Προσφορά για τη Στεγανοποίηση Ταρατσών σε Αντλιοστάσια μίας ΔΕΥΑ

Τον Ιανουάριο του 2015, μιλώντας με τον τεχνικό διευθυντή μίας ΔΕΥΑ που είναι ήδη πελάτης μας (έχει εξοπλίσει όλα τα δίκτυα ύδρευσης με δακτυλίους MERUS για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων επικαθίσεων που είχε μέσα στους αγωγούς ύδρευσης), μας ενημέρωσε ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα στα αντλιοστάσιά τους, που είναι παλιές κατασκευές από σκυρόδεμα εκτεθειμένες σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον στεγανές οι ταράτσες τους. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια να στάζουν νερά μέσα στα αντλιοστάσια και να προξενούν ζημιές στους πίνακες και στα μοτέρ των αντλιών. Το πρόβλημα αφορά τόσο τα αντλιοστάσια ύδρευσης όσο και τα αντλιοστάσια αποχέτευσης.

Ο πελάτης μάς ανέφερε ότι είδε πρόσφατα στον δικτυακό τόπο μας μία τεχνολογία με την οποία στεγανοποιούμε τις ταράτσες αδιαβροχοποιώντας σε βάθος το σκυρόδεμα. Πράγματι, του απαντήσαμε, η ελληνική τεχνολογία μονωτικών υλικών WINWET είναι η μοναδική που έχει αυτήν την ιδιότητα, η οποία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Τα πλεονεκτήματα αυτά, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, τα συμπεριλάβαμε στο κείμενο της προσφοράς που μας ζήτησε και του στείλαμε:

Κύριε …,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας υποβάλουμε την προσφορά μας για τα κατάλληλα υλικά WINWET για την οριστική στεγανοποίηση των ταρατσών των αντλιοστασίων σας. Τα υλικά αυτά, που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα από ανειδίκευτο προσωπικό με βάση τις απλές οδηγίες που αναφέρονται στις ετικέτες τους, έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα του εμποτισμού, χάρη στο οποίο δεν φθείρονται με το πέρασμα του χρόνου, όπως συμβαίνει με τα συνήθη επικαλυπτικά υλικά (ασφαλτόπανα, ελαστομερή και άλλα). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα βρείτε στη σελίδα:
Σύγκριση των προϊόντων Winwet με τις παραδοσιακές μεθόδους υγρομόνωσης.

Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε και από τη σελίδα:
Πλεονεκτήματα, Οφέλη & Εγγυήσεις των Προϊόντων WINWET.

Τα υλικά που θα απαιτηθούν για τη στεγανοποίηση μίας ταράτσας 80 τ.μ., αφού γίνει πρώτα ένας καλός καθαρισμός της επιφάνειας, είναι τα εξής:

 1. 20 λίτρα FUNGOSTOP
  Οικολογικό υδατικό μυκητοκτόνο που εξολοθρεύει τη μούχλα, τα βρύα κτλ. Αυτό είναι απαραίτητο μόνο στις περιπτώσεις που η ταράτσα έχει πιάσει βρύα.
  Εφαρμογή: 1 χέρι, πλημμυρισμός της ταράτσας για αρκετές ώρες, με μεγάλη αραίωση σε νερό.
  Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χλωρίνη, που είναι πολύ πιο οικονομική.
  Αξία: 450€
 2. 10 λίτρα POLIBOND ELASTICO
  Πρόσμικτη ακρυλική ρητίνη για γεμίσματα με απαιτήσεις για μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή σε καθίζηση και άλλες μηχανικές καταπονήσεις.
  Εφαρμογή: 2 χέρια μαζί με κόλλα πλακιδίων.
  Αξία: 325€
 3. 5 κιλά ARMOFIX
  Γεμιστικό και στεγανοποιητικό τριχοειδών ρωγμών & αρμών. Αν οι ρωγμές είναι τριχοειδείς, δηλαδή δεν είναι καθόλου ανοιγμένες, τότε το υλικό αυτό είναι πιο κατάλληλο από το POLIBOND ELASTICO που αναφέραμε στη χθεσινή προσφορά μας.
  Εφαρμογή: 2-3 χέρια με πινέλο κατά μήκος της ρωγμής.
  Αξία: 95€
 4. 20 λίτρα BETOSTAL SLN
  Διεισδυτικός αδιαβροχοποιητής για ταράτσες και τσιμεντοκονίες.
  Εφαρμογή: 2-3 χέρια, αραιωμένο σε 4πλάσια ποσότητα νερού
  Αξία: 225€
 5. 10 λίτρα CONTRAQUA 7/50
  Υδρόφοβη ρητίνη προστασίας βαμμένων τοίχων, κεραμιδιών, σκυροδέματος κ.ά επιφανειών από πάγο, ήλιο, αλμύρα κτλ.
  Εφαρμογή: 1 χέρι, αραιωμένο σε 3πλάσια ποσότητα νερού
  Αξία: 315€

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΥΛΙΚΩΝ: 865€ – 20% = 692€ + ΦΠΑ + έξοδα αποστολής

Χρόνος παράδοσης: 1-2 ημέρες
Τρόπος πληρωμής: Σταδιακή εξόφληση μέσα σε 3 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εφαρμογή των υλικών WINWET θα βρείτε στη σελίδα:
Ταράτσες χωρίς προϋπάρχουσα μόνωση – υγρομόνωση & θερμομόνωση

Αν σας ενδιαφέρει να διατηρείται δροσερός ο χώρος των αντλιοστασίων το καλοκαίρι, ώστε να μην υπερθερμαίνονται τα μοτέρ των αντλιών, οι πίνακες, και γενικά ο εξοπλισμός σας, τότε μπορεί να προστεθεί και η κατάλληλη ανακλαστική βαφή στην ταράτσα και στους τοίχους των αντλιοστασίων. Δείτε σχετικά την ενότητα Ανακλαστικές ή Ψυχρές Βαφές. Το πρόσθετο κόστος σε αυτήν την περίπτωση θα είναι περίπου 6€ ανά τ.μ. (μετά την έκπτωση). Το υλικό που θα εφαρμοστεί είναι το ANTITHERM, που εφαρμόζεται σε δύο χέρια μετά το BETOSTAL SLN και πριν το CONTRAQUA 7/50.

Όλες τις διαφορετικές εφαρμογές των υλικών WINWET θα τις βρείτε στην ενότητα:
Τα πεδία εφαρμογής της τεχνολογίας WINWET

Για τη στεγανοποίηση δεξαμενών, που πιθανόν να σας ενδιαφέρει επίσης, προτιμούμε την τεχνολογία PENETRON, που είναι ειδική για τη στεγανοποίηση σκυροδέματος, ακόμα και από την εξωτερική πλευρά δεξαμενών που είναι γεμάτες (αρνητικές πιέσεις).

Άλλες τεχνικές προτάσεις μας που εφαρμόζονται για την επίλυση προβλημάτων που συνήθως παρουσιάζονται σε αντλιοστάσια θα βρείτε εδώ.

Μοιράσου το στα social media