Προϋποθέσεις για να σας Υποβάλουμε μία Υπεύθυνη και
Ολοκληρωμένη Προσφορά για τον Καθαρισμό του Δικτύου σας

Σε συνέχεια της σελίδας Καθαρισμός, Φίλτρανση, Εξαέρωση και Προληπτική Συντήρηση σε Κεντρικό Κύκλωμα Θέρμανσης-Ψύξης Κτιρίου, παρουσιάζουμε πιο κάτω μία επιστολή που στείλαμε στον πελάτη λίγες ημέρες αργότερα, προκειμένου να του εξηγήσουμε ότι σημασία έχει να γίνει σωστή μελέτη και δεν πειράζει να καθυστερήσουμε λίγες ημέρες παραπάνω. Αυτή είναι η πάγια θέση της Smart Technical Solutions, που προτιμάει να μην παίρνει κάποιες αναθέσεις έργων παρά να δημιουργεί προβλήματα στους πελάτες της.

Κύριοι,

Σε συνέχεια της πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας και μετά από συζήτηση με τους τεχνικούς μας, θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι τεχνικά αδύνατο να δώσει κάποιος υπεύθυνη προσφορά για τον καθαρισμό του δικτύου θέρμανσης του κτιρίου σας, χωρίς να γίνει πρώτα πλήρης ογκομέτρηση της εγκατάστασης και χωρίς να εξεταστούν κάποιες ακόμα σημαντικές λεπτομέρειες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η διεύθυνση της εταιρείας σας επιθυμεί την άμεση λύση των προβλημάτων στο κύκλωμα θέρμανσης, όμως για να δώσουμε πραγματικά οριστική λύση και να μη δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα με τις παρεμβάσεις μας, θα πρέπει να μας δοθεί λίγος ακόμα χρόνος.

Αν κάποια άλλα συνεργεία σάς έχουν ήδη δώσει προσφορές χωρίς να έχουν κάνει τόσο αναλυτική μελέτη των δεδομένων της εγκατάστασης, η άποψή μας είναι ότι θα πρέπει να τα αγνοήσετε εντελώς, επειδή το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είναι σε θέση να φέρουν σωστά σε πέρας το έργο τους, με αποτέλεσμα να βρεθείτε και εσείς και αυτοί σε δύσκολη θέση.

Ελπίζουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να μπορέσετε να ολοκληρώσετε με τους τεχνικούς μας τη λήψη των στοιχείων που απαιτούνται, ώστε να σας υποβάλουμε την προσφορά μας το συντομότερο δυνατό.

Όπως έχουμε πει, η προσφορά θα περιλαμβάνει καταρχήν τον καθαρισμό και επίσης την τοποθέτηση μηχανισμών φίλτρανσης και απαέρωσης FERROCLEAN, συσκευές καθοδικής (αντιδιαβρωτικής) προστασίας STOPCOR και δακτυλίους MERUS για την προστασία από τις επικαθίσεις αλάτων. Το επείγον, όπως είπαμε, είναι ο καθαρισμός, ενώ τα άλλα μπορούν να γίνουν και σε δεύτερη φάση, αν δεν δοθεί έγκριση από την οικονομική διεύθυνση της εταιρείας σας για να υλοποιηθούν όλα μαζί, σε μία παραγγελία.

_____________________________________

Δύο εβδομάδες αργότερα, μετά από μία δεύτερη αυτοψία και αναλυτική μελέτη των δεδομένων που είχαμε στη διάθεσή μας, ήμασταν σε θέση να στείλουμε την τεχνική & οικονομική προσφορά μας.

Μοιράσου το στα social media