Ταράτσα, Δώμα, Κάγκελα, Στηθαίο, Μαρκίζα, Μετώπες,
Καθαρισμός Δαπέδου, Βάψιμο Κλιμακοστασίου Πολυκατοικίας

Τα έργα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια
χρηματοδοτούνται από προγράμματα επιδοτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Κείμενο Προσφοράς

Πατήστε πάνω στα υπογραμμισμένα προϊόντα,
για να δείτε τις αντίστοιχες σελίδες.

Σημείωση: Τα κόστη υλικών και εργασίας που αναφέρονται σε αυτήν την προσφορά στα διάφορα πεδία εφαρμογής είναι ενδεικτικά και αφορούν μόνο το συγκεκριμένο έργο, επειδή εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι, για παράδειγμα, οι εξής:
– η προετοιμασία που απατείται πριν από την εφαρμογή των υλικών,
– η ευκολία πρόσβασης στο χώρο εφαρμογής,
– η χιλιομετρική απόσταση των εγκαταστάσεων του πελάτη από την έδρα της STS.

Προς τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: …
Υπόψη κυρίου: …

Κύριοι,

Σε συνέχεια της πρόσφατης αυτοψίας μας στην πολυκατοικία σας υποβάλλουμε πιο κάτω την προσφορά μας. Επειδή σε όλες τις παραγράφους της προσφοράς μας συμπεριλαμβάνονται διάφορες έξτρα εργασίες και ειδικά υλικά που θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και υψηλότερη ποιότητα από τη συνηθισμένη, σας παρακαλούμε σε περίπτωση που έχετε προσφορές πιο οικονομικές, πριν προτιμήσετε εκείνες να μας τηλεφωνήσετε για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τι παραπάνω προσφέρουμε από άλλα συνεργεία, ώστε να μπορέσετε να εκτιμήσετε ποια προσφορά σάς συμφέρει πραγματικά. Επίσης, μπορούμε, αν θέλετε, να παρευρεθούμε στη συνέλευση της πολυκατοικίας σας όπου θα συζητηθεί αυτό το θέμα.

 1. ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 Τ.Μ. (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΚΙΖΑ, ΤΟ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΩΠΕΣ): Διαπιστώθηκε ότι τόσο ο ασφαλτοτάπητας όσο και τα ελαστομερή που έχουν εφαρμοστεί πάνω στην ταράτσα έχουν αποσαθρωθεί ή έχουν κουφώσει, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεται από κάτω νερό το οποίο δεν μπορεί να εξατμιστεί και εισχωρεί μέσα στο κτίριο. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα με όλες τις επικαλυπτικές μεθόδους, τις οποίες η εταιρεία μας έχει καταργήσει και στη θέση τους εφαρμόζει τη μέθοδο του εμποτισμού με οικολογικές διεισδυτικές ακρυλικές ρητίνες οι οποίες, καθώς είναι διαλυμένες σε πολύ νερό, διεισδύουν μέσα στους πόρους της επιφάνειας και τους αδιαβροχοποιούν σε βάθος. Συγκεκριμένα, η πρότασή μας είναι η εξής:
  1. Απομάκρυνση όλων των αντικειμένων από την ταράτσα (επειδή είναι πολλά και δεν είναι εύκολο να φύγουν εντελώς από την ταράτσα, ίσως χρειαστεί να γίνει το έργο σε δύο φάσεις, ώστε να μετακινούνται τα αντικείμενα στην περιοχή που δε θα γίνονται εργασίες σε κάθε φάση).
  2. Αποξήλωση ασφαλτόπανων και ελαστομερών και απομάκρυνση των μπάζων που θα προκύψουν, με χρήση χωνιού και κάδου που θα τοποθετηθεί στο πεζοδρόμιο. (Ενδεχομένως να μην απαιτηθεί χωνί, αν τα μπάζα του ασφαλτόπανου μπορούν να μεταφερθούν από τον ανελκυστήρα.)
  3. Ειδικότερα, στην περιοχή της μαρκίζας και του στηθαίου (περίπου 80 τ.μ.) το ελαστομερές είναι σε καλή κατάσταση και θα απομακρυνθούν μόνο λίγα σημεία του που είναι κουφωμένα.
  4. Υδροβολή της επιφάνειας για την απομάκρυνση της πίσσας.
  5. Καθαρισμός της επιφάνειας από σαθρά, μούχλα κτλ. με χρήση καθαριστικών υλικών και οικολογικού μυκητοκτόνου Fungostop.
  6. Επισκευές τυχόν σπασμένων τμημάτων με κόλλα πλακιδίων ή άλλο κονίαμα υψηλής αντοχής με πρόσμικτη ακρυλική ενισχυτική ρητίνη Betoplex.
  7. Στεγανοποίηση τυχόν ρωγμών, αρμών, ορθοστατών, μεταλλικών βάσεων κτλ. με αρμόστοκο VIVEDUR της ΒΙΒΕΧΡΩΜ.
  8. Εφαρμογή κατά σειρά των εξής υλικών: διεισδυτικός αδιαβροχοποιητής σκυροδέματος Betostal SLN, θερμομονωτική βαφή Aerozyl (προαιρετικό), βαφή (λευκή ή χρωματισμένη) για δάπεδα υψηλών αντοχών με ενίσχυση οψιδιανού Smaltolack, διαφανής προστατευτική υδρόφοβη και ελαιόφοβη ρητίνη Stainblocker.
  9. Βάψιμο των τοίχων του δώματος με υγρομονωτικό αστάρι Betostal F/18, χρώμα Coverlack 935 ή θερμομονωτικό χρώμα Aerozyl και τέλος προστατευτική διαφανή ρητίνη Contraqua 7/50.
   Συνολικό κόστος εργασίας και υλικών:
   – για απλή υγρομόνωση: 12.900 ευρώ + ΦΠΑ
   – για υγρομόνωση και θερμομόνωση: 15.800 ευρώ + ΦΠΑ (βλ. σελίδα ”Μονώστε και ανακαινίστε τα κτίριά σας με 50% επιδότηση από το κράτος.” στο site μας)
   Συνολική διάρκεια εργασιών: 15-20 εργάσιμες ημέρες
   Τρόπος πληρωμής: 50% προκαταβολή με την ανάθεση, 50% σε 2 ή 3 ισόποσες μηνιαίες δόσεις
   Ισχύς προσφοράς: 3 μήνες
 2. ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 80 τ.μ.: Διαπιστώθηκε ότι είναι οξειδωμένα. Για να μην καταστραφούν ολοσχερώς, προτείνουμε εφαρμογή του μετατροπέα σκουριάς Ferofix, του ασταριού για μέταλλα FERACRYL και της υγρομονωτικής βαφής Smaltofix.
  Κόστος εργασίας και υλικών: 900 ευρώ + ΦΠΑ (αυτή η τιμή ισχύει μόνο σε συνδυασμό με τη μόνωση της ταράτσας)
 3. ΔΑΠΕΔΟ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ 5 ΟΡΟΦΩΝ: Το δάπεδο έχει λερωθεί, επειδή είναι πορώδες. Θα αναλάβουμε τον καθαρισμό του δαπέδου και στη συνέχεια την εφαρμογή της διαφανούς ρητίνης Stainblocker, η οποία θα εξασφαλίσει σφράγισμα των πόρων και ελαιοφοβία, ώστε να μην απορροφώνται οι ρύποι και να πλένεται η επιφάνεια εύκολα.
  Κόστος υλικών και εργασίας: ΔΩΡΕΑΝ (αυτή η προσφορά ισχύει μόνο σε συνδυασμό με τη μόνωση της ταράτσας, καθώς η εργασία θα γίνει κατά τους χρόνους αναμονής του συνεργείου μας για το στέγνωμα των υλικών που θα έχει εφαρμόσει στην ταράτσα)
 4. ΒΑΨΙΜΟ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ: Θα χρησιμοποιηθεί το 100% ακρυλικό χρώμα Coverlack 935 και στη συνέχεια θα εφαρμοστεί η διαφανής ρητίνη Stainblocker για να μη λεκιάζει η επιφάνεια από δακτυλιές, καυσαέριο και άλλους ρύπους και να πλένεται εύκολα.
  Κόστος υλικών και εργασίας: 5 ευρώ το τ.μ. (αυτή η τιμή ισχύει μόνο σε συνδυασμό με τη μόνωση της ταράτσας).

Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι μεν υδατοστεγή, όμως είναι υδρατμοπερατά, ώστε να επιτρέπουν τη διαπνοή του κτιρίου και να μη δημιουργείται μούχλα στο εσωτερικό του.

Εγγύηση: 10 έτη. Πάντως, οι προδιαγραφές των υλικών είναι για ισόβια διάρκεια, επειδή δεν επηρεάζονται καθόλου από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, τις αλλαγές θερμοκρασίας και τον πάγο, αφενός χάρη στη χημική σύνθεσή τους και αφετέρου επειδή διεισδύουν βαθιά μέσα στους πόρους του μπετόν και του σοβά και δεν είναι εκτεθειμένα στις εξωτερικές συνθήκες. Η εγγύηση ισχύει μόνο για την περίπτωση που αναλάβει την εφαρμογή συνεργείο εξουσιοδοτημένο από τη Smart Technical Solutions ή από εξουσιοδοτημένο τοπικό αντιπρόσωπό της. Η εγγύηση δεν καλύπτει την περίπτωση που οι στεγανοποιημένες επιφάνειες θα παρουσιάσουν ρωγμές ή άλλες μεγάλες φθορές εξαιτίας κακής χρήσης ή σεισμών, μεγάλων μηχανικών καταπονήσεων και άλλων αιτίων που συνήθως προκαλούν ρωγμές και σπασίματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούμε να αναλάβουμε με χρέωση την εκ νέου επισκευή των επιφανειών σας τοπικά. Η εγγύηση θα αρχίσει να ισχύει με την πλήρη εξόφληση του έργου και η ισχύς της θα λήξει 10 χρόνια μετά την ημερομηνία οριστικής παράδοσης του έργου. (Αν η συμφωνία είναι για σταδιακή εξόφληση, σε περίπτωση καθυστέρησης μίας δόσης παύει να ισχύει η εγγύηση μέχρι να πληρωθεί η δόση.)

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την προσφορά μας βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Smart Technical Solutions

Μοιράσου το στα social media