Το πιο κάτω κείμενο εστάλη με email σε όλους τους πελάτες της Smart Technical Solutions τον Ιανουάριο του 2016.

Προσφορά Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016

Μονώστε Μόνοι σας την Ταράτσα σας με Έκπτωση 40% στα Υλικά μας!

Κόστος υλικών: Μόνο 3-4€ / m2 + ΦΠΑ

Εξαιρετική λύση για ιδιοκτήτες κτιρίων, αλλά και για συνεργεία μόνωσης.

Τώρα μπορείτε να μονώσετε μόνοι σας την ταράτσα σας, ή με τη βοήθεια ενός ανειδίκευτου εργάτη, χρησιμοποιώντας ειδικά στεγανωτικά υλικά εμποτισμού, τα οποία αδιαβροχοποιούν σε βάθος κάθε είδους επιφάνεια (πλάκα μπετόν, μωσαϊκό, τσιμεντόπλακες, αρμούς πλακιδίων, μάρμαρα κ.ά.). Σε αντίθεση με τα επικαλυπτικά υλικά, τα υλικά εμποτισμού προσφέρουν μία ασφαλή και διαχρονική λύση για τη στεγανοποίηση της ταράτσας σας, επειδή διεισδύουν σε βάθος μέσα στους πόρους της επιφάνειας, και έτσι δεν εκτίθενται στις καιρικές συνθήκες και δεν φθείρονται ούτε αλλοιώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για δωρεάν αυτοψία, εφόσον κριθεί σκόπιμο να γίνει αυτοψία της ταράτσας σας για την επιλογή των κατάλληλων υλικών.

Προβλήματα σαν αυτά στις ταράτσες αποτελούν πλέον παρελθόν χάρη στα υλικά εμποτισμού:

   

Τα υλικά εμποτισμού διεισδύουν σε βάθος μέσα στους πόρους και τις τριχοειδείς ρωγμές, όπου παρέχουν διακριτική και αόρατη αδιαβροχοποίηση, χωρίς να φθείρονται και να καταστρέφονται όπως τα επικαλυπτικά υλικά. Παράλληλα, επιτρέπουν τη διαπνοή, έτσι ώστε να μην αναπτύσσεται μούχλα και να μη γίνεται ανθυγιεινή η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό των κτιρίων:

   

Στη σελίδα του δικτυακού τόπου μας Τα Πλεονεκτήματα του Εμποτισμού έναντι της Επικάλυψης στη Στεγανοποίηση Επιφανειών μπορείτε να βρείτε αναλυτική παρουσίαση αυτού του θέματος.

Η εφαρμογή των υλικών είναι εξαιρετικά απλή. Παρόλα αυτά, μπορείτε να μας ζητήσετε να σας συστήσουμε συμβεβλημένα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορούν να αναλάβουν την εφαρμογή με σχετικά μικρό κόστος. Το κόστος της εφαρμογής θα είναι σχετικά μικρό, δεδομένου ότι τα υλικά εμποτισμού είναι απλά στη χρήση τους και δεν απαιτούν χρονοβόρες διαδικασίες όπως τα επικαλυπτικά υλικά. Η εγγύηση σε περίπτωση εφαρμογής των υλικών από συμβεβλημένο συνεργείο είναι για 10 χρόνια, όμως η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγαλύτερη, για τον λόγο που αναφέραμε πιο πάνω.

Τα υλικά εμποτισμού που εφαρμόζονται κατά κανόνα για τη στεγανοποίηση των ταρατσών είναι τα εξής:
BETOSTAL SLN (βασικός αδιαβροχοποιητής που εφαρμόζεται με 2 ή 3 διαδοχικούς πλημμυρισμούς)
CONTRAQUA 7/50 (τελικό υδρόφοβο υλικό που εφαρμόζεται μία φορά στο τέλος, στην πλάκα και στο στηθαίο)
Το κόστος αυτών των δύο υλικών σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει τα 4€ / m2 + ΦΠΑ.

Προαιρετικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον και η οικονομική βαφή COVERLACK THERMO πριν από το τελικό υδρόφοβο υλικό, ώστε να γίνει λευκή η επιφάνεια, για αισθητικούς λόγους και για δροσιά το καλοκαίρι. Εναλλακτικά, υπάρχει και η ανακλαστική βαφή ANTITHERM, με υψηλότερο κόστος και μεγαλύτερο συντελεστή θερμομόνωσης, και για το καλοκαίρι και για τον χειμώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα υλικά θα βρείτε στη σελίδα που αναφέραμε πιο πάνω.

Μοιράσου το στα social media