Θερμομόνωση Ταράτσας με Μάρμαρο
Χωρίς Αλλοίωση της Εμφάνισής του

Τον Μάιο του 2014 δεχτήκαμε μέσα από τη Φόρμα Επικοινωνίας του δικτυακού τόπου μας την εξής ζήτηση:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΑΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟ. Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΦΥΚΙΑ!! ΝΟΜΙΖΩ ΗΡΑΚΛΙΤ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ; Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 170 τ.μ — Θέλω να λαμβάνω το newsletter σας.

Κύριε …,

Δυστυχώς δεν υπάρχει στην αγορά κανένα θερμομονωτικό υλικό που να είναι διαφανές και να μην αλλάζει την εμφάνιση του μαρμάρου πάνω στο οποίο θα εφαρμοστεί.

Υπάρχει, όμως, η δυνατότητα να εφαρμόσουμε την ανακλαστική βαφή ANTITHERM στους εσωτερικούς τοίχους που βρίσκονται περιμετρικά και στα ταβάνια που βρίσκονται κάτω από την ταράτσα σας. Έτσι, η υπέρυθρη ακτινοβολία των θερμαντικών σωμάτων θα ανακλάται σε μεγάλο βαθμό το χειμώνα και δεν θα διαφεύγει προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα το καλοκαίρι δεν θα εισέρχεται παρά μόνο σε πολύ μικρό βαθμό η υπέρυθρη ακτινοβολία του ήλιου μέσα στο σπίτι. Το αποτέλεσμα θα είναι οικονομία στη θέρμανση το χειμώνα και στον κλιματισμό το καλοκαίρι.

Για ακόμα περισσότερη δροσιά το καλοκαίρι συνιστούμε την εφαρμογή της ίδιας ανακλαστικής βαφής και στους εξωτερικούς τοίχους. Μάλιστα, με την εφαρμογή της υδρόφοβης ρητίνης AQUABLOCK στους εξωτερικούς τοίχους, θα επιτύχετε τα εξής: προστασία της βαφής για να μη φθαρεί για πολλά χρόνια και επίσης αυτό που εμείς έχουμε ονομάσει Θερμομόνωση μέσω Υδροφοβίας, που είναι ένα πολύ απλό φαινόμενο που λίγοι έχουν σκεφτεί να το εκμεταλλευτούν όπως έχει κάνει η δική μας εταιρεία, για περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας το χειμώνα.

Σχετικά με το μάρμαρο της ταράτσας σας, αυτό που έχουμε να προτείνουμε είναι η εφαρμογή της διαφανούς και υδρόφοβης ρητίνης AQUABLOCK, για την προστασία του από τους ρύπους και για την αδιαβροχοποίηση των αρμών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σημείωση: Το Heraklith που αναφέρατε είναι πλάκες ξυλόμαλλου, ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν της εταιρείας KNAUF με υψηλή μηχανική αντοχή, θερμομόνωση, ηχομόνωση / ηχοαπορρόφηση. Πιθανόν το πρόβλημα θερμομόνωσης που έχετε να οφείλεται σε κάποιες θερμογέφυρες που δημιουργήθηκαν κατά την εφαρμογή του.

Μοιράσου το στα social media