Υγροθερμομόνωση Ταράτσας Ξενοδοχείου 500 τ.μ.
με Ρωγμές και Πρόβλημα Υγρασίας στα Δωμάτια

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας επιβεβαιώνω ότι υπάρχει τρόπος να μειωθεί σημαντικά το κόστος των υλικών για τη μόνωση της ταράτσας. Επίσης, σας στένω και μία ενημέρωση σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

1. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΡΟΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ:

  1. Καλό καθάρισμα της ταράτσας και μικρή διάνοιξη των ρωγμών και καθάρισμά τους. Αν υπάρχει μύκητας πάνω στην ταράτσα, θα χρειαστείτε το οικολογικό μυκητοκτόνο FUNGOSTOP.
   1 δοχείο των 20 λίτρων: 450€
  2. POLIBOND ELASTICO πρόσμικτη ρητίνη για χρήση με κόλλα πλακιδίων και λίγο νερό, για το γέμισμα των ρωγμών με υδαρές μίγμα με πινέλο,
   1 δοχείο των 20 λίτρων: 630€
  3. ARMOFIX επικαλυπτικό υλικό για εφαρμογή μετά το γέμισμα των ρωγμών,
   1 δοχείο των 20kg: 360€
  4. BETOSTAL SLN διεισδυτικό εμποτισμού, 3 πλημμυρισμοί για πλήρη αδιαβροχοποίηση του μπετόν.
   5 δοχεία των 20 λίτρων: 5 x 225 = 1.225€
  5. Ανακλαστική βαφή ANTITHERM (αντί του AEROZYL που είχαμε προτείνει αρχικά, το οποίο είναι λιγότερο οικονομικό, επειδή ένα δοχείο καλύπτει λιγότερα μέτρα επιφάνειας),
   10 δοχεία των 20kg: 10 x 360 = 3.600€
  6. Τελική προστασία επιφάνειας με το υδρόφοβο υλικό AQUABLOCK.
   Αυτό το υλικό συνιστούμε να το εφαρμόζετε προληπτικά μία φορά κάθε πέντε χρόνια, ώστε να παραμείνουν με βεβαιότητα ανέπαφα όλα τα υλικά που θα βρίσκονται από κάτω.
   3 δοχεία των 20 λιτρων: 3 x 495 = 1.485€

Οι πιο πάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.
Έκπτωση στις πιο πάνω τιμές: 45%.
Συνολική αξία μετά την έκπτωση: 4.262,50€ + ΦΠΑ.
Για τον τρόπο πληρωμής τηλεφωνήστε μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, επειδή έχουμε κάποιο περιθώριο για σταδιακή εξόφληση, με προκαταβολή ένα ποσό και επιταγές το υπόλοιπο.
Η παράδοση γίνεται 2-3 ημέρες μετά την κατάθεση της προκαταβολής.

2. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Δείτε την ενότητα που αφορά τα Ξενοδοχεία και ειδικά τη σελίδα Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία, που περιγράφει πώς μπορείτε να εξοικονομείτε αρκετά χρήματα κάθε χρόνο αποφεύγοντας τα βαψίματα και άλλες εργασίες “φρεσκαρίσματος” του ξενοδοχείου σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Με εκτίμηση,

Smart Technical Solutions

Μοιράσου το στα social media