Βαφή για τον Περιβάλλοντα Χώρο Πισίνας, Προστασία Βαμμένων Τοίχων

και άλλες Τεχνικές Προτάσεις μας για το Ξενοδοχείο σας.

Την Πρωτομαγιά του 2014 δεχθήκαμε μία ζήτηση από έναν ξενοδόχο, που έχει πρόσφατα αγοράσει ένα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και κάνει τώρα τις απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης.

Ο περιβάλλων χώρος της πισίνας είναι στρωμένος με πλακάκι, το οποίο έχει βαφτεί αλλεπάλληλες φορές, όμως το χρώμα έχει στάμπες από το χλώριο και έχει ξεφλουδίσει σε μερικά σημεία. Αρχικά προτείναμε τις ακριβές αλλά αισθητικά άριστες λύσεις της POLYUREA ή της πατητήες τσιμεντοκονίας CONCRETE COLLECTION, όμως τα 40-50 ευρώ το τ.μ. που θα κόστιζε για μία επιφάνεια 150 τ.μ. ήταν υπερβολικά για τον συγκεκριμένο πελάτη.

Έτσι, του προτείναμε τη λύση του SMALTOLACK  με ένα κόστος γύρω στα 7 ευρώ το τ.μ., όμως και αυτή η λύση τού φάνηκε ακριβή. Καταλήξαμε τότε σε μία οικονομική και αξιόπιστη λύση, που απαιτεί μία συντήρηση κόστους περίπου 2 ευρώ το τ.μ. κάθε ξεκίνημα σεζόν.

Παράλληλα, ο πελάτης ενδιαφέρθηκε σοβαρά και για την προστασία των μόλις πρόσφατα βαμμένων τοίχων του, ώστε να μη χρειαστεί να τους ξαναβάψει για πολλά χρόνια.

Το κείμενο που του στείλαμε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μας ήταν το εξής:

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

 1. ΒΑΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΒΑΜΜΕΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ:
  1. Αστάρι BETOSTAL F/18 ή BETOCRYL (θα μας το διευκρινίσει ο χημικός μας σε περίπτωση παραγγελίας σας), ένα χέρι αρκεί.
  2. Ακρυλική βαφή εξωτερικών χώρων COVERLACK 935, δύο χέρια (θα χρησιμοποιήσετε χρωστική για πλαστικά χρώματα από το χρωματοπωλείο, για να δώσετε την απόχρωση που θέλετε)
  3. Τελική αντιολισθητική, υδρόφοβη και ελαιόφοβη προστασία AQUABLOCK (ζωντανεύει το χρώμα) ή BETOCRYL (γυαλίζει περισσότερο την επιφάνεια). Θα σας δώσουμε δείγματα και από τα δύο υλικά, για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει καλύτερα αισθητικά.
  4. Κόστος υλικών: 4,50€ + ΦΠΑ ανά τ.μ.
  5. Ετήσια επανάληψη για συντήρηση:
   Μόνο το τελευταίο υλικό, εφόσον διαπιστώσετε φθορά του. Ετήσιο κόστος υλικού συντήρησης: 2,00€ + ΦΠΑ ανά τ.μ. Η βαφή θα παραμείνει έτσι σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.
  6. Ισχύει η Εγγύηση Μέγιστου Κόστους Υλικών για τις πιο πάνω τιμές.
 2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΜΕΝΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ:
  1. Τώρα που έχετε βάψει πρόσφατα τους τοίχους του ξενοδοχείου σας και είναι καθαροί, είναι εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε κάτι ώστε να μη χρειαστεί να ξαναβάψετε για πολλά χρόνια.
  2. Το κόστος ανά τ.μ. θα είναι περίπου 2,00€ + ΦΠΑ.
 3. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:
  1. Δείτε την ενότητα Ξενοδοχεία.
  2. Επίσης, αν θέλετε, μπορείτε να δείτε και άλλες σελίδες της ενότητας Πελάτες & Εφαρμογές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media