Πρόταση για Χημικό Καθαρισμό και Επαναφόρτιση Δακτυλίων MERUS σε Βιομηχανία Φαρμάκων

Τον Δεκέμβριο του 2014 ένας παλιός πελάτης μας επανήλθε, επειδή ψάχνοντας μία λύση στο διαδίκτυο βρήκε τη σελίδα μας για τον φυτικό απορροφητή κηλίδων PEAT SORB. Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μας, κατά την οποία συζητήσαμε και διάφορα άλλα θέματα που τον ενδιέφεραν, του στείλαμε την πιο κάτω παρουσίαση:

Κύριε ,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, επιβεβαιώνω πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτω κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

 1. PEAT SORB
  Η τιμή του κάθε σακιού που περιέχει περίπου 12 κιλά υλικό είναι 108€ + ΦΠΑ.
  Θα έχετε έκπτωση 10% επί αυτής της τιμής.
  Για 360 λίτρα διαλύτη χρειάζεται περίπου το 1/8 σε λίτρα PEAT SORB, δηλαδή 4 σακιά.
  Προτείνουμε, όμως, για παν ενδεχόμενο να παραγγείλετε 5 σακιά. Εξάλλου, μπορεί να χρειαστεί ξανά.
 2. MERUS
  Το 2002 και το 2003 είχατε αγοράσει δακτυλίους συνολικής αξίας περίπου 15.000€ για τις εγκαταστάσεις σας. Το πιθανότερο είναι ότι αυτοί οι δακτύλιοι δεν λειτουργούν πια. Χρειάζονται επαναφόρτιση για να λειτουργήσουν ξανά όπως όταν ήταν καινούργιοι. Επίσης, ενδεχομένως να έχουν αλλάξει κάποιες διατομές σωλήνων. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους αντίστοιχους δακτυλίους με άλλους κατάλληλων διατομών. Αν σας ενδιαφέρει ακόμα αυτή η μέθοδος προστασίας από άλατα και σκουριά, μπορούμε να το συζητήσουμε και να κάνουμε μία αυτοψία, για να σας υποβάλουμε μία προσφορά.
 3. ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ:
  Σε πολλές περιπτώσεις οι πελάτες μας έχουν την εντύπωση ότι δεν έχουν επικαθίσεις σε σωληνώσεις, εναλλάκτες, λέβητες, boilers κτλ., αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν επικαθίσεις, οι οποίες προκαλούν περιττή κατανάλωση ενέργειας. Προτείνω να κάνει μία αυτοψία ο εργοδηγός του συνεργείου μας χημικών καθαρισμών, ο οποίος είναι έμπειρος υδραυλικός, για να διαγνώσει αν σε κάποια σημεία υπάρχει πρόβλημα που δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα. Αν ναι, θα σας υποβάλουμε μία προσφορά για τον καθαρισμό ενός αντικειμένου, π.χ. ενός εναλλάκτη, με σκοπό να διαπιστώσετε την βελτίωση της λειτουργίας του αμέσως μετά τον καθαρισμό. Αν δείτε ότι πράγματι υπάρχει διαφορά, θα προχωρήσουμε και σε άλλους καθαρισμούς στη συνέχεια. Πληροφορίες στη σελίδα: Χημικός και Μηχανικός Καθαρισμός Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
 4. ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Σε αυτόν τον τομέα έχουμε μοναδική μέθοδο, που επιτυγχάνει τέλειο καθαρισμό: ο αέρας περνάει και πάλι χωρίς εμπόδια ανάμεσα στα στοιχεία. Η ψύξη τους γίνεται ξανά όπως όταν ήταν καινούργια. Πληροφορίες: LPDCS, Χημικός και Μηχανικός Καθαρισμός Χαμηλής Πίεσης σε Ψύκτρες (Στοιχεία) Αλουμινίου
 5. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
  Το κυριότερο αντικείμενο της εταιρείας μας σήμερα είναι πλέον η καινοτόμος τεχνολογία μονωτικών υλικών εμποτισμού WINWET. Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υγροθερμομόνωση των εγκαταστάσεών σας με συγκριτικά χαμηλό κόστος και εγγύηση για πολλά χρόνια, χάρη στην αρχή του εμποτισμού αντί της επικάλυψης που εφαρμόζουν όλες οι άλλες μέθοδοι.
  Κατά τα άλλα, μπορείτε να δείτε την ενότητα Βιομηχανία, Βιοτεχνία & Χειροτεχνία, όπου θα βρείτε σίγουρα αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media