Καθαρισμός Ανοξείδωτου Πλακοειδή Εναλλάκτη
Βιοτεχνίας Παγωτών από τις Επικαθίσεις Αλάτων

Το πιο κάτω email εστάλη τον Ιούλιο του 2014 σε τεχνική εταιρεία που είχε αναλάβει τη συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων βιομηχανίας παγωτού με έδρα την Αττική. Ο υπεύθυνος της τεχνικής εταιρείας προτίμησε να αναθέσει στην εταιρεία μας τον χημικό καθαρισμό ενός ανοξείδωτου πλακοειδή εναλλάκτη θερμότητας ατμού-νερού, επειδή είδε στο δικτυακό τόπο μας τα υλικά FYTOCLEAN LIQUID και SCO-30 που έχουν την πολύ σημαντική ιδιότητα ότι δεν προκαλούν διαβρώσεις και οξείδωση ακόμα και στα πολύ ευαίσθητα μέταλλα όπως είναι το αλουμίνιο.

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

 1. ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ:
  Ανέλαβε ο τεχνικός μας που εξειδικεύεται στους χημικούς καθαρισμούς. Την Τετάρτη το απόγευμα θα είναι εδώ για την παραλαβή του εναλλάκτη, που θα σας τον παραδώσουμε καθαρό – και χωρίς καθόλου διαβρώσεις – την Πέμπτη το μεσημέρι, ή και νωρίτερα.
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν χρειαστεί αποσυναρμολόγηση του εναλλάκτη, θα πρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας τα λάστιχα (φλάντζες) στεγανοποίησης, επειδή τα παλιά λάστιχα θα έχουν μάλλον καταστραφεί.
 2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΘΙΣΕΙΣ ΑΛΑΤΩΝ:
  Έχουμε εφαρμόσει τη γερμανική τεχνολογία MERUS στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων με πολύ καλά αποτελέσματα, όσο αφορά τον καθαρισμό παλαιών επικαθίσεων αλάτων, την αποφυγή νέων επικαθίσεων, καθώς επίσης και την εξάλειψη των ασβεστούχων επικαθίσεων στους σωλήνες και τους βραστήρες γάλακτος. Μπορείτε να προτείνετε, συνεπώς, στον πελάτη σας την αγορά ή ενοικίαση επαρκούς αριθμού δακτυλίων MERUS σε διάφορα σημεία της εγκατάστασης. Μία βιοτεχνία παγωτού στο Βόλο αγόρασε πέντε δακτυλίους πριν από αρκετά χρόνια, και είχε άριστα αποτελέσματα.
 3. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ:
  Για την ενημέρωσή σας μπορείτε να δείτε τη σελίδα Γαλακτοκομικές & Τυροκομικές Μονάδες και τη σελίδα Βιομηχανία γενικά.
 4. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ:
  Αναζητούμε ένα αξιόπιστο συνεργάτη στο αντικείμενό σας, με λογικές τιμές, ώστε να υπάρχει ένα περιθώριο για να έχει και η εταιρεία μας ένα κέρδος, καθώς δεχόμαστε πολύ συχνά ζητήσεις από πελάτες διαφόρων κατηγοριών και μεγεθών για διάφορα ηλεκτρομηχανολογικά θέματα καθαρισμών, συντηρήσεων, βελτιώσεων, μετατροπών κτλ. Την Τετάρτη που θα μας φέρετε τον εναλλάκτη, θα συζητήσουμε και αυτό το θέμα. Οι ζητήσεις που δεχόμαστε αφορούν κατά κανόνα διάφορα προϊόντα που έχουμε αναρτημένα στο δικτυακό τόπο μας, για τα οποία οι πελάτες μάς ζητούν να αναλάβουμε και την εφαρμογή τους, για να έχουμε την ευθύνη εμείς.
 5. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ:
  Αν έχετε χρόνο και διάθεση, μπορείτε να μελετήσετε τις ενότητες:
  Γραφεία Μελετών
  Τεχνικές Εταιρείες Κατασκευών, Λειτουργίας & Συντηρήσεων
  Τεχνικές και Οικονομικές Προτάσεις προς Πελάτες (ΤΟΠΠ)
  Περιγραφές Εφαρμογών (ΠΕ) (Case Studies)
  Τα Συνήθη Τεχνικά Προβλήματα και οι Λύσεις τους (ΣΤΠΛ)

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media