Στεγάνωση Τρύπας σε Θερμομονωτικό Πάνελ Πολυουρεθάνης

Κύριε …,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας ενημερώνω σχετικά με τα υλικά που απαιτούνται για τη στεγάνωση του πάνελ πολυουρεθάνης στην οροφή του πελάτη σας (βυρσοδεψείο), στο σημείο όπου θα ανοίξετε μία τρύπα για να περάσετε από μέσα έναν αγωγό απαγωγής θερμού αέρα θερμοκρασίας 130°C.

Καταρχήν, θα πρέπει να γίνει θερμομόνωση του σωλήνα στο σημείο όπου θα γίνει η στεγάνωση, για να μην αναπτύσσεται πολύ υψηλή θερμοκρασία επάνω στα στεγανωτικά υλικά. Αν θέλετε κάποια βοήθεια στο θέμα της θερμομόνωσης του σωλήνα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πολυουρεθανική κόλλα για σφράγιση του κενού μεταξύ του σωλήνα και του πάνελ, περιμετρικά του σωλήνα. Τέτοιο υλικό μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και εμείς. Δύο συσκευασίες για εφαρμογή σε πιστόλι σιλικόνης, συνολικής αξίας 15€ + ΦΠΑ, αρκούν.

Τέλος, για την προστασία της επιφάνειας από τον ήλιο και γενικότερα από τις καιρικές συνθήκες, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το δικό μας υλικό ARMOFIX, 3 χέρια. Ένα κιλό, αξίας 18€ + ΦΠΑ, αρκεί. Το υλικό αυτό έχει εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα είδη επιφανειών και δεν το βλάπτει ο ήλιος και ο παγετός.

Μπορούμε κάλλιστα να σταματήσουμε εδώ. Υπάρχει, όμως, η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε ένα σύστημα τριών ακόμα υλικών, που θα εφαρμοστούν σε ολόκληρη την επιφάνεια της οροφής και θα προσφέρουν και ένα ακόμα πολύ σημαντικό όφελος: ανακλαστική θερμομόνωση, για πρόσθετη δροσιά το καλοκαίρι, επειδή η πολυουρεθάνη, όπως και όλα σχεδόν τα θερμομονωτικά υλικά, διαπερνάται από την υπέρυθρη ακτινοβολία του ήλιου, που ευθύνεται για τα 2/3 σχεδόν της μεταφοράς θερμότητας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την εφαρμογή θα βρείτε εδώ. Για αυτήν την εφαρμογή υπολογίστε ένα κόστος υλικών περίπου 7€ + ΦΠΑ ανά τ.μ.

Μοιράσου το στα social media