν κάποιες δοκιμές στο ξεκίνημα, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στον πίνακα).

Τιμή συσκευής: … Ευρώ + ΦΠΑ

1.2. Διάταξη Χημικού Καθαρισμού Ηλεκτροδίων: Προαιρετικά, για μέγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να παραγγείλετε και μία διάταξη χημικού καθαρισμού των ηλεκτροδίων με αντλία ανακυκλοφορίας διαλύματος υδροχλωρικού οξέως
Τιμή: … Ευρώ + ΦΠΑ

1.3. Πλαίσιο Στήριξης Ηλεκτρονικού Πίνακα και Αντλίας Ανακυκλοφορίας με Αναμονές για Σύνδεση με τους Σωλήνες: Προαιρετικό
Τιμή: … Ευρώ + ΦΠΑ

1.4. Κόστος υλικών και εργασίας εγκατάστασης:
Κόστος: … Ευρώ + ΦΠΑ. Το ακριβές κόστος θα υπολογιστεί μετά από αυτοψία.

1.5. Εκτίμηση για το ετήσιο κόστος αναλωσίμων (ηλεκτρόδια):
Περίπου … Ευρώ + ΦΠΑ για κατανάλωση 150-200 κυβικών νερού ανά ημέρα για έξι μήνες το χρόνο. Αυτό είναι ουσιαστικά όλο το λειτουργικό κόστος του συστήματος, αφού η κατανάλωση ρεύματος και οι χημικοί καθαρισμοί των ηλεκτροδίων έχουν πολύ χαμηλό κόστος.

1.6. Προαιρετική αγορά δεύτερου θαλάμου ιονισμού:
… Ευρώ + ΦΠΑ
Αν η κατανάλωση νερού είναι στα 150 κυβικά την ημέρα, τότε σίγουρα επαρκεί ένας θάλαμος, ενώ, αν η κατανάλωση είναι στα 200 κυβικά την ημέρα, τότε βρισκόμαστε στο όριο της απόδοσής του. Κατά συνέπεια, έχουμε δύο επιλογές:
α) Να τοποθετήσουμε καταρχήν ένα θάλαμο και, αν χρειαστεί ενίσχυση, να προσθέσουμε τότε και το δεύτερο θάλαμο.
β) Να παραγγείλετε από την αρχή και τους δύο θαλάμους: Αυτή η λύση έχει μεν πιο μεγάλο αρχικό κόστος, όμως έχει το πλεονέκτημα ότι τα ανταλλακτικά ηλεκτρόδια θα έχουν τη διπλάσια διάρκεια ζωής (δηλαδή περίπου 5-6 χρόνια) (χωρίς αυτό φυσικά να μεταβάλλει το ετήσιο κόστος τους, αφού θα είναι πλέον δύο τα ηλεκτρόδια προς αντικατάσταση και όχι ένα). Επίσης, έχει το πλεονέκτημα ότι δεν θα χρειαστεί παρέμβαση στη διάταξη ανακυκλοφορίας για εγκατάσταση του δεύτερου θαλάμου, ούτε θα χρειαστεί εκ νέου ρύθμιση για τις ώρες λειτουργίας της ανακυκλοφορίας.

ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΤΛ.

Δείτε τη σελίδα Σύστημα LEGIONCARE – Κείμενο Προσφοράς.

______________________________________

Παρατηρήσεις σχετικά με τις τιμές που αναφέρονται στα κείμενα αυτής της ενότητας:

Δείτε την κεντρική σελίδα αυτής της ενότητας: Τεχνικές και Οικονομικές Προτάσεις προς Πελάτες.

______________________________________

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ

Μία οικονομική και εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για το πρόβλημα της λεγεωνέλλας, με πολύ χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, παρουσιάζεται σε αυτή τη σελίδα. Προτείνουμε να τη μελετήσετε και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξετάσουμε μαζί ποια είναι η ιδανική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις.

Μοιράσου το στα social media