Προτεινόμενα Υλικά Μόνωσης για την Κατασκευή Μεζονετών

Το πιο κάτω κείμενο εστάλη με email σε κατασκευαστική εταιρεία που επισκέφθηκε το δικτυακό τόπο μας σε αναζήτηση αξιόπιστων λύσεων μόνωσης υγρασίας και θερμότητας για τα έργα της:

Κύριοι,

Σε συνέχεια της πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας μας σας ενημερώνουμε σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες στα έργα σας:

 1. Σχετικά με τα θέματα μόνωσης σε 4 μεζονέτες που κατασκευάζετε αυτήν την περίοδο, προτείνουμε τα εξής:
  1. Για δεξαμενές, πισίνες, θεμέλια, υπόγεια και άλλα σημεία όπου χρειάζεται στεγανοποίηση σκυροδέματος, προτείνουμε τα υλικά PENETRON, που είναι η κορυφαία λύση παγκοσμίως.
  2. Για μονώσεις ταρατσών, βεράντες, πλακόστρωτα, πέτρα, μάρμαρο, ελαιοχρωματισμούς και άλλες εφαρμογές προστασίας, υγρομόνωσης και φινιρίσματος επιφανειών, τα υλικά εμποτισμού WINWET προσφέρουν αδιαβροχοποίηση σε βάθος, προστασία και διακριτικό φινίρισμα, με κόστος πολύ χαμηλότερο από άλλες συμβατικές επικαλυπτικές μεθόδους.
  3. Ειδικότερα, για τη θερμομόνωση, προτείνουμε την ανακλαστική βαφή ANTITHERM για ταράτσες και τοίχους, που εξασφαλίζει τουλάχιστον 8 βαθμούς Κελσίου μείωση θερμοκρασίας.
 2. Μπορείτε να δείτε τις ενότητες:
  Ξενοδοχεία
  Γραφεία Μελετών
  Τεχνικές Εταιρείες Κατασκευών, Λειτουργίας & Συντηρήσεων
  Συνεργεία Οικοδομικών Έργων
  Ιδιοκτήτες Κτιρίων
 3. Στην ενότητα Τα Συνήθη Τεχνικά Προβλήματα και οι Λύσεις τους θα βρείτε επίσης αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.
 4. Ομοίως, στην ενότητα Τεχνικές και Οικονομικές Προτάσεις προς Πελάτες θα βρείτε διάφορες προτάσεις που έχουμε υποβάλει κατά καιρούς σε πελάτες μας, για την επίλυση προβλημάτων που μας έθεσαν.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τα έργα σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων των πελατών σας.

Μοιράσου το στα social media