Καθοδική (Αντιδιαβρωτική) Προστασία
σε Ηλιακά Συστήματα (Θερμοσίφωνα και Συλλέκτες)

Τον Απρίλιο του 2014 μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ανοξείδωτων ηλιακών θερμοσιφώνων και συλλεκτών μάς ζήτησε να τις υποβάλουμε την πρότασή μας για την παθητικοποίηση της εσωτερικής επιφάνειας των θερμοσιφώνων μετά τη συγκόλληση, κατά την οποία η εσωτερική πλευρά της ανοξείδωτης λαμαρίνας υπερθερμαίνεται, με αποτέλεσμα να σκουραίνει από κατάλοιπα αιθάλης που επικάθηνται πάνω της.

Το ζητούμενο είναι ο τέλειος καθαρισμός της και η παθητικοποίησή της, ώστε να μην υπόκειται σε διάβρωση και ρυπαίνει το νερό με μέταλλα και οξείδια μετάλλων και παράλληλα να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τρυπήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, ο πελάτης μάς τόνισε ότι θα πρέπει πριν τον καθαρισμό να έχει γίνει απομάκρυνση του λαδιού της λαμαρίνας. Η πρόταση που υποβάλαμε στον πελάτη μας ήταν η εξής:

Κύριοι,

Σε συνέχεια της χθεσινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας:

  1. Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε τις σελίδες που αναρτήσαμε αμέσως μετά τη χθεσινή συζήτησή μας.
  2. Εκεί περιγράφεται επακριβώς η διαδικασία και ο χρόνος που απαιτείται για τον καθαρισμό και την παθητικοποίηση της ανοξείδωτης επιφάνειας.
  3. Η απολάδωση του μετάλλου θα χρειαστεί να γίνει με το ARR – SAFETY LIQUID μόνο σε περίπτωση που το λάδι είναι πολύ και δεν μπορεί να απομακρυνθεί με άλλα μέσα.
  4. Οι τιμές των υλικών αυτών για μεγάλες ποσότητες είναι:
   1. PICKLING FLUID: …€ + ΦΠΑ / λίτρο
   2. PASSIVATING FLUID: …€ + ΦΠΑ / λίτρο
   3. ARR – SAFETY LIQUID: …€ + ΦΠΑ / λίτρο
 1. ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ:
  1. MAX GROW
   Πιο ακριβή λύση χωρίς καθόλου αναλώσιμο για 25 έτη τουλάχιστον, και με αρκετά παράπλευρα οφέλη για ολόκληρη την εγκατάσταση.
  2. Μπορείτε να διαβάσετε μερικές ακόμα σελίδες του δικτυακού τόπου μας που αναφέρονται στα πιο πάνω θέματα:

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας και τα προϊόντα σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις.

Μοιράσου το στα social media