Ταράτσα: Ελαφροσκυρόδεμα και Θερμομονωτική Βαφή

Κείμενο Προσφοράς

Πατήστε πάνω στα υπογραμμισμένα προϊόντα,
για να δείτε τις αντίστοιχες σελίδες.

Σημείωση: Τα κόστη υλικών και εργασίας που αναφέρονται σε αυτήν την προσφορά στα διάφορα πεδία εφαρμογής είναι ενδεικτικά και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο έργο, επειδή εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι, για παράδειγμα, οι εξής:
– η προετοιμασία που απατείται πριν από την εφαρμογή των υλικών,
– η ευκολία πρόσβασης στο χώρο εφαρμογής,
– η χιλιομετρική απόσταση των εγκαταστάσεων του πελάτη από την έδρα της STS.

Κύριοι,

Σε συνέχεια της πρόσφατης αυτοψίας μας στο κτίριό σας, σας υποβάλλουμε πιο κάτω την προσφορά μας. Επειδή σε όλες τις παραγράφους της προσφοράς μας συμπεριλαμβάνονται διάφορες έξτρα εργασίες και ειδικά υλικά που θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και υψηλότερη ποιότητα από τη συνηθισμένη, σας παρακαλώ σε περίπτωση που έχετε προσφορές πιο οικονομικές, πριν προτιμήσετε εκείνες να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τι παραπάνω προσφέρουμε από άλλα συνεργεία, ώστε να μπορέσετε να εκτιμήσετε ποια προσφορά σάς συμφέρει πραγματικά.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι η προσφορά που ακολουθεί περιλαμβάνει διπλή θερμομόνωση και τριπλή στεγανοποίηση της ταράτσας σας, και όλα αυτά σε ένα λογικό κόστος.

”Διπλή θερμομόνωση” σημαίνει αποκλεισμός της εξ επαφής μετάδοσης της θερμότητας με το ελαφροσκυρόδεμα που περιέχει διογκωμένη πολυστερίνη και παράλληλα ανάκλαση της υπέρυθρης ακτινοβολίας (θερμικό κύμα) που μεταδίδεται ανεξάρτητα από την ύπαρξη ενδιάμεσης ύλης και η οποία διαπερνά κάθε είδους μονωτικά υλικά χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας.

”Τριπλή υγρομόνωση” σημαίνει στεγανοποίηση της πλάκας με ρητίνη εμποτισμού πριν την εφαρμογή του ελαφροσκυροδέματος, στη συνέχεια στεγανοποίηση της επιφάνειας του ελαφροσκυροδέματος επίσης με ρητίνη εμποτισμού και, τέλος, στεγανοποίηση της ανακλαστικής θερμομονωτικής βαφής με ταυτόχρονη προστασία της από φθορές με ειδική στεγανωτική βαφή που περιέχει οψιδιανό για μεγάλες αντοχές σε μηχανικές καταπονήσεις, ώστε να είναι ιδανική για την κατασκευή δαπέδων βιομηχανικών προδιαγραφών. Επιπλέον, θα ακολουθήσει και η τελική προστασία με ελαιόφοβη και υδρόφοβη ρητίνη, για να μη λερώνεται η επιφάνειά σας.

 1. Καθαρισμός της πλάκας από παλιά αποσαθρωμένα ελαστομερή και μούχλα, με χρήση τροχού με συρματόβουρτσα και οικολογικού μυκητοκτόνου Fungostop (απαραίτητο βήμα σε περίπτωση που δε θα εφαρμοστεί ελαφροσκυρόδεμα)
 2. Εφαρμογή Betostal SLN απευθείας στην πλάκα για βασική στεγανοποίηση
 3. Εφαρμογή θερμομονωτικού ελαφροσκυροδέματος Poliplus Blu βάρους 250kg ανά κυβικό (δηλαδή με μέσο πάχος 10cm, 25kg ανά τ.μ., δηλαδή 3 τόνοι για ολόκληρη την ταράτσα 120 τ.μ.) για θερμομόνωση και ρύσεις (προαιρετικό, επειδή αφενός υπάρχουν ήδη σωστές ρύσεις όπως μας είπατε και αφετέρου επειδή θα γίνει επιπλέον θερμομόνωση με θερμομονωτική βαφή – βλ. πιο κάτω)
 4. Κάψιμο ελαφροσκυροδέματος με φλόγιστρο για να καταστραφούν τα επιφανειακά σφαιρίδια διογκωμένης πολυστερίνης
 5. Λείανση-στοκάρισμα ελαφροσκυροδέματος με ινοπλισμένη κόλλα για επένδυχη πολυστερίνης με πρόσμικτη ρητίνη Betoplex.
 6. Εφαρμογή Betostal SLN εκ νέου, για την υγρομόνωση του ελαφροσκυροδέματος
 7. Εφαρμογή Aerozyl θερμομονωτικής βαφής, για την ανάκλαση της θερμικής ακτινοβολίας
 8. Εφαρμογή Smaltolack για βατό δάπεδο υψηλών αντοχών, χρωματισμένο σε χρώμα της επιλογής σας και με επιπλέον χρωματισμό για απομίμηση αρμών πέτρα.
 9. Εφαρμογή Stainblocker για υδροφοβία και ελαιοφοβία, για προστασία της επιφάνειας από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, από τον πάγο και από λεκέδες λαδιού κτλ.

Κόστος εργασίας και υλικών: 60 ευρώ / τ.μ., δηλαδή σύνολο 7.080 ευρώ.
Αν αφαιρεθεί το ελαφροσκυρόδεμα: 32 ευρώ / τ.μ., δηλαδή σύνολο 3.776 ευρώ.

Στις πιο πάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Διάρκεια εργασιών: μία εβδομάδα ή 4 ημέρες, αν αφαιρεθεί το ελαφροσκυρόδεμα
Έναρξη εργασιών: σε 1-2 εβδομάδες από την ανάθεση
Τρόπος πληρωμής: 50% με την ανάθεση, 50% με την παράδοση του έργου
Ισχύς προσφοράς: 3 μήνες

Σύγκριση με άλλα υγρομονωτικά υλικά και άλλες μεθόδους υγρομόνωσης: Τα προϊόντα της σειράς WINWET υπερέχουν έναντι άλλων υγρομονωτικών προϊόντων της αγοράς στα εξής σημεία:

 1. Είναι διεισδυτικά και άρα δεν τα βλέπει ο ήλιος για να τα φθείρει, συνεπώς έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Τα επικαλυπτικά υλικά της αγοράς, καθώς και τα ασφαλτόπανα, οι σιλικόνες, η πίσσα, τα αλουμινόφυλλα κτλ. φθείρονται, αποσαθρώνονται και ξεφλουδίζουν, και απαιτούν συχνό ξήλωμα και εκ νέου εφαρμογή.
 2. Είναι τα πιο οικονομικά, με μεγάλη διαφορά από τις άλλες μεθόδους.
 3. Εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα, ακόμα και από ανειδίκευτο άτομο, που συχνά είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της οικοδομής. Αν κληθεί συνεργείο, και αυτό θα είναι πολύ οικονομικό, λόγω της απλότητας και της ταχύτητας της εργασίας.
 4. Έχουν ελαστικότητα και δεν καταστρέφονται από τις θερμικές συστολές και διαστολές, ενώ παράλληλα δεν επιτρέπουν τη ρηγμάτωση του σοβά, του μπετόν κτλ.
 5. Έχουν πολύ υψηλό δείκτη προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, με αποτέλεσμα να αντέχουν για δεκαετίες, ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται για επικάλυψη και όχι για διείσδυση.
 6. Διεισδύουν σε όλες της άκρες, ακόμα και στις πιο δύσκολες, τις οποίες είναι αδύνατο να καλύψουν οι επικαλυπτικές ρητίνες.
 7. Φυσικές ιδιότητες: Οι ρητίνες WINWET εξασφαλίζουν βατή επιφάνεια, μη φθαρτή από μηχανικές καταπονήσεις, χωρίς αλλοίωση της εμφάνισης και των άλλων φυσικών ιδιοτήτων της (χρώμα, ολισθηρότητα, γυαλάδα, κολλώδες, τραχύτητα κτλ.), καθώς τα υλικά είναι διεισδυτικά και, όταν πολυμερίζονται, γίνονται άχρωμα (διαφανή).
 8. Δεν προκαλούν οπτική ρύπανση, αφού είναι εντελώς αόρατα. Αντίθετα, όταν εφαρμόζονται σε πέτρα ή πλάκες Καρύστου, ζωντανεύουν το χρώμα τους, χωρίς να τους προσδίδουν αντιαισθητική γυαλάδα, όπως συμβαίνει με κάποια βερνίκια.
 9. Είναι οικολογικά, άρα αβλαβή για τον εργάτη που τα περνάει και για τους ενοίκους της οικοδομής, και δε βλάπτουν το περιβάλλον. Ανταποκρίνονται πλήρως στις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί οικολογικών εφαρμογών υγρομόνωσης. Δεν περιέχουν τους συνήθεις ανθυγιεινούς οργανικούς διαλύτες, φαινόλες και νάφθα που χρησιμοποιούνται σε άλλα υλικά υγρομόνωσης του εμπορίου, αλλά έχουν σαν βάση το νερό ή, στη χειρότερη περίπτωση, το white spirit, το οποίο είναι το λιγότερο βλαβερό.
 10. Αντέχουν ισόβια και στις αρνητικές πιέσεις (υγρομόνωση υπογείων) και σε συνεχή επαφή με το νερό ή την υγρασία (στεγανοποίηση θεμελίων, δεξαμενών, πισινών, βόθρων, ζαρντινιέρων κτλ.).
 11. Προσφέρουν οριστική λύση στο πρόβλημα της υγρομόνωσης των αρμών σε μπαλκόνια, βεράντες, αυλές, πισίνες κτλ., χωρίς να προκαλούν αντιαισθητική αλλαγή της εμφάνισης στην περιοχή γύρω από τους αρμούς.

Εγγύηση: 10 έτη. Πάντως, οι προδιαγραφές των υλικών είναι για ισόβια διάρκεια, επειδή δεν επηρεάζονται καθόλου από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, τις αλλαγές θερμοκρασίας και τον πάγο, αφενός χάρη στη χημική σύνθεσή τους και αφετέρου επειδή διεισδύουν βαθιά μέσα στους πόρους του μπετόν και του σοβά και δεν είναι εκτεθειμένα στις εξωτερικές συνθήκες. Η εγγύηση ισχύει μόνο για την περίπτωση που αναλάβει την εφαρμογή συνεργείο εξουσιοδοτημένο από τη Smart Technical Solutions ή από εξουσιοδοτημένο τοπικό αντιπρόσωπό της. Η εγγύηση δεν καλύπτει την περίπτωση που οι στεγανοποιημένες επιφάνειες θα παρουσιάσουν ρωγμές ή άλλες μεγάλες φθορές εξαιτίας κακής χρήσης ή σεισμών, μεγάλων μηχανικών καταπονήσεων και άλλων αιτίων που συνήθως προκαλούν ρωγμές και σπασίματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να αναλάβουμε με χρέωση την εκ νέου επισκευή των επιφανειών σας τοπικά. Η εγγύηση θα αρχίσει να ισχύει με την πλήρη εξόφληση του έργου και η ισχύς της θα λήξει 10 χρόνια μετά την ημερομηνία οριστικής παράδοσης του έργου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Smart Technical Solutions
Επικοινωνία

Μοιράσου το στα social media