Πρόταση σε Δημοτικό Κολυμβητήριο
για Οικολογική Μέθοδο Καθαρισμού του Νερού

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας ενημερώνουμε για το ενεργό οξυγόνο σε σκόνη OXONE D15 (δείτε τη σχετική σελίδα), με το οποίο μπορείτε να καταργήσετε εντελώς το σοκ χλωρίωσης και να μειώσετε την τακτική χρήση χλωρίου κατά 25-30%. Έτσι, η οσμή του χλωρίου θα εξαλειφθεί, τα μάτια των κολυμβητών δεν θα τσούζουν, το δέρμα δεν θα ερεθίζεται, τα τοιχώματα δεν θα ξεβάφουν και γενικά θα έχετε μία πολύ οικολογική λύση για το νερό σας.

Ανεξάρτητα από τα πιο πάνω, εντελώς πληροφοριακά, μπορείτε να δείτε και την εξής σελίδα του δικτυακού τόπου μας:
Σύστημα Οξυγόνωσης Νερού OXYGENEO στο Κολυμβητήριο Καρπενησίου
Αυτό είναι ένα αρκετά ακριβό σύστημα, που επίσης βοηθάει στην ποιότητα του νερού με απόλυτα οικολογική μέθοδο.

Η πρότασή μας είναι να προχωρήσετε σε μία δοκιμαστική παραγγελία του ενεργού οξυγόνου και στη συνέχεια μπορούμε να συζητήσουμε και άλλα θέματα που θα σας ενδιαφέρουν, όπως π.χ. το σύστημα οξυγόνωσης. Για να σας υποβάλουμε την προσφορά μας, θα χρειαστούμε κάποιες τεχνικές πληροφορίες, όπως π.χ. τις διαστάσεις της κολυμβητικής δεξαμενής σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media