Πρόταση Συνεργασίας προς Βιομηχανικό Όμιλο μετά από Επιτυχή Εφαρμογή των Υλικών WINWET

Η πιο κάτω επιστολή εστάλη στα αρμόδια άτομα ενός από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς Ομίλους της χώρας μας, μετά την επιτυχή εφαρμογή των υλικών μας στην κατοικία ενός από τα υψηλά στελέχη του Ομίλου.

Κύριοι,

Πριν από λίγες μέρες μίλησα με τον συνάδελφό σας κύριο …, ο οποίος εφάρμοσε φέτος τα μονωτικά υλικά μας WINWET στην ταράτσα του σπιτιού του και έμεινε πολύ ευχαριστημένος, καθώς έλυσε εντελώς τα προβλήματα υγρασίας που είχε.

Τα υλικά αυτά, που τα διαθέτει αποκλειστικά η εταιρεία μας, έχουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που είναι ο εμποτισμός. Σε αντίθεση με όλα τα άλλα υλικά της αγοράς, δεν δημιουργούν στρώμα επικάλυψης, αλλά απορροφώνται σε βάθος μέσα στην επιφάνεια (π.χ. πλάκα μπετόν) και την αδιαβροχοποιούν για πάντα. Στη σελίδα Σύγκριση των προϊόντων Winwet με τις παραδοσιακές μεθόδους υγρομόνωσης εξηγούμε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα.

Έχουμε επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια πολλά κτίρια εργοστασίων του Ομίλου σας. Όπως είναι φυσικό, έχουμε παρατηρήσει φθορές εξαιτίας του φαινομένου που ονομάζεται Παγοπληξία. Αυτό το πρόβλημα είναι αναπόφευκτο σε κάθε κτίριο που εκτίθεται σε αρνητικές θερμοκρασίες το χειμώνα. Μπορούμε με μικρό σχετικά κόστος να φροντίσουμε όλα τα κτίριά σας, ώστε να μην έχουν ποτέ ξανά τέτοιου είδους προβλήματα, και αυτό το πετυχαίνουμε χάρη στα πλεονεκτήματα της μεθόδου του εμποτισμού.

Παρακαλώ, αν σας είναι εύκολο, φέρτε μας σε επαφή με τις τεχνικές εταιρείες του Ομίλου σας, καθώς επίσης και με τους συναδέλφους σας που είναι υπεύθυνοι για τις κτιριακές εγκαταστάσεις των επιμέρους εταιρειών του Ομίλου σας. Θέλουμε να τους παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας, είτε για προμήθεια σκέτων υλικών που θα τα εφαρμόζουν μόνοι τους (η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη) είτε για υλικά συν εργασία, αν το προτιμούν (σε τέτοια περίπτωση παρέχεται και γραπτή εγγύηση για αρκετά χρόνια).

Για οποιαδήποτε τεχνική και οικονομική ερώτηση σχετικά με την τεχνολογία WINWET, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας ενημερώσουμε παράλληλα και για τα υλικά PENETRON, αμερικάνικα υλικά εμποτισμού που συμπληρώνουν την δική μας τεχνολογία σε ορισμένες εφαρμογές αρνητικών πιέσεων σε σκυρόδεμα.

Μοιράσου το στα social media